Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen.. Evlendik ve eşim damat olmasına rağmen bizimkiler hala böyle..
Onu geçtim ailesinin saygısızlıklarına rağmen onlara bile susuolar-dı
En son doğumdan sonra yaşadık bir olay.. 10 gn eşimle konuşmadm bakmayn burda öyle güldüğüme
Lohusa felan yaşamadm ama eşim saolsn delirtti o benm yerime lohusa yaşadm sanırım..
O zamandan beri ailemde artk çizgisini koydu..
Bunu yapmakta geç bile kaldılar
Ben söylediğimde amaaaa bizim terbiyemiz ama bizim insanlığımız..
Alın size insanlık dedm

Yaaaa deli, o nasil benzetme

Bal0ncuk bu paylastigin sozun bi benzeri var ama, accuk değişik; Cahil ile etme sohbet fittirirsin, cam ile etme taharet yirttirirsin ahhssjsj
Yaa dayloşşşşş nihahaha
Sonuuuu

Öyle aci ama ettim tecrübemi hemde öyle böyle degil cidden acimayin korkutun bizi hazirda onlara kiyamiyoruz vazgecilmez saniyorlar kendilerini öyle olunca aileleride kendileride iyce haddi hududu asiyor
Keşke öyle tecrübe etmeseymiştik..
Ama ne yapalım kısmet..

E tabii bombasi orda

Seninkiler de benimkiler gibi. Ben bir kere dayanamayıp babamın telefonundan eşime mesaj atmıştım babam yazıyormuş gibi. Adam çıldırmıştı "Ben böyle bir şey yapmam kızım" diye depresyona girdi. Onlar alttan aldıkça da iyice yüz bulabiliyorlar

İyi niyetinden fazlası zarar...

Kader kismet nasip den ötesi yokmus

Ben ek gıdaya geçtim, mama sandalyesi bakıyorum. Siz de bakın. Chicco polly 2 start mı ne adı. 6 kişilik yemek masası fiyatına bir kişilik bebek masa sandalyesi agshjs ama bayıldım ya videosunu izleyince. Önündeki masa çıkıp sandalyesi arkaya tamamen yatıp yenidoğan için bile uygun olacak şekilde beşik gibi kullanılabiliyormuş. Gece uykusu için olmaz da tabii... Ev tipi ana kucağı yerine ikisi bir arada böyle bir şey kullanılabilir gibi. Doğuranlar baksın. Okul araştırıp onu da yazarım yakında. Bal0ncuk senin kız büyüdü. Size okul bakabiliriz artık

Kocamı doğurduğu için seviyom sadece onun dışında sokakta görsem tanımam
Ahahahhaha iyiymiş ama ben artk kocamk doğurduğu için bile tanımıorm
Nabim cok iyi insan

Asiri doğru hdhdhdhd

Ahshshshs yakisirrr
Haaa dur unuttum DusunceBulutu var..
Hatta o seni solladı..
Annemden daha iyi dedi..
Ben şok...
Ben iptal...

Ben böyle boş şelere para veremem gari
Normal mama sandalyesi ile nie yetinmion kız
Bu arada ben mama sandalyesi almıacam gerek görmüorm

Annemden daha sakin oldugu kesin ahhsahs

Ben böyle boş şelere para veremem gari
Normal mama sandalyesi ile nie yetinmion kız
Bu arada ben mama sandalyesi almıacam gerek görmüorm
Sen hiçbir şeye gerek görmüyon anam. Araba da almam diyorsun. Nabacağık bunlarsız. Normaliyle yetinirim de o da hiç eskisi gibi ucuz değil. İkea da fiyatları uçurmuş sağ olsun. Bir de içine yine minder neyin alıyorsun onun. Bu ana kucağı olarak da kullanılıyorsa gerçekten, iki ürüne zaten ona yakın bir para veriliyor. Bu da indirime girer illa ki. Bilemedim şu an çok amaçlı oluşuna vuruldum da daha benim oralara çok var zaten. Eser'in karısı oğlununkünü paylaşmış da onda görüp merak edip baktım

Annemden daha sakin oldugu kesin ahhsahs
Benmki sakin ama sinsi yılan

E bebek takip et indirim oluyor mutlaka denk geleceksn
Hayır yani onca şeyi nere saklıacaksnz ne yapacaksn anlamıorm
Sandalye var işte anacım.. Otursun yesn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…