- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.621
Ha evet benim salonda eşimin zoruyla aldığımız küçük, halı görünümlü ama halı olmayan, ince polyester bir şey var. Yere koyamam zaten. Puseti de işte böyle alıp kemerle arabaya koyuyorlar bir de bebek arabalarının set olanlarında 6 aya kadar onu bebek arabası olarak da kullanıyorlar. Kimisi de buna gereksiz diyor çünkü o set olan bebek arabaları hantal olduğu ve çok yer kapladığı için 6 ay dolup da çocuk oturmaya başladığında baston bebek arabalarıyla yer değiştiriyormuş. Onlar daha hafif ve az yer kaplıyor diyeEki Görüntüle 2904808
Ben dışarıda kullanmak için düşünmemiştim bunu.kimde görsem yerde otururken ya da koltukta bunun içine koyuyor bebesini.hafif hafif sallıyor.biz yer sofrası da kuruyoruz yerde otururken bebede içinde olur diye dedim.ama burda çoğu arkadaşta halı yoktu unutmuşum
valla iyi araştırmışsın hiç bilmiyorum bu kadar :) o bebek arabası olarak kullanılanlar pahalı geldi bana.tabi bütçe meselesi olan alabilir. Bu pusetlerim oto koltuğu olanlarından alıcaz sanırım.bebek arabası da tekerleği rahatça dönen bir şey olsun yeter.evet ana kucakları iyi oluyor teyzem alacak sanırım bizim bakalım.alışverişe erken başlamışsınız :)Ha evet benim salonda eşimin zoruyla aldığımız küçük, halı görünümlü ama halı olmayan, ince polyester bir şey var. Yere koyamam zaten. Puseti de işte böyle alıp kemerle arabaya koyuyorlar bir de bebek arabalarının set olanlarında 6 aya kadar onu bebek arabası olarak da kullanıyorlar. Kimisi de buna gereksiz diyor çünkü o set olan bebek arabaları hantal olduğu ve çok yer kapladığı için 6 ay dolup da çocuk oturmaya başladığında baston bebek arabalarıyla yer değiştiriyormuş. Onlar daha hafif ve az yer kaplıyor diye
Evde dediğin mantıkta kullanabilmek için de benim aklıma ev tipi ana kucağı modelleri çok yattı. Uzun süreli kullanılabiliyormuş hem onlar. Bebek durmazsa içine koyup yanında mutfağa, banyoya da götürüyormuş anaları
İki haftaya yakındır bana bebek arabalarının videolarını izlettiği için ezberledim artık hepsini. Dolap'ta ikinci el uygun fiyatlı olanları da var aslında. Sonrasında yine satabiliyorsun. Biz de oradan bakmaya başladık. Düzgün bir şey almaya kalkarsan sıfırları çok uçukvalla iyi araştırmışsın hiç bilmiyorum bu kadar :) o bebek arabası olarak kullanılanlar pahalı geldi bana.tabi bütçe meselesi olan alabilir. Bu pusetlerim oto koltuğu olanlarından alıcaz sanırım.bebek arabası da tekerleği rahatça dönen bir şey olsun yeter.evet ana kucakları iyi oluyor teyzem alacak sanırım bizim bakalım.alışverişe erken başlamışsınız :)
Benm karışmaz en ucuzu neyse alırdımAraba almaya kalkışan herkesin kafası karışıyor aslında
Hayırlısı güzeli olsun canımİki haftaya yakındır bana bebek arabalarının videolarını izlettiği için ezberledim artık hepsini. Dolap'ta ikinci el uygun fiyatlı olanları da var aslında. Sonrasında yine satabiliyorsun. Biz de oradan bakmaya başladık. Düzgün bir şey almaya kalkarsan sıfırları çok uçuk
tam benim kafa kesinlikleBenm karışmaz en ucuzu neyse alırdım
Kısa süreli kullanacağım hiö bişeye onca para dökemem
kim o kim oÜffff uzaktan takip edip edip hasetlik yapma be...
Kendini bilio.. Cesaretli olsaydı ortaya konuşurdu işte.. Halbuki herkesi tanıor...Hayırlısı güzeli olsun canım
tam benim kafa kesinlikle
kim o kim o
Takip edilecek kadınsın vesselamÜffff uzaktan takip edip edip hasetlik yapma be...
Yaaa paremmmTakip edilecek kadınsın vesselam
Ayyy öyle şeylerdemi vardayler dayler Zyrtec kullanıyor musun ya da kullandın mı? Kaçıncı haftadan itibaren veriyorlar biliyor musun? Alerji beni mahvetti. 50 kere üst üste hapşırık, burun ve geniz akıntısı, üstüne her yerim kaşınıyor. Gözdeki kaşıntı ve kanlanma için gittiğimde doktor alerji ilacı yazmak istemedi. Dayanamazsan gel öyle yazarız dedi ama kaşımaktan kendimi parçalayacağım artık
Tam da onu yapiyoAhahahah paranıza etsin dimiamin canimmm
Yirimmmmmm
Merhaba bebek şampuanı olarak incia bebek ve çocuk şampuan setini incelemeni tavsiye ederim tamamen doğal ürünBal0ncuk sana birkaç sorum vardı depend gerekli mi yoksa normal ped iş görür mü
Bebek bezi olarak 210lu sleepy indirimde almayı düşünüyorum sence fazla mı bir ay yetecek kadar geldi ama bilemedim bir de bebek şampuanı yağı olarak ne kullanıyorsun
Benim alerjik astım var zaten hep çekiyorum bundan. Normalde yazları biraz rahat ederdim ama bu yaz coştuAyyy öyle şeylerdemi var
Geçmiş olsun nealim
Yarin yumurtlama gunum ama kocam yine goreve gidiyorcidden artik yeter ya biktim
Aglicam ya pf
Sen tedavi dene anacım. Al adamın spermlerini. Doktorlarla kendiniz halledin. Spermi dondurabiliyorlar en azından. Böyle bekle Allah bekle ki adamın evde olduğu zamanla yumurtlama haftası denk gelsinAglicam ya pf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?