- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.561
Aynen yavru, en güzeli, en sağlıklısı, sakin bir psikoloji yaratabilmek için uğraşmak, hem kendin hem bebis icin, gerisi fasa fiso
Alman, Rus Ukrayna çoğunlukta bir yerde tatil yaparsan antik duntik şeyleri öğreniyorsun
İşten izin alamiom yaa düğüne aldım diyeBen imkansızda
Sen bi gidip bakta gel
Geçen bende diodm düğün olsada oynasak düğün cok varda davet.. Bem gitmedm hem bebek hemde yakınlk yokİşten izin alamiom yaa düğüne aldım diye
Hic de sevmem, simdiki aklim olsa dugun bile yapmamGeçen bende diodm düğün olsada oynasak düğün cok varda davet.. Bem gitmedm hem bebek hemde yakınlk yok
Ama insanın sevdiği yakn biri olunc ohh yandan yandan
Bende öyle diodm.. Zorla düğün yaptmHic de sevmem, simdiki aklim olsa dugun bile yapmam
Yok anam, oynayacaksam acar muzigi oynarimBende öyle diodm.. Zorla düğün yaptm
Ama şimdi olsa yine yaparm daha cok yaparm
Cok seviorm oynamayı
Yaa off sebde haYok anam, oynayacaksam acar muzigi oynarim
Haftaya pazar da düğün varGeçen bende diodm düğün olsada oynasak düğün cok varda davet.. Bem gitmedm hem bebek hemde yakınlk yok
Ama insanın sevdiği yakn biri olunc ohh yandan yandan
Yok ben istemiyom iste sen istiyosan ac oyna, dugun sacmaligini birakin shdhdhchdYaa off sebde ha
Aç oyna tmm
Keşke öyle bir imkan olsa ama sana bunu denemiş bir akadamisyenin çocuğunun yaşadığı sorunları anlatayım. Evde hiç tv yok, bilgisayar ve telefonlar çocuğun yanında kullanılmıyor ve ona hiçbir şekilde elletilmiyor. Sonuç, çocuk başka çocukların olduğu ortamda sosyalleşmekte güçlük çekiyor çünkü konuştukları konulara Fransız kalıyor. Göreceksin hemen hemen hepsinin konuştukları konular aynı oluyor. İzledikleri şeyler, oynadıkları oyunlar. Eşyalarını bile o karakterlerden seçiyorlarŞuan en nefret ettiğim şey ne biliormsn
O tv tablet ve tlf cocuklara verilmesi bak şimdi şaka bi yana ama bu konuda cok kızgınım.. Yani başarabilirkiyim bilmiorm ama en az 2 yaşına kdar tv asla istemiorm
Tablet tlf desen uzun yıllar yok ona..
dayler dayler cock gelişimci olarak bu konuda ne düşünüosn ciddi soruorm
Pusete ben de çok bilenmiş vaziyetteyim ama hastane çıkışında zorunlu diyorlar. Siz nasıl çıkardınız? Bana hem gereksiz geliyor, hem ağır, hem kullanışsız, bebek de içinde iki büklüm oluyor, alttan destek koyup duruyorlar. Bu sefer bebek tepeye çıkıyor. Saçma sapan bir şey ya bunun daha makul olanını yapamamışlar mı yıl olmuş 2021Puset bana gereksiz gelior cok az kullanılıo diye ve ağırrr.. Ben onun yerine taşımalı bebe çantası aldm daha rahat oluyor şimdiki modellerde baya geniş ve kalıbı iyi.. Memnunum ben hemde pusentin 1 parmak parası kadarAyrımcı anne....
Aha bir farkımızı buldumYok ben istemiyom iste sen istiyosan ac oyna, dugun sacmaligini birakin shdhdhchd
Benim düğün olmadı sadece bir otelde sakin müzikler eşliğinde yemek yendi. Oraya akrabalarını davet ettiler. Senelerce onlar da onların düğününe gitmiş, yemek verilmesi gerekirmiş diye. 10-11 saat yol gidip geldik bu 2-3 saatlik yemek organizasyonu için Kına yapacaktım, kuzenim vefat etti. Onu da iptal ettim. Başkasının düğününde, kınasında eğlenmek güzel de o da sadece çok yakınımsa güzel. Hiç sevmem, kendim de yapmak istememiştim zaten. Kuzenimden önce de istemeye istemeye ayarlıyordum kınayıAha bir farkımızı buldum
Kınam ve düğünümde yerimde durmadim hele ki kınaAllah'ım nasıl oynamıştım nasıl eğlenmiştim ama onun dışında çok iyi bir yakınım olmalı ki oynayım
Benim kayınvalidem bana bitanem, hayatım diye hitap ederdi. Hiç aklıma gelmezdi bu kadar ileri gideceği. Hem de bunu lohusalık dönemimde yapacağı. Herkesi tanıdım şu dönemde. Şaşkınlık içinde izledim resmen. Sonra gelip özür diledi. Ama iş işten geçti, bir daha güvenemem. Mahvettiler en güzel günlerimi. Üzüntüden ne hale geldim. Hakkımı helal etmiyorum, küçücük çocuğuma mama veriyorum günde kaç kere, kim bilir sütüm ne zaman normale dönecek.Benim fotoğraflarda çok mutlu kendisi ama o zamanlar da bir kere arayıp ya da mesaj atıp "Hazırlıklıklar nasıl gidiyor? Yapılacak bir şey var mı?" diye nezaketen bile sormadı ahshsh Bayağı bayağı kardeşinin hayatında yokmuşum ve hiç var olmamışım gibi davranıyor
Çocuk doğdu ben hala bebek arabası almadım. Söyleyeceklerim bu kadar.Ben ek gıdaya geçtim, mama sandalyesi bakıyorum. Siz de bakın.
Bizim öyle bir samimiyetimiz yok. Zaten uzak oldukları için telefon görüşmesi sadece. Onda da mesafeliyiz. Ben herkesten her şeyi beklerim ama inşallah öyle saçmalıklara girip evimizin içine müdahale etmeye kalkışmazlar. Muhtemelen mevzu çıkar bizde. Sen de mesafeni koy. Özür öyle bir şey değil. Geri dönüşü olmayacak ya da çok zor olan şeylere sebebiyet ver, sonra özür dile. Yok ya?!Benim kayınvalidem bana bitanem, hayatım diye hitap ederdi. Hiç aklıma gelmezdi bu kadar ileri gideceği. Hem de bunu lohusalık dönemimde yapacağı. Herkesi tanıdım şu dönemde. Şaşkınlık içinde izledim resmen. Sonra gelip özür diledi. Ama iş işten geçti, bir daha güvenemem. Mahvettiler en güzel günlerimi. Üzüntüden ne hale geldim. Hakkımı helal etmiyorum, küçücük çocuğuma mama veriyorum günde kaç kere, kim bilir sütüm ne zaman normale dönecek.
Pusetsiz nasıl çıkardınız hastaneden ya yasak diyor herkes. Bir de arabada 0-36 kg oto koltuğu mu var? Arabada da pusetsiz taşımanın cezası var dedi bana arkadaşımÇocuk doğdu ben hala bebek arabası almadım. Söyleyeceklerim bu kadar.
Başın sağolsunBenim düğün olmadı sadece bir otelde sakin müzikler eşliğinde yemek yendi. Oraya akrabalarını davet ettiler. Senelerce onlar da onların düğününe gitmiş, yemek verilmesi gerekirmiş diye. 10-11 saat yol gidip geldik bu 2-3 saatlik yemek organizasyonu için Kına yapacaktım, kuzenim vefat etti. Onu da iptal ettim. Başkasının düğününde, kınasında eğlenmek güzel de o da sadece çok yakınımsa güzel. Hiç sevmem, kendim de yapmak istememiştim zaten. Kuzenimden önce de istemeye istemeye ayarlıyordum kınayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?