- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.501
Bende ilk kez duydum heryerde kullanmaliyim artik
Bende kullancam heryerdeO kadar benziyo birbirine iste shdhshhdhshd
Tabii ki, calisma da yap, ya biri aniden ne ogrendin diye sorsa, cümle icinde kullan dese napcan?! Hazirlikli ol ahdjshdhsBende kullancam heryerde
Aynen.. Evlendik ve eşim damat olmasına rağmen bizimkiler hala böyle..Erkek kardeşim evlenecek eylülde. Biz ailece ikisinin ağzının içine bakıyoruz. Yeter ki mutlu olsunlar da biz üstümüze ne düşüyorsa yapalım diye. Görümceyse biz de görümceyiz hem de üç tane. Yanlışlıkla bir şey deriz kırılır eder diye elli kere düşünüp konuşuyoruz. Kaynanaysa annem de kaynana. Bize davrandığından daha nazik davranıyor kıza. Anlamadım ki benim bildiğim insan kendi çocuğunun, kardeşinin mutluluğuyla mutlu olur. Senin benim yuvamız dağılsa bunların bir menfaati mi var? Ne hayır görecekler bu işten? Rezalet gerçekten. Ailen de haklı. Annene laf sokması başka bir boyuta taşımıştır her şeyi. Çirkin şeyler ya valal basit, düz, karmaşasız yaşayıp herkesin mutlu olması gibi bir seçenek varken niye böyle kaostan besleniyorlar hüffffff
Yaa dayloşşşşş nihahahaYaaaa deli, o nasil benzetme
Bal0ncuk bu paylastigin sozun bi benzeri var ama, accuk değişik; Cahil ile etme sohbet fittirirsin, cam ile etme taharet yirttirirsin ahhssjsj
Keşke öyle tecrübe etmeseymiştik..Öyle aci ama ettim tecrübemi hemde öyle böyle degilcidden acimayin korkutun bizi hazirda onlara kiyamiyoruz vazgecilmez saniyorlar kendilerini öyle olunca aileleride kendileride iyce haddi hududu asiyor
E tabii bombasi ordaAynen.. Evlendik ve eşim damat olmasına rağmen bizimkiler hala böyle..
Onu geçtim ailesinin saygısızlıklarına rağmen onlara bile susuolar-dı
En son doğumdan sonra yaşadık bir olay.. 10 gn eşimle konuşmadm bakmayn burda öyle güldüğüme
Lohusa felan yaşamadm ama eşim saolsn delirtti o benm yerime lohusa yaşadm sanırım..
O zamandan beri ailemde artk çizgisini koydu..
Bunu yapmakta geç bile kaldılar
Ben söylediğimde amaaaa bizim terbiyemiz ama bizim insanlığımız..
Alın size insanlık dedm
Yaa dayloşşşşş nihahaha
Sonuuuu
Keşke öyle tecrübe etmeseymiştik..
Ama ne yapalım kısmet..
Bu arada farkettimki bu topikre gaynanasını seven bi sen kalmışsınE tabii bombasi orda
ahahhsjs yalansa yalan deYaaaa deli, o nasil benzetme
Seninkiler de benimkiler gibi. Ben bir kere dayanamayıp babamın telefonundan eşime mesaj atmıştım babam yazıyormuş gibi. Adam çıldırmıştı "Ben böyle bir şey yapmam kızım" diye depresyona girdi. Onlar alttan aldıkça da iyice yüz bulabiliyorlarAynen.. Evlendik ve eşim damat olmasına rağmen bizimkiler hala böyle..
En son doğumdan sonra yaşadık bir olay.. 10 gn eşimle konuşmadm bakmayn burda öyle güldüğüme
Lohusa felan yaşamadm ama eşim saolsn delirtti o benm yerime lohusa yaşadm sanırım..
Alın size insanlık dedm
İyi niyetinden fazlası zarar...Seninkiler de benimkiler gibi. Ben bir kere dayanamayıp babamın telefonundan eşime mesaj atmıştım babam yazıyormuş gibi. Adam çıldırmıştı "Ben böyle bir şey yapmam kızım" diye depresyona girdi. Onlar alttan aldıkça da iyice yüz bulabiliyorlar
Artik her iki lafimdan biri buBen de kullanıyorum, samimi olduklarima sonunu da getiriyorum hahdhshdh
Kader kismet nasip den ötesi yokmusAynen.. Evlendik ve eşim damat olmasına rağmen bizimkiler hala böyle..
Alın size insanlık dedm
Yaa dayloşşşşş nihahaha
Sonuuuu
Keşke öyle tecrübe etmeseymiştik..
Ama ne yapalım kısmet..
Kocamı doğurduğu için seviyom sadece onun dışında sokakta görsem tanımamMNbeyaz sende gaynananı sevionmu gııııııı
Nabim cok iyi insanBu arada farkettimki bu topikre gaynanasını seven bi sen kalmışsın
Asiri doğru hdhdhdhdahahhsjs yalansa yalan de
Ahshshshs yakisirrrArtik her iki lafimdan biri bu
Ahahahhaha iyiymiş ama ben artk kocamk doğurduğu için bile tanımıormKocamı doğurduğu için seviyom sadece onun dışında sokakta görsem tanımam
Haaa dur unuttumNabim cok iyi insan
Asiri doğru hdhdhdhd
Ahshshshs yakisirrr
Ben böyle boş şelere para veremem gariBen ek gıdaya geçtim, mama sandalyesi bakıyorum. Siz de bakın. Chicco polly 2 start mı ne adı. 6 kişilik yemek masası fiyatına bir kişilik bebek masa sandalyesi agshjs ama bayıldım ya videosunu izleyince. Önündeki masa çıkıp sandalyesi arkaya tamamen yatıp yenidoğan için bile uygun olacak şekilde beşik gibi kullanılabiliyormuş. Gece uykusu için olmaz da tabii... Ev tipi ana kucağı yerine ikisi bir arada böyle bir şey kullanılabilir gibi. Doğuranlar baksın. Okul araştırıp onu da yazarım yakında.Bal0ncuk senin kız büyüdü. Size okul bakabiliriz artık
Annemden daha sakin oldugu kesin ahhsahsAhahahhaha iyiymiş ama ben artk kocamk doğurduğu için bile tanımıorm
Haaa dur unuttumDusunceBulutu var..
Hatta o seni solladı..
Annemden daha iyi dedi..
Ben şok...
Ben iptal...
Ben böyle boş şelere para veremem gari
Normal mama sandalyesi ile nie yetinmion kız
Bu arada ben mama sandalyesi almıacam gerek görmüorm
Sen hiçbir şeye gerek görmüyon anam. Araba da almam diyorsun. Nabacağık bunlarsız. Normaliyle yetinirim de o da hiç eskisi gibi ucuz değil. İkea da fiyatları uçurmuş sağ olsun. Bir de içine yine minder neyin alıyorsun onun. Bu ana kucağı olarak da kullanılıyorsa gerçekten, iki ürüne zaten ona yakın bir para veriliyor. Bu da indirime girer illa ki. Bilemedim şu an çok amaçlı oluşuna vuruldum da daha benim oralara çok var zaten. Eser'in karısı oğlununkünü paylaşmış da onda görüp merak edip baktımBen böyle boş şelere para veremem gari
Normal mama sandalyesi ile nie yetinmion kız
Bu arada ben mama sandalyesi almıacam gerek görmüorm
Benmki sakin ama sinsi yılanAnnemden daha sakin oldugu kesin ahhsahs
E bebek takip et indirim oluyor mutlaka denk geleceksnSen hiçbir şeye gerek görmüyon anam. Araba da almam diyorsun. Nabacağık bunlarsız. Normaliyle yetinirim de o da hiç eskisi gibi ucuz değil. İkea da fiyatları uçurmuş sağ olsun. Bir de içine yine minder neyin alıyorsun onun. Bu ana kucağı olarak da kullanılıyorsa gerçekten, iki ürüne zaten ona yakın bir para veriliyor. Bu da indirime girer illa ki. Bilemedim şu an çok amaçlı oluşuna vuruldum da daha benim oralara çok var zaten. Eser'in karısı oğlununkünü paylaşmış da onda görüp merak edip baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?