- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.481
Bakmayacam bakmayacam bakmayacamAtlasın hikayesi daha başka
Kardeşide oldu uzay
6 gnlükkten anne vefat etti
Ayyy off ağlatmayn beni
Belki tesadüf belki de biz çağırdıkTaraf seçmek zorunda kalsalar benimkinin tüm aile onu tutar zaten ama aynı durumda benim ailem "Acaba sen ne yaptın da böyle gelişti olaylar? Senin de payın olmasın?" diye beni sorguluyor. Bugüne kadar ne eniştemi ne eşimi yargısız infaz ettiklerini gördüm. Maalesef kendi ailemdeki adaletin zerresini göremedim karşıdan. Artık beklemiyorum da biliyor musun? Onlar tırnak gösterdikçe eşime daha çok bağlandığımı fark ettim
Aaa acaba nereden dur bir düşüneyim... Düşünememe gerek yokmuş. Sürpriz bebek doğuracak tılsımlı bir görümcen ve onu doğuran kıralıça kaynanan var
Ben tedavi gördüğüm merkezin önünden otobüsle, servisle, bir sürü araçla geçtim senelerce. "Buraya kim geliyor acaba?" diye bakıyordum geçerken. Seneler sonra kendimin gideceği aklımın ucundan bile geçmezdi. Youtube'da takip ettiğim kişilerin tüp bebek tedavisi olanlarına denk gelince empati yapıyordum, pür dikkat izliyordum. Sonradan düşündüm kendi kendimi mi etkiledim de çağırdım acaba diye çünkü bunlar olurken eşimin durumunu falan hiç bilmiyorduk daha. Korunmayı bıraktığım ay hamile kalacağıma dair inancım yüzde bin beş yüzdü ama olmadı işte. Çok da anlamaya çalışmamak lazım galiba
Sen gayet hazırdın da... Neyse ağzımı bozmayacağım
Evet biraz polyanayim ama hiç etrafımda bu tarz insanlar yoktu. Ne anne tarafı ne baba tarafı hep gelinler damatlar el üstünde tutulur. Tartışma mi oldu gelini ya da damadı tutarlar vs vsBu kızın bu naifliği beni benden alıyor. Seni çok kırarlar tatlı kıs. Arkalarından konuşurken bile bu dil, yüzlerine nasıl davrandığını tahmin etmek zor değil. Tabii yüz bulurlar senden
Biz de yeğenlerimi parka götürünce ablamla bir başlıyoruz Allaaaaaah sidik yarışı gibi ahshhsj Hangimizinkiler daha art niyetli karar vermekte zorlanıyorum. Dedikoduyu da hiç sevmezdim, sayelerinde o işin de kompetanı oldum
Olum siz niye böyle şeyler takip ediyorsunuz tövbeler olsun. Kendi derdiniz, memleket meseleleri az mı geldi? Ben artık tırlatacak gibi olduğumdan açıp boş beleş yaz dizilerini izliyorum
Valla aynı hisleri paylaşıyorum. Tercüman oldun banaArada gelip buraya gebelik planlıyorum diye sorular soruyorlar da cevap vermiyoruz diye ayıp oluyor gibi hissediyorum ama ben hiç ovülasyon testi kullanmadım. Hangi renk nasıl yorumlanır falan bilmiyorum bile. Bana tüplü dalıştan sorun yeni gelenler. Ben o üniteyi biliyorum sadece ahahhshshs
Anne tarafım uzakta yaşıyor ve onlarda bizim dışımızda ilk damat daha yeni geldi. O yüzden nasıllar çok bilemiyorum ama baba tarafı benim de tamamen böyle ve biz hep beraber büyüdük. Yakinen şahidim yani bütün gelin ve damatlar el üstünde tutuluyor. Kendi çocukları gibi davranıyorlar ama ne hikmetse kız erkek fark etmeksizin bütün kuzenlerin gelin ve damat gittiği aileler numunelik. Bu kadar mı cins insanlar olurEvet biraz polyanayim ama hiç etrafımda bu tarz insanlar yoktu. Ne anne tarafı ne baba tarafı hep gelinler damatlar el üstünde tutulur. Tartışma mi oldu gelini ya da damadı tutarlar vs vs
Dedikodu değil aslında doğrular söylenip tartışılıyor
İzleme öyle şeyler izleme. Eğlenceli şeyler bulup açDirek çarpıyor kapatamiyorumda içim gidiyor...bir yandan ağlıyorum bir yandan izliyorum... Her çocuk özeldiri izlerim ağlarım 3 idiotu izlerim ağlarım kaç defa izledim bilmiyorum artık yasakladı eşim bir nevi
Valla aynı hisleri paylaşıyorum. Tercüman oldun bana
Peki senin herif ablasına kızsa tepki koysa yine böylemi..Yok yok şu an çok kıymetliyim. Ne kadar sürer bilmiyorum da... Benimkinin annesinde öyle şeyler yok. Ablası felaket yarış içinde. Annesi ve babası buraya gelmişti. Buradaki evlerini temizleyip bakım yapmak için. Gelmişken biz de görüştük tabii ama corona yüzünden biz çok dikkat ediyoruz diye evlerine bile gitmedik, onlar da gelmedi. Dışarıda kamp masa sandalyelerimizle takıldık yani. Zaten bir hafta kalıp gittiler. Ablası annesini arayıp "Siz bebeğin kalp atışını dinlemeye gittiniz di mi?" diye hesap sormuş. Doktor içeri almadı diye eşim bile kalp atışını duymamıştı daha bunu dediğini duyduğumda ve hastaneye ikimizden başka kimse gelmedi bugüne kadar. Bu kadar art niyetli nasıl olabilirsin ki? Diyelim ki kalp atışını dinlemeye geldiler. Ne yapacaksın? Galiba kafasında senaryolar yazmış çocuğu annesine baktıracağım diye bir de. Kendi yazıp kendi oynuyor. Ben olayların tamamen dışındayım. Cevap bile vermiyorum müdahil olup. Eşine eşimi aratmış. Eşimin ona hamilelikle ilgili sorduğu soruları benim arayıp sormam lazımmış. Neden kendim aramıyormuşum. Ben soru falan sordurmuyorum?! Ayrıca kendisi arayıp ya da mesaj atıp tebrik etmiş değil, bir kere "Nasıl gidiyor?" diye sormuş değil. Ben sitem etmiyorum. O bir de gelip üstüne hesap sorduruyor eşi aracılığıyla. Çok değişik bir kafa. Kendi kendine kavga etmek istiyor galiba
Arada gelip buraya gebelik planlıyorum diye sorular soruyorlar da cevap vermiyoruz diye ayıp oluyor gibi hissediyorum ama ben hiç ovülasyon testi kullanmadım. Hangi renk nasıl yorumlanır falan bilmiyorum bile. Bana tüplü dalıştan sorun yeni gelenler. Ben o üniteyi biliyorum sadece ahahhshshs
Bakmayacam bakmayacam bakmayacam
Tutacam kendimi
Belki tesadüf belki de biz çağırdık
Evet biraz polyanayim ama hiç etrafımda bu tarz insanlar yoktu. Ne anne tarafı ne baba tarafı hep gelinler damatlar el üstünde tutulur. Tartışma mi oldu gelini ya da damadı tutarlar vs vs
Dedikodu değil aslında doğrular söylenip tartışılıyor
Direk çarpıyor kapatamiyorumda içim gidiyor...bir yandan ağlıyorum bir yandan izliyorum... Her çocuk özeldiri izlerim ağlarım 3 idiotu izlerim ağlarım kaç defa izledim bilmiyorum artık yasakladı eşim bir nevi
Valla aynı hisleri paylaşıyorum. Tercüman oldun bana
AynennnnnnnnnnBenim kaynana da böyle bakiodu fotolarda sade görümce diil
Benim fotoğraflarda çok mutlu kendisi ama o zamanlar da bir kere arayıp ya da mesaj atıp "Hazırlıklıklar nasıl gidiyor? Yapılacak bir şey var mı?" diye nezaketen bile sormadı ahshsh Bayağı bayağı kardeşinin hayatında yokmuşum ve hiç var olmamışım gibi davranıyorBenim kaynana da böyle bakiodu fotolarda sade görümce diil
Pandeminin başlarında eşime haksız yere telefonda ağzına geleni söylediğinde aralarında ipler epey gerildi. Sert bir şekilde hala açıklama yapmaya devam ediyordu ablasına. Sonra uzun bir süre onların arası da gergin kaldı ama benimki ailesine karşı çok saf. Ablası buna sövse bu yine onun gibi karşılık vermez. Bana gelince kaplan kesiliyor. Aslında ailece ablasının nasıl bir insan olduğunun farkındalar da işte ne diyebilirim ki ablası işte. Kötülemek de istemiyorum fazla. Annesi bile nasıl dolmuşsa artık ara ara aradığında kızıyla ilgili sitem ediyor düşün ama hala alttan almaya devam ediyorlar. Nerenin prensesiyse artıkPeki senin herif ablasına kızsa tepki koysa yine böylemi..
Mesela benmki tepki koysa durulurlar geri adım atarlar... Ama yapmıor..
Tüm öfkem bu yüzden..
O yüzden diorm suçlu eşim...
Aktif diye buluyorlar galiba sayfayı. Bilseler ki burası Dağ Kanaryalarını Koruma ve Yaşatma Derneği kurup içeride kumar oynayan emmiler gibiKızlar aynen bende ayp oluomu die düşünüorm.. Bem anlıorm ovulasyondan felan ama topiği artk hem sohbet hemde gebe kalmayan kardeşcanlar için kullandğm için.. Olaylar başka yöne gitsn topik gneişlesn istemiore
Benmkide öyle.. Ne olduklarını bilior ama eee annem.. Eee ablam.. Ee cahilliklerine ver..Benim fotoğraflarda çok mutlu kendisi ama o zamanlar da bir kere arayıp ya da mesaj atıp "Hazırlıklıklar nasıl gidiyor? Yapılacak bir şey var mı?" diye nezaketen bile sormadı ahshsh Bayağı bayağı kardeşinin hayatında yokmuşum ve hiç var olmamışım gibi davranıyor
Pandeminin başlarında eşime haksız yere telefonda ağzına geleni söylediğinde aralarında ipler epey gerildi. Sert bir şekilde hala açıklama yapmaya devam ediyordu ablasına. Sonra uzun bir süre onların arası da gergin kaldı ama benimki ailesine karşı çok saf. Ablası buna sövse bu yine onun gibi karşılık vermez. Bana gelince kaplan kesiliyor. Aslında ailece ablasının nasıl bir insan olduğunun farkındalar da işte ne diyebilirim ki ablası işte. Kötülemek de istemiyorum fazla. Annesi bile nasıl dolmuşsa artık ara ara aradığında kızıyla ilgili sitem ediyor düşün ama hala alttan almaya devam ediyorlar. Nerenin prensesiyse artık
Aktif diye buluyorlar galiba sayfayı. Bilseler ki burası Dağ Kanaryalarını Koruma ve Yaşatma Derneği kurup içeride kumar oynayan emmiler gibi
Bencede icime öyle dogdu eylül senin icin dogcakCanımın içi sen yokkene bir kimyasal geçirdim. Bir ay oldu hsg çektireli. Regl geldi. Hsg sonrası hamile kalamayanlardanimEylül ayına bomba gibi gireceğim tatildeyim yiyorum içiyorum geziyorum
Benimki bana "Arada kalıyorum" dedi bir gün. İnanamadım. Arada kaldığı bir şey yok. Sadece konuşmuyoruz. Ne bir laf dalaşına girmişliğim var ne başka bir şey. Sadece zorunlu haller dışında muhatap olmuyorum. Bence ben iyi bile davranıyorum. Kaza yaptığında, yakınları vefat ettiğinde nezaketen kısaca mesaj attım. Ben neler yaşadım o sallamadı bile üstelik. Ona rağmen insanlık bende kalsın diye bozmuyorum. Başka şehirde yaşıyoruz zaten. Çocuğu görmeye gelirse gelir görür ama benim göstermek için özel bir çabam olmaz. Çok da umrunda olduğunu sanmıyorum. Kardeşini kendi işlerini halletmek için aramak dışında arayıp sormayan insan yeğenini mi merak edecek? Üstelik yeğenini de bir rekabet nesnesi olarak onun üstünden kendi annesine hesap sormuş biri... Tövbe yaBenmkide öyle.. Ne olduklarını bilior ama eee annem.. Eee ablam.. Ee cahilliklerine ver..
Lan ne cahili gayet herşeyin bilimcideler
Bemde anan ablan bu eve giremez bende gitmem.. Görüşmem dedm nokta
AkmoşBencede icime öyle dogdu eylül senin icin dogcak
Benmkide demişti arada kalıorm bunalıorm kendimi atacam bi yerden.. En son..Benimki bana "Arada kalıyorum" dedi bir gün. İnanamadım. Arada kaldığı bir şey yok. Sadece konuşmuyoruz. Ne bir laf dalaşına girmişliğim var ne başka bir şey. Sadece zorunlu haller dışında muhatap olmuyorum. Bence ben iyi bile davranıyorum. Kaza yaptığında, yakınları vefat ettiğinde nezaketen kısaca mesaj attım. Ben neler yaşadım o sallamadı bile üstelik. Ona rağmen insanlık bende kalsın diye bozmuyorum. Başka şehirde yaşıyoruz zaten. Çocuğu görmeye gelirse gelir görür ama benim göstermek için özel bir çabam olmaz. Çok da umrunda olduğunu sanmıyorum. Kardeşini kendi işlerini halletmek için aramak dışında arayıp sormayan insan yeğenini mi merak edecek? Üstelik yeğenini de bir rekabet nesnesi olarak onun üstünden kendi annesine hesap sormuş biri... Tövbe ya
Ay çok doluyum. O kadar doluyum ki sen anlatınca kendi yaşadıklarım depreşiyor. Ben de bu baskıyı yaptım en son. "Senin ailen biziz artık. Onlar ailen tamam ama senin artık bir çekirdek ailen var ve onlar da bunu kabul etmek zorunda" dedimBenmkide demişti arada kalıorm bunalıorm kendimi atacam bi yerden.. En son..
Dedmki yardm edeym atlamana güle güle..
Cok ciddiydm.. Halada öyleyim
Artk hiç üzülmüorm umrumda değil cehenneme kdar..
Onlar ailesiyse biz neyiz yani
Arada kalanlara dost aci söyler yol vermek lazim yoksa cantada keklik oldugumuz icin bize acimiyorlarAkmoş
Benmkide demişti arada kalıorm bunalıorm kendimi atacam bi yerden.. En son..
Dedmki yardm edeym atlamana güle güle..
Cok ciddiydm.. Halada öyleyim
Artk hiç üzülmüorm umrumda değil cehenneme kdar..
Onlar ailesiyse biz neyiz yani
Valla ben artk resti çektim çektik ailece..Ay çok doluyum. O kadar doluyum ki sen anlatınca kendi yaşadıklarım depreşiyor. Ben de bu baskıyı yaptım en son. "Senin ailen biziz artık. Onlar ailen tamam ama senin artık bir çekirdek ailen var ve onlar da bunu kabul etmek zorunda" dedim
Tecrübe konuşuo diosnArada kalanlara dost aci söyler yol vermek lazim yoksa cantada keklik oldugumuz icin bize acimiyorlarBeybiiiiiim
Erkek kardeşim evlenecek eylülde. Biz ailece ikisinin ağzının içine bakıyoruz. Yeter ki mutlu olsunlar da biz üstümüze ne düşüyorsa yapalım diye. Görümceyse biz de görümceyiz hem de üç tane. Yanlışlıkla bir şey deriz kırılır eder diye elli kere düşünüp konuşuyoruz. Kaynanaysa annem de kaynana. Bize davrandığından daha nazik davranıyor kıza. Anlamadım ki benim bildiğim insan kendi çocuğunun, kardeşinin mutluluğuyla mutlu olur. Senin benim yuvamız dağılsa bunların bir menfaati mi var? Ne hayır görecekler bu işten? Rezalet gerçekten. Ailen de haklı. Annene laf sokması başka bir boyuta taşımıştır her şeyi. Çirkin şeyler ya valal basit, düz, karmaşasız yaşayıp herkesin mutlu olması gibi bir seçenek varken niye böyle kaostan besleniyorlar hüffffffValla ben artk resti çektim çektik ailece..
En son kaynanam hadsizce anneme laf soktu annem vvp vermedi..
Ben patladm, senin annen kimki ne yaptıki laf sokuo die
Kendisinide anasına parçalayacsktm
Annemle babamda devreye girdi ilk defa eleştirip suçladılar.. Bu sefer bizimkileri arkasına alamadı.. Tökezledi..
Hemen başladı duygu sömürüsü yok atacam felan..
Eeee defoll.. Ben senelerdir çekerken nerdeydin.. Savunaydn kendini be adam..
Valla kızımı göstermemekle bile tehdit ettm yaparmda
Yaaaa deli, o nasil benzetmeBenim fotoğraflarda çok mutlu kendisi ama o zamanlar da bir kere arayıp ya da mesaj atıp "Hazırlıklıklar nasıl gidiyor? Yapılacak bir şey var mı?" diye nezaketen bile sormadı ahshsh Bayağı bayağı kardeşinin hayatında yokmuşum ve hiç var olmamışım gibi davranıyor
Pandeminin başlarında eşime haksız yere telefonda ağzına geleni söylediğinde aralarında ipler epey gerildi. Sert bir şekilde hala açıklama yapmaya devam ediyordu ablasına. Sonra uzun bir süre onların arası da gergin kaldı ama benimki ailesine karşı çok saf. Ablası buna sövse bu yine onun gibi karşılık vermez. Bana gelince kaplan kesiliyor. Aslında ailece ablasının nasıl bir insan olduğunun farkındalar da işte ne diyebilirim ki ablası işte. Kötülemek de istemiyorum fazla. Annesi bile nasıl dolmuşsa artık ara ara aradığında kızıyla ilgili sitem ediyor düşün ama hala alttan almaya devam ediyorlar. Nerenin prensesiyse artık
Aktif diye buluyorlar galiba sayfayı. Bilseler ki burası Dağ Kanaryalarını Koruma ve Yaşatma Derneği kurup içeride kumar oynayan emmiler gibi
Sözün ikinci kısmına bayildimYaaaa deli, o nasil benzetme
Bal0ncuk bu paylastigin sozun bi benzeri var ama, accuk değişik; Cahil ile etme sohbet fittirirsin, cam ile etme taharet yirttirirsin ahhssjsj
Öyle aci ama ettim tecrübemi hemde öyle böyle degilValla ben artk resti çektim çektik ailece..
En son kaynanam hadsizce anneme laf soktu annem vvp vermedi..
Ben patladm, senin annen kimki ne yaptıki laf sokuo die
Kendisinide anasına parçalayacsktm
Annemle babamda devreye girdi ilk defa eleştirip suçladılar.. Bu sefer bizimkileri arkasına alamadı.. Tökezledi..
Hemen başladı duygu sömürüsü yok atacam felan..
Eeee defoll.. Ben senelerdir çekerken nerdeydin.. Savunaydn kendini be adam..
Valla kızımı göstermemekle bile tehdit ettm yaparmda
Tecrübe konuşuo diosn
Valla ben artk taviz vermiorm
Kızım bana yeter diorm
Bende ilk kez duydum heryerde kullanmaliyim artikSözün ikinci kısmına bayildim
O kadar benziyo birbirine iste shdhshhdhshdSözün ikinci kısmına bayildim
Ben de kullanıyorum, samimi olduklarima sonunu da getiriyorum hahdhshdhBende ilk kez duydum heryerde kullanmaliyim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?