Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum, berbat durumdayim ve doktor bana hicbir sey vermedi, hapsirma, kasinti, şişme, akıntı çıldıracağım. Ve hicbir sey kullanamadim. Doktorum degismisti benim, bugun kontrole gittigimde bir sorun var mi dedi, alerji!!! Dedim berbat durumdayim ve artik idare edemiyorum. Astim da başladı haliyle. Cetrin kullanabilirsin dedi yazdi, bu aksam basliyorum. Bilgin olsun cnm. Bir de Okyanus suyunun bir zarari yok. Eczacı arkadaşim var o da otri natura verdi, ama hamileler kullanamaz yazıyor ama icinde de bi deniz suyu, bir de 2 çeşit yag disinda hc bsy yok neden boyle diye eczaci arkadasa sordum, çekiyorm kullanamıyorum dedim. Ya içinde bsy yok onun kullan hc bsy olmaz, oyle yazmalarinjn sebebi hamileler uzernde henüz calisma yapmamis olmalari, zaten dogal urun dedi. Onu da arada kullanacağım, cok fenayim, gece o agir uykumdan uyandiriyor, berbatim...
Yaaa paremmm

Ayyy öyle şeylerdemi var
Geçmiş olsun nealim
Olmaz mi.... Yillardir biktim
Merhaba bebek şampuanı olarak incia bebek ve çocuk şampuan setini incelemeni tavsiye ederim tamamen doğal ürün
İncia urunleri harika cidden, cok dogal, ben de kullaniyorm bircok urununu
Benim alerjik astım var zaten hep çekiyorum bundan. Normalde yazları biraz rahat ederdim ama bu yaz coştu
Benim yaz kiz 4 mevsim, non stop.... Gebermeyesi alerjik astim

Sağolasın tüh kötü olmuş o aslında 6 çok geç değil ama ev işleri falan yetişmiyor enişte yardımcı olur sana inşallah
Aynen ev işleri yemek sıkıntı oluyo yoksa dediğin gibi normal bı saat... Şimdi bile yapio ya hayat müşterek ben tek başıma kirletmiom sonuçta

Aynen ev işleri yemek sıkıntı oluyo yoksa dediğin gibi normal bı saat... Şimdi bile yapio ya hayat müşterek ben tek başıma kirletmiom sonuçta
Helal sana ben benimkine yaptıramıyordum 6buçukta gelip 1 saat uzanıp kalkıp yapıyordum yememiz 9 10 u buluyordu keşke yemek yapan robotta çıksa direk alcam

Helal sana ben bizimkine yaptıramıyordum 6buçukta gelip 1 saat uzanıp kalkıp yapıyordum yememiz 9 10 u buluyordu keşke yemek yapan robotta çıksa direk alcam
Yok yemek konusunda bende guvenmiom bı iki kere denedi de mutfak berbat haldeydi sonra toplaması ölüm gibi bişey oldu bide yemek yaparken ikide bir gelip gelip baksana pişmiş mi diye sorduğu için hiç gerek yok daha çok yoruluyorum garibime anası öğretmeniz şimdide hevesleniyi ama bende o sabır olmiyi hele acıkınca hiç olmiyi

Ya benimki de dört mevsim ama yazın nispeten rahat ederdim. Bu yaz aksine pik yaptı. Hiç bu kadar kötü olmamıştım. Demek ki ilaç kullandığım için çok anlayamıyormuşum. Bana doktor tuzlu suyla bol bol burnunu yıka dedi de ondan da bıktım artık. Zencefille limonla boğazımı yumuşatmaya çalışıyorum ya burnumu napıcam bilmiyorum bağımsızlığını ilan etmiş gibi. Birkaç gün daha bakayım da olmazsa gideceğim bana da ilaç yazsın

Allah’ta seni güldürsün onca çocuğa sabrediyorsun bir adama mı sabırla öğretemicen ama dediğin gibi açken insanın gözü bir şey görmüyor toplamak daha büyük sıkıntı amaan kim uğraşacak boşver Allah kolaylık versin canısı iki iş birden zorlanırsan biraz birikim yapar bırakırsın ben iş bulsam en azından öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…