- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.661
İşte akşama kadar tükeniyor sabrımAllah’ta seni güldürsün onca çocuğa sabrediyorsun bir adama mı sabırla öğretemicen ama dediğin gibi açken insanın gözü bir şey görmüyor toplamak daha büyük sıkıntı amaan kim uğraşacak boşver Allah kolaylık versin canısı iki iş birden zorlanırsan biraz birikim yapar bırakırsın ben iş bulsam en azından öyle düşünüyorum
Olucak inşallah bu sene sizin seneniz olsunİşte akşama kadar tükeniyor sabrımbilmiyorum ya bı aksilik çıkmazsa devam edicem bakalım sadece tüp için diil bide bebiş olursa ona da bı sürü harcama olacak biriktireyim bakalım
Bitmiyor bitmiyor. Çok iyi düşünmüşsün. Tedavi sonrası yapmaya devam ettiğim iğnelere haftada 450 falan veriyorduk. Sonrası zaten bataklık. Daha biz çok başlamadık bir şeye ama bebek eşyaları fahiş fiyatlardan satılıyorİşte akşama kadar tükeniyor sabrımbilmiyorum ya bı aksilik çıkmazsa devam edicem bakalım sadece tüp için diil bide bebiş olursa ona da bı sürü harcama olacak biriktireyim bakalım
Beşiği kıyafeti vs si derken bı tüp parası gidecek ondan kuzumOlucak inşallah bu sene sizin seneniz olsunşimdilik bizim bir masraf çıkmadı bence okula başlayınca masraf başlıyor
Aynen el kadar parça bilmem kaç paraBitmiyor bitmiyor. Çok iyi düşünmüşsün. Tedavi sonrası yapmaya devam ettiğim iğnelere haftada 450 falan veriyorduk. Sonrası zaten bataklık. Daha biz çok başlamadık bir şeye ama bebek eşyaları fahiş fiyatlardan satılıyor
Bizim anneanne babaanne çoğu şeyi aldı alıyor hediye de çok geliyor ondan dedim.adetmiş beşiği anneanne alırmış.tabi her yörenin farklıdırBeşiği kıyafeti vs si derken bı tüp parası gidecek ondan kuzum
Aynen el kadar parça bilmem kaç para
Ya yok onlar hikaye... Alerjenleri uzaklastiriyor rahatlarsin diyorlar ama cok az rahatliyosun ve bir sure sonra tuzlu su da tahris ediyor.. sinir basti aylardir biktim gerçekten. İlac kullanabilmek ozgurluk resmen. Cetrini arastir bakalım, ilk 3 ay kullanamiyosun da sonra bu olurmus iste. Keske daha once yazsalardiYa benimki de dört mevsim ama yazın nispeten rahat ederdim. Bu yaz aksine pik yaptı. Hiç bu kadar kötü olmamıştım. Demek ki ilaç kullandığım için çok anlayamıyormuşum. Bana doktor tuzlu suyla bol bol burnunu yıka dedi de ondan da bıktım artık. Zencefille limonla boğazımı yumuşatmaya çalışıyorum ya burnumu napıcam bilmiyorum bağımsızlığını ilan etmiş gibi. Birkaç gün daha bakayım da olmazsa gideceğim bana da ilaç yazsın
Bizde de öyle ilk eşyalarını anneanne yaparda çok yüklenmek istemiom üç sene üst üste düğün yaptılar şimdi kız kardeşim hamile ona yapacaklar bide ben çıkarsam sikintiBizim anneanne babaanne çoğu şeyi aldı alıyor hediye de çok geliyor ondan dedim.adetmiş beşiği anneanne alırmış.tabi her yörenin farklıdır
Aaa ilk defa duyuyom boyle adetler de mi varmışBizim anneanne babaanne çoğu şeyi aldı alıyor hediye de çok geliyor ondan dedim.adetmiş beşiği anneanne alırmış.tabi her yörenin farklıdır
İnce düşüncelisin şanslı annenlerBizde de öyle ilk eşyalarını anneanne yaparda çok yüklenmek istemiom üç sene üst üste düğün yaptılar şimdi kız kardeşim hamile ona yapacaklar bide ben çıkarsam sikinti
evet anneanne almıyorsa babaanne alırmış.beşik kim alıyorsa karşı tarafta arabasını pusetini alırmış.bence destek olmak adına güzel bir adet yoksa tek maaşla zor taksitle borca girerdik.Aaa ilk defa duyuyom boyle adetler de mi varmışben hiç bilmiyorum
Benim annemin durumu iyi sag olsun epey bi aldi ama oyle adet yok bizde, kayinvalidem de elinden geleni aliyor sag olsun hepsi cidden. Ama adet olark yok hiç duymadm. Yoresel farklılıklar muhtemelen. Evlenirken de adetlere hic bakmadıkİnce düşüncelisin şanslı annenlerama yaparlar yine sana sormazlar bana da soran olmadı
evet anneanne almıyorsa babaanne alırmış.beşik kim alıyorsa karşı tarafta arabasını pusetini alırmış.bence destek olmak adına güzel bir adet yoksa tek maaşla zor taksitle borca girerdik.
Aşkoş geçen sana söyleyecektm ama deşmek istemedm.. Senin düsenli ilişki yokki bebe olsn.. Enişte garibim hep görevde.. Ondan dolayo olmuo olabilirmiYarin yumurtlama gunum ama kocam yine goreve gidiyorcidden artik yeter ya biktim
Amannnn konuşmaya bile değmez..Merak ettim de demezsin neyse ısrar etmicimlena guzum napıyor sen napıyorsun
KV sormaz gorumcemin eskileri kullanın der kesinİnce düşüncelisin şanslı annenlerama yaparlar yine sana sormazlar bana da soran olmadı
evet anneanne almıyorsa babaanne alırmış.beşik kim alıyorsa karşı tarafta arabasını pusetini alırmış.bence destek olmak adına güzel bir adet yoksa tek maaşla zor taksitle borca girerdik.
Sözde bizde bakmadık bana gelince adet olmasın herife gelince o adet bu adet yaptılar ama sağolsun herifim eksik bırakmadı hiç bisiden beni KV ye burdan oh olsunBenim annemin durumu iyi sag olsun epey bi aldi ama oyle adet yok bizde, kayinvalidem de elinden geleni aliyor sag olsun hepsi cidden. Ama adet olark yok hiç duymadm. Yoresel farklılıklar muhtemelen. Evlenirken de adetlere hic bakmadık
Aynen bana bulaşmayın bak ona göreAşkoş geçen sana söyleyecektm ama deşmek istemedm.. Senin düsenli ilişki yokki bebe olsn.. Enişte garibim hep görevde.. Ondan dolayo olmuo olabilirmi
Amannnn konuşmaya bile değmez..
Cahil cuhalayla uğraşamam.. Azcık yürek olsa çıkardı ortaya.. Korkarak savaşmazdı
Nurzfr bulaşma bulutum
Nura bulaşan düşman topluo
Yıldik artik ya hepmi denk gelir ☹☹Bi an geçen seneki halimi gördüm. Elimde kağıt kalemle gün hesapladığım zamanlar, ne zaman yumurtlama günüm olsa adam evde yok. Oy o neydi ya.
Evet etkisi var onunda bir ay denk gelse 3 ay denk gelmiyor maalesef mesela bugun iliski oldu ama yuzde 27 ihtimal diyor canim sıkıldı ☹Aşkoş geçen sana söyleyecektm ama deşmek istemedm.. Senin düsenli ilişki yokki bebe olsn.. Enişte garibim hep görevde.. Ondan dolayo olmuo olabilirmi
Amannnn konuşmaya bile değmez..
Cahil cuhalayla uğraşamam.. Azcık yürek olsa çıkardı ortaya.. Korkarak savaşmazdı
Nurzfr bulaşma bulutum
Nura bulaşan düşman topluo
Bir bakayım diye açıyorum sayfaları. Sonra sakin sakin geri kapatıyorumAynen el kadar parça bilmem kaç para
Aynen ama herif onu da aldırmaz banane alsın ya ilk çocuğu zaten çok bişi almam aydan aya farketcek boyu kilosuBir bakayım diye açıyorum sayfaları. Sonra sakin sakin geri kapatıyorumAblam kendi çocuğunun kıyafetlerini verecekmiş. Ona güveniyorum şu an. Sen de kız kardeşinden alırsın
Bana tüp tedavisindeyken tutarsa ve zorlanırsan Zyrtec veririm demişti astımcım. O da var ya bir halta yaramıyor. Beni anca Fixdual paklıyor ikisi bir arada. Onu da hamilelikte veremiyorlarmışYa yok onlar hikaye... Alerjenleri uzaklastiriyor rahatlarsin diyorlar ama cok az rahatliyosun ve bir sure sonra tuzlu su da tahris ediyor.. sinir basti aylardir biktim gerçekten. İlac kullanabilmek ozgurluk resmen. Cetrini arastir bakalım, ilk 3 ay kullanamiyosun da sonra bu olurmus iste. Keske daha once yazsalardi
Mucize kuzum hiç belli olmaz o işler aonucta ihtimal fazla dese de milyonda biri gelipde yumurtayı delecek de dolleyecek de o da yuvarlanıp yuvarlanıp rahimde güzel yere yerleşecek de oyhhh anlatırken yoruldumYıldik artik ya hepmi denk gelir ☹☹
Evet etkisi var onunda bir ay denk gelse 3 ay denk gelmiyor maalesef mesela bugun iliski oldu ama yuzde 27 ihtimal diyor canim sıkıldı ☹
Ben tüp işi bitti ya hiç bı hastalık sıkıntı kalmadı heBana tüp tedavisindeyken tutarsa ve zorlanırsan Zyrtec veririm demişti astımcım. O da var ya bir halta yaramıyor. Beni anca Fixdual paklıyor ikisi bir arada. Onu da hamilelikte veremiyorlarmış
şöyle düşün, adet dönemim ve yumurtlama günlerim sabitti, adamın izinleri de sabitti, hep bitişine denk gelirdi.Yıldik artik ya hepmi denk gelir ☹☹
Evet bir giydiğini bir daha pek giyemiyorlar. Özellikle ilk yılın kıyafetleri pek eskiyemiyor o yüzden. Her şeysileri pahalı bacımAynen ama herif onu da aldırmaz banane alsın ya ilk çocuğu zaten çok bişi almam aydan aya farketcek boyu kilosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?