Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oğlanın alçı çıksın biraz yürüsün dedik geç kaldım demi Napam bilmiıorum ya oğlan sıkılıyor gezerken int den de herşey alınmıyor dokunmama lazım adamın işi yoğun yine bir karmaşa benimle bu ayda ağırlaşmam normal mi ya dönemiom ayakta duramıom ben yürüme desen aynı

Benden daha beter değilsin.. Cok şükür bin şükür...
Ben ağlıodum kızıma 1 çorap bile seçemiecem gidemiecem gezip alamayacam o anı yaşayamayacam die
Ama cok şükür en azndsn onu yaşadm
O yüzden sende alırsn
Ama daha fazla erteleme..
Al hepsini koy kenara dursn

Bugün bakyım bir kaç parça bişey diyorum Rabbim kullandığı günleri de görmemizi nasip etsin inşallah

Analarınız sizi mama sandalyesindemi büyüttü len

Aklıma biri geldi ya... Doktor bişey bilmior korunmadm gebe kaldm

Şimdi bende diorm mama sandlayesi çare değil bişey bilmiosnz...
Ben yediririm dersem yediririm
Mama sandalyesi çare demedik, çare ile ne alakasi var manyk cocuga sen mi besleyeceksin diyorum, kendi yemeyecek mi? Mama sandalyesi cocugun ozguven kazanmasi masada daha yuksekte durmasi açısından da doğru bir şey. Bir de sey dicem, eskiden kullan at bezler yokmus tatlım, bir zahmet bezleri yıkayıver ayrica da evet, ben yurtdisi doğumlu olunca mama sandalyesinde buyudum
2 ucun da dogru oldugunu düşünmüyorum. Yani asla gostermem izletmem de dogru degil, uzun sure gecirmek tv tablet telefon başında yemek aliskanligi kazandirmak da dogru degil. Sebebi şu; tv telefon tablet diye bir gercek var ve bu gercegi cocuklar mutlaka sen ne kdr mahrum birakacagim desen de cevresinde gorecek, maruz kalacak, tanıyacak. Haliyle cok kontrollu ve sınırlı sekilde tanımaları, hic gostermeyecegim demekten daha iyi ve merakini daha dogru yonetir. Ancak uzun sureler gecirmek, izletmeyecegim vermeyecegim ya da amaaan nolcak analarımız tv izletti de noldu deyip abuk tv kanallari izleyip, saatlerce telefonla vakit gecirmek ve cocugun bunları duymasi gormesi de doğru degil.

Tühhh sert kayaya çarptık yurtdışı olunca

Yaa evet ama uzmanlar sağlığı için 2 sene tv izlettirmeyin diolar

Ben taş dusuruyom bacım ondan
Taş birayla düşer
Votkaylan değil

Tühhh sert kayaya çarptık yurtdışı olunca

Yaa evet ama uzmanlar sağlığı için 2 sene tv izlettirmeyin diolar

Taş birayla düşer
Votkaylan değil
Kuzum, elbette oturtup başına izletme, kimse önermez. Ancak asla izletmem, asla gostermem vermem demek hem gercekci degil, hem de bu kadar keskinlige gerek yok. Hemen hemen her sey cok az ve dozunda oldugu surece sönümlenebilir. Yani uçları hiçbir konuda dogru bulmuyorum. Misal o an cok kriz bir durum vardir, senin sabrinin artik son noktasidir, cok gerilmis yorulmus bunalmissindir, çocuk o esnada cok huzursuzdur, asla tv tablet telefon vermemek ile gerginligini cocuga yansitarak krizi artirmayi degerlendirirsen hangisi nadiren de olsa daha masum kalir? Bunu demek istedim. Kendini bu sekilde sinirlandirip yipratma. Asla deme. Sen de insansin. He bu arada bunu soyleyen insan hic tv izlemiyor ama 'asla' gibi kaliplar da çocuklar için pek uygun olmuyor, her cocuk farkli ve kendi kitabini kendi yazıyor

Ayy doğru diosn.. Şuan bile izletmemeliyim derken kendimi şartlandırmışım hırs yapıorm biri izletse döverm heralde
İyimisi orta yolu bulmak

Ayy doğru diosn.. Şuan bile izletmemeliyim derken kendimi şartlandırmışım hırs yapıorm biri izletse döverm heralde
İyimisi orta yolu bulmak
Aynen yavru, en güzeli, en sağlıklısı, sakin bir psikoloji yaratabilmek için uğraşmak, hem kendin hem bebis icin, gerisi fasa fiso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…