Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kocam şımartırsa zevk alır tabi bulutım

Bizimki bu mesela cnm
Heh bunlara baktım ben de bugün internetten. Bakalım hastane zorunlu değil derse ben de böyle alırım belki ama eşimin içine pek sinmedi. Öbürü sert diye bebeği daha mı iyi korur diyor. 6 ay kullanıp çöp olan bir icat olabilir mi ya her şey para tuzağı

Puseti 6 ay kullanıolarsa al
Buda öyle çnkü ama puset ağır.. Bebekle daha ağır oluo
Pusetin tek iyi yanı oto koltuk olan puset.. Ondan alacaksan iyi..
Benm eşim burda olsa ondan alırdm
Ama eşim şehir dşnda öğretmen, araba onda.. Pandemi var.. Dışarı ckarmıorus bebeği.. Bundan aldm.. Aşıya doktor felan götürdüğümde bnla götürüorm

Değişiyor bence. Kimse pusetsiz çıkarma demedi bize.

Bebek arabasıyla set olanlar var ya oto koltuğu da oluyor onun puseti ama emniyet kemeriyle bağlamak gerekiyormuş. O da çok güvenli değilmiş diyor eşim. Onun yerine 0-36 kg olan doğumdan çocukluğa, içindeki parçaları çıkara çıkara büyüterek uzun yıllar tek oto koltuğu olarak kullanılanlardan alalım onlar isofix bağlantısıyla araba koltuğuna sabitleniyor diyor ama o zaman bebek arabasını nasıl alacağız kafam karışıyor

Sizin işler cok karışık

Puset çok kısa süreli kullanılan bir şey gibi. Bunu travel'la alan çoğu kişi 6 ay sonra satıp bastona geçiyoruz diyor. Bebeği mi diyorsun? Yere niye koyuyoruz ki?

Ben dışarıda kullanmak için düşünmemiştim bunu.kimde görsem yerde otururken ya da koltukta bunun içine koyuyor bebesini.hafif hafif sallıyor.biz yer sofrası da kuruyoruz yerde otururken bebede içinde olur diye dedim.ama burda çoğu arkadaşta halı yoktu unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…