- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.521
Yav he he sandalyede oturup yer evet heee, unutma bu soyledigini ahdhshdhsBenmki sakin ama sinsi yılan
E bebek takip et indirim oluyor mutlaka denk geleceksn
Hayır yani onca şeyi nere saklıacaksnz ne yapacaksn anlamıorm
Sandalye var işte anacım.. Otursun yesn
Arkasına destek koy yerYav he he sandalyede oturup yer evet heee, unutma bu soyledigini ahdhshdhs
Sen mi besleyeceksin? Cocuk da sabit mi duracak. Piki hshdhdArkasına destek koy yer
Yapmazsam ne olaym ahanda
Foto atacam ispatlıacam bide
Bizim ev büyük ya kocaman üüüü istediğim her şeyi alırım. Sizde sığmayan şeyler varsa gönderin kızlar. Depo olarak kullanabiliriz bizim bazı boş yerleri. 75 m2 boru DEYİL ahshshshE bebek takip et indirim oluyor mutlaka denk geleceksn
Sen mi besleyeceksin? Cocuk da sabit mi duracak. Piki hshdhd
Bizim ev büyük ya kocaman üüüü istediğim her şeyi alırım. Sizde sığmayan şeyler varsa gönderin kızlar. Depo olarak kullanabiliriz bizim bazı boş yerleri. 75 m2 boru DEYİL ahshshsh
Sandalyede oturtunca yiyorlar mı ya? Ben öylesine denk gelmedim. Benim yeğenlerim mama sandalyesinden bile atlamaya çalışıyordu Amelie'nin akvaryumdan atlayan balığı gibi
Benmki sakin ama sinsi yılan
E bebek takip et indirim oluyor mutlaka denk geleceksn
Ohoo oralara gireceksek analarımız ultrasonsuz, folik asit ve multivitamin takviyesiz doğurdu. Bebekler gözleri kapalı doğuyoru, üç gün açamıyorlardı o gözleri. Şimdi gözler fıldır fıldır doğuyorlar. Servet değerindeki zürafayla diş çıkarıyorlar, tv/tablet/telefon karşısında yemek yiyorlarAnalarınız sizi mama sandalyesindemi büyüttü len
Aklıma biri geldi ya... Doktor bişey bilmior korunmadm gebe kaldm
Şimdi bende diorm mama sandlayesi çare değil bişey bilmiosnz...
Ben yediririm dersem yediririm
Şuan en nefret ettiğim şey ne biliormsnOhoo oralara gireceksek analarımız ultrasonsuz, folik asit ve multivitamin takviyesiz doğurdu. Bebekler gözleri kapalı doğuyoru, üç gün açamıyorlardı o gözleri. Şimdi gözler fıldır fıldır doğuyorlar. Servet değerindeki zürafayla diş çıkarıyorlar, tv/tablet/telefon karşısında yemek yiyorlar
Lena teyzem anan kararlı yapacak bişey yokOturmazmııı
Şuan en nefret ettiğim şey ne biliormsn
O tv tablet ve tlf cocuklara verilmesi bak şimdi şaka bi yana ama bu konuda cok kızgınım.. Yani başarabilirkiyim bilmiorm ama en az 2 yaşına kdar tv asla istemiorm
Tablet tlf desen uzun yıllar yok ona..
dayler dayler cock gelişimci olarak bu konuda ne düşünüosn ciddi soruorm
Nie sende 4 tekerlekli sandalyemi var ne yaniLena teyzem anan kararlı yapacak bişey yoksen bize gel
Ne desem olmuo diosunuz leeePratikte öyle olmuyor bacişko
Ben mama sandalyesi aldım oğlana oğlan ayağa kalıp tepsisisni falan yere atıyordu asla oturmadı ne pusette ne onda ne araba koltuğunda hepsini geri çıkardım elden malesef şimdi kız nasıl olur bilememNie sende 4 tekerlekli sandalyemi var ne yani
Neyse duruosa kızda kullan boşa gitmesnBen mama sandalyesi aldım oğlana oğlan ayağa kalıp tepsisisni falan yere atıyordu asla oturmadı ne pusette ne onda ne araba koltuğunda hepsini geri çıkardım elden malesef şimdi kız nasıl olur bilemem
Sakin ol bacım ağlayacak daha küçük daha dur sen kena yine akıllı çocuğum yesin teyzesi onuNe desem olmuo diosunuz leee
Çıldıracağummmmmmm
Şuan ağlıo ve duymuorm duymak istemiorm valla yitirrrrr
Yok bacım sinirden sattım hepsini kıza yok hiç bişeyNeyse duruosa kızda kullan boşa gitmesn
Evet okudum bacım gidişata göre alyım diyorum neme lazım abisine benzerse masrafa ne gerek var
Hee gidişara göre alırsın..Evet okudum bacım gidişata göre alyım diyorum neme lazım abisine benzerse masrafa ne gerek varo da akrep burcu olacak ne etcez bilmiom bebek arabasıyla puset alırım dışarı çıkarken kullanırım daha iğne bile almadık kıza yürüyemiyom ayakta çok duramıyorum bir an önce alıp halletmeme lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?