- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.641
Kendim dolaba koysam olurmu peki hshshsSen tedavi dene anacım. Al adamın spermlerini. Doktorlarla kendiniz halledin. Spermi dondurabiliyorlar en azından. Böyle bekle Allah bekle ki adamın evde olduğu zamanla yumurtlama haftası denk gelsin
Ncık tıp o kadar ilerleyemedi henüz. Ayda 1-2 gün doğurgan olmamız çok acayip yav. Erkekler 365 gün 6 saat çocuk yapabiliyorKendim dolaba koysam olurmu peki hshshs
Azcik sansim olsa erkek olurdum zatenNcık tıp o kadar ilerleyemedi henüz. Ayda 1-2 gün doğurgan olmamız çok acayip yav. Erkekler 365 gün 6 saat çocuk yapabiliyor
Deme öyle yaAzcik sansim olsa erkek olurdum zaten
Kadinlar olarak hayatin kahrini cekiyoruzDeme öyle ya
Öyle ama ne edelim güzel yanlarına odaklanacağı. En azından ana olabilirsek çocuklarımızı düzgün yetiştirmeye çalışacağız ki bari toplumun ekstra bindirdiği yükler kalksınKadinlar olarak hayatin kahrini cekiyoruz
Kuzum, berbat durumdayim ve doktor bana hicbir sey vermedi, hapsirma, kasinti, şişme, akıntı çıldıracağım. Ve hicbir sey kullanamadim. Doktorum degismisti benim, bugun kontrole gittigimde bir sorun var mi dedi, alerji!!! Dedim berbat durumdayim ve artik idare edemiyorum. Astim da başladı haliyle. Cetrin kullanabilirsin dedi yazdi, bu aksam basliyorum. Bilgin olsun cnm. Bir de Okyanus suyunun bir zarari yok. Eczacı arkadaşim var o da otri natura verdi, ama hamileler kullanamaz yazıyor ama icinde de bi deniz suyu, bir de 2 çeşit yag disinda hc bsy yok neden boyle diye eczaci arkadasa sordum, çekiyorm kullanamıyorum dedim. Ya içinde bsy yok onun kullan hc bsy olmaz, oyle yazmalarinjn sebebi hamileler uzernde henüz calisma yapmamis olmalari, zaten dogal urun dedi. Onu da arada kullanacağım, cok fenayim, gece o agir uykumdan uyandiriyor, berbatim...dayler dayler Zyrtec kullanıyor musun ya da kullandın mı? Kaçıncı haftadan itibaren veriyorlar biliyor musun? Alerji beni mahvetti. 50 kere üst üste hapşırık, burun ve geniz akıntısı, üstüne her yerim kaşınıyor. Gözdeki kaşıntı ve kanlanma için gittiğimde doktor alerji ilacı yazmak istemedi. Dayanamazsan gel öyle yazarız dedi ama kaşımaktan kendimi parçalayacağım artık
Olmaz mi.... Yillardir biktimYaaa paremmm
Ayyy öyle şeylerdemi var
Geçmiş olsun nealim
İncia urunleri harika cidden, cok dogal, ben de kullaniyorm bircok urununuMerhaba bebek şampuanı olarak incia bebek ve çocuk şampuan setini incelemeni tavsiye ederim tamamen doğal ürün
Benim yaz kiz 4 mevsim, non stop.... Gebermeyesi alerjik astimBenim alerjik astım var zaten hep çekiyorum bundan. Normalde yazları biraz rahat ederdim ama bu yaz coştu
Teşekkür ederim bakayımMerhaba bebek şampuanı olarak incia bebek ve çocuk şampuan setini incelemeni tavsiye ederim tamamen doğal ürün
Merak ettim de demezsin neyse ısrar etmicimKendini bilio.. Cesaretli olsaydı ortaya konuşurdu işte.. Halbuki herkesi tanıor...
Derdini ortaya konuşsada anlasak
Anca dersten çıktım kuzum sende ne var ne yok
Çıkış saatin iyimiş sana bol bol vakit kalır darısı bana inşallahAnca dersten çıktım kuzum sende ne var ne yok
Bi an geçen seneki halimi gördüm. Elimde kağıt kalemle gün hesapladığım zamanlar, ne zaman yumurtlama günüm olsa adam evde yok. Oy o neydi ya.Yarin yumurtlama gunum ama kocam yine goreve gidiyorcidden artik yeter ya biktim
Ohhh kolay gelsin... Keşke hep böyle olsa çıkış ama yaz dönemi böyle 6 Eylül'de 6 da çıkmaya baslicazÇıkış saatin iyimiş sana bol bol vakit kalır darısı bana inşallahbende napam uyudum uyandım yemek yicem mutfak dağınık onu toplucam
SağolasınOhhh kolay gelsin... Keşke hep böyle olsa çıkış ama yaz dönemi böyle 6 Eylül'de 6 da çıkmaya baslicaz
Aynen ev işleri yemek sıkıntı oluyo yoksa dediğin gibi normal bı saat... Şimdi bile yapio ya hayat müşterek ben tek başıma kirletmiom sonuçtaSağolasıntüh kötü olmuş o aslında 6 çok geç değil ama ev işleri falan yetişmiyor enişte yardımcı olur sana inşallah
Helal sanaAynen ev işleri yemek sıkıntı oluyo yoksa dediğin gibi normal bı saat... Şimdi bile yapio ya hayat müşterek ben tek başıma kirletmiom sonuçta
Yok yemek konusunda bende guvenmiom bı iki kere denedi de mutfak berbat haldeydi sonra toplaması ölüm gibi bişey oldu bide yemek yaparken ikide bir gelip gelip baksana pişmiş mi diye sorduğu için hiç gerek yok daha çok yoruluyorumHelal sanaben bizimkine yaptıramıyordum 6buçukta gelip 1 saat uzanıp kalkıp yapıyordum yememiz 9 10 u buluyordu keşke yemek yapan robotta çıksa direk alcam
Ya benimki de dört mevsim ama yazın nispeten rahat ederdim. Bu yaz aksine pik yaptı. Hiç bu kadar kötü olmamıştım. Demek ki ilaç kullandığım için çok anlayamıyormuşum. Bana doktor tuzlu suyla bol bol burnunu yıka dedi de ondan da bıktım artık. Zencefille limonla boğazımı yumuşatmaya çalışıyorum ya burnumu napıcam bilmiyorum bağımsızlığını ilan etmiş gibi. Birkaç gün daha bakayım da olmazsa gideceğim bana da ilaç yazsınKuzum, berbat durumdayim ve doktor bana hicbir sey vermedi, hapsirma, kasinti, şişme, akıntı çıldıracağım. Ve hicbir sey kullanamadim. Doktorum degismisti benim, bugun kontrole gittigimde bir sorun var mi dedi, alerji!!! Dedim berbat durumdayim ve artik idare edemiyorum. Astim da başladı haliyle. Cetrin kullanabilirsin dedi yazdi, bu aksam basliyorum. Bilgin olsun cnm. Bir de Okyanus suyunun bir zarari yok. Eczacı arkadaşim var o da otri natura verdi, ama hamileler kullanamaz yazıyor ama icinde de bi deniz suyu, bir de 2 çeşit yag disinda hc bsy yok neden boyle diye eczaci arkadasa sordum, çekiyorm kullanamıyorum dedim. Ya içinde bsy yok onun kullan hc bsy olmaz, oyle yazmalarinjn sebebi hamileler uzernde henüz calisma yapmamis olmalari, zaten dogal urun dedi. Onu da arada kullanacağım, cok fenayim, gece o agir uykumdan uyandiriyor, berbatim...
Benim yaz kiz 4 mevsim, non stop.... Gebermeyesi alerjik astim
Yok yemek konusunda bende guvenmiom bı iki kere denedi de mutfak berbat haldeydi sonra toplaması ölüm gibi bişey oldu bide yemek yaparken ikide bir gelip gelip baksana pişmiş mi diye sorduğu için hiç gerek yok daha çok yoruluyorumgaribime anası öğretmeniz şimdide hevesleniyi ama bende o sabır olmiyi hele acıkınca hiç olmiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?