- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.601
Kocam şımartırsa zevk alır tabi bulutımİnşallah bal0ncuğum inşallah çok sağolSenin kv ortalığı karıştırmayı seviyor baya yaramaz o zaman kendi bilir canım iyi geçinmeyi tatlı dili öğrenmezse torununu da oğlunu da göremez ne gerek var huzurluk çıkarmaya böyle insanları hiç anlamıyorum zevk mi alıyorlar
Enişte dayağı hak ediyor o zamanKocam şımartırsa zevk alır tabi bulutım
Valla ben anlamam bundan snra tepkim netEnişte dayağı hak ediyor o zamanondan yüz bulması sıkıntı.oğlu da rest çekse kendine çeki düzen verir mecbur ama o da zor anlaşılan evin en küçüğüyse ondandır
NoktaValla ben anlamam bundan snra tepkim net
Heh bunlara baktım ben de bugün internetten. Bakalım hastane zorunlu değil derse ben de böyle alırım belki ama eşimin içine pek sinmedi. Öbürü sert diye bebeği daha mı iyi korur diyor. 6 ay kullanıp çöp olan bir icat olabilir mi ya her şey para tuzağıBizimki bu mesela cnm
Puseti 6 ay kullanıolarsa alHeh bunlara baktım ben de bugün internetten. Bakalım hastane zorunlu değil derse ben de böyle alırım belki ama eşimin içine pek sinmedi. Öbürü sert diye bebeği daha mı iyi korur diyor. 6 ay kullanıp çöp olan bir icat olabilir mi ya her şey para tuzağı
Değişiyor bence. Kimse pusetsiz çıkarma demedi bize.En temizi mesafe. Gece kalmalarına engel olabilirsek güzel olur aslında. Başarabilir miyiz bilmiyorum.
E burada okuduklarımdan da arkadaşlarımın dediğinden de ben hep "Hastane bebeği pusetsiz çıkarmaya izin vermiyor" diye anladım. Hastaneden hastaneye değişiyor mu acaba bu uygulama
Küçüldü mü bilmiyorum, kontrolüm ekimde ama elime geliyor emzirirken.Bu arada kitle demişkenMiss Bride seninkiler emzirdikçe küçüldü mü ya da o göğsünde emzirdikçe çok ağrı oluyor mu
Herşeyi son güne bırakırım, huyumdur.Kiz bebek nereye erken dogdu beeesiz raaad davranmis olabilir misinz acabag
Bebek arabasıyla set olanlar var ya oto koltuğu da oluyor onun puseti ama emniyet kemeriyle bağlamak gerekiyormuş. O da çok güvenli değilmiş diyor eşim. Onun yerine 0-36 kg olan doğumdan çocukluğa, içindeki parçaları çıkara çıkara büyüterek uzun yıllar tek oto koltuğu olarak kullanılanlardan alalım onlar isofix bağlantısıyla araba koltuğuna sabitleniyor diyor ama o zaman bebek arabasını nasıl alacağız kafam karışıyorPuseti 6 ay kullanıolarsa al
Buda öyle çnkü ama puset ağır.. Bebekle daha ağır oluo
Pusetin tek iyi yanı oto koltuk olan puset.. Ondan alacaksan iyi..
Benm eşim burda olsa ondan alırdm
Ama eşim şehir dşnda öğretmen, araba onda.. Pandemi var.. Dışarı ckarmıorus bebeği.. Bundan aldm.. Aşıya doktor felan götürdüğümde bnla götürüorm
Sizin işler cok karışıkBebek arabasıyla set olanlar var ya oto koltuğu da oluyor onun puseti ama emniyet kemeriyle bağlamak gerekiyormuş. O da çok güvenli değilmiş diyor eşim. Onun yerine 0-36 kg olan doğumdan çocukluğa, içindeki parçaları çıkara çıkara büyüterek uzun yıllar tek oto koltuğu olarak kullanılanlardan alalım onlar isofix bağlantısıyla araba koltuğuna sabitleniyor diyor ama o zaman bebek arabasını nasıl alacağız kafam karışıyor
O zaman bebeciime laf etmeyinHerşeyi son güne bırakırım, huyumdur.
yeter ki sağlıkla büyüsün. şuan ondan beklentimiz yemesi içmesi kilo alması ve günde 7-8 bez doldurmasıO zaman bebeciime laf etmeyin
Gönül kardeşiyiz diyelimKiz bebek nereye erken dogdu beeesiz raaad davranmis olabilir misinz acabag
Offfannenin taaaa cocukluguna inmek isterim.... Ne yasadi boyle oldu, cok merak ediyorum.. normal olmadigi kesin..
Ahhshssh bi yerden bir kan bagi cikacak ama dur bakalim
Ahahahah paranıza etsin dimiyeter ki sağlıkla büyüsün. şuan ondan beklentimiz yemesi içmesi kilo alması ve günde 7-8 bez doldurması
YirimmmmmmGönül kardeşiyiz diyelim
Araba almaya kalkışan herkesin kafası karışıyor aslındaSizin işler cok karışık
Anladım canımKüçüldü mü bilmiyorum, kontrolüm ekimde ama elime geliyor emzirirken.
Puset aslında evde yere koymamak için iyi olur neden düşünmüyorsunuz gerçi bizimki kışa geliyor yere koyar mıyız bilmemAraba almaya kalkışan herkesin kafası karışıyor aslında
Puset çok kısa süreli kullanılan bir şey gibi. Bunu travel'la alan çoğu kişi 6 ay sonra satıp bastona geçiyoruz diyor. Bebeği mi diyorsun? Yere niye koyuyoruz ki?Puset aslında evde yere koymamak için iyi olur neden düşünmüyorsunuz gerçi bizimki kışa geliyor yere koyar mıyız bilmem
Puset çok kısa süreli kullanılan bir şey gibi. Bunu travel'la alan çoğu kişi 6 ay sonra satıp bastona geçiyoruz diyor. Bebeği mi diyorsun? Yere niye koyuyoruz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?