Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte akşama kadar tükeniyor sabrım bilmiyorum ya bı aksilik çıkmazsa devam edicem bakalım sadece tüp için diil bide bebiş olursa ona da bı sürü harcama olacak biriktireyim bakalım

İşte akşama kadar tükeniyor sabrım bilmiyorum ya bı aksilik çıkmazsa devam edicem bakalım sadece tüp için diil bide bebiş olursa ona da bı sürü harcama olacak biriktireyim bakalım
Olucak inşallah bu sene sizin seneniz olsun şimdilik bizim bir masraf çıkmadı bence okula başlayınca masraf başlıyor

Bitmiyor bitmiyor. Çok iyi düşünmüşsün. Tedavi sonrası yapmaya devam ettiğim iğnelere haftada 450 falan veriyorduk. Sonrası zaten bataklık. Daha biz çok başlamadık bir şeye ama bebek eşyaları fahiş fiyatlardan satılıyor

Olucak inşallah bu sene sizin seneniz olsun şimdilik bizim bir masraf çıkmadı bence okula başlayınca masraf başlıyor
Beşiği kıyafeti vs si derken bı tüp parası gidecek ondan kuzum
Aynen el kadar parça bilmem kaç para

Ya yok onlar hikaye... Alerjenleri uzaklastiriyor rahatlarsin diyorlar ama cok az rahatliyosun ve bir sure sonra tuzlu su da tahris ediyor.. sinir basti aylardir biktim gerçekten. İlac kullanabilmek ozgurluk resmen. Cetrini arastir bakalım, ilk 3 ay kullanamiyosun da sonra bu olurmus iste. Keske daha once yazsalardi

Bizim anneanne babaanne çoğu şeyi aldı alıyor hediye de çok geliyor ondan dedim.adetmiş beşiği anneanne alırmış.tabi her yörenin farklıdır
Bizde de öyle ilk eşyalarını anneanne yaparda çok yüklenmek istemiom üç sene üst üste düğün yaptılar şimdi kız kardeşim hamile ona yapacaklar bide ben çıkarsam sikinti

Bizde de öyle ilk eşyalarını anneanne yaparda çok yüklenmek istemiom üç sene üst üste düğün yaptılar şimdi kız kardeşim hamile ona yapacaklar bide ben çıkarsam sikinti
İnce düşüncelisin şanslı annenler ama yaparlar yine sana sormazlar bana da soran olmadı
Aaa ilk defa duyuyom boyle adetler de mi varmış ben hiç bilmiyorum
evet anneanne almıyorsa babaanne alırmış.beşik kim alıyorsa karşı tarafta arabasını pusetini alırmış.bence destek olmak adına güzel bir adet yoksa tek maaşla zor taksitle borca girerdik.

Benim annemin durumu iyi sag olsun epey bi aldi ama oyle adet yok bizde, kayinvalidem de elinden geleni aliyor sag olsun hepsi cidden. Ama adet olark yok hiç duymadm. Yoresel farklılıklar muhtemelen. Evlenirken de adetlere hic bakmadık

Yarin yumurtlama gunum ama kocam yine goreve gidiyor cidden artik yeter ya biktim
Aşkoş geçen sana söyleyecektm ama deşmek istemedm.. Senin düsenli ilişki yokki bebe olsn.. Enişte garibim hep görevde.. Ondan dolayo olmuo olabilirmi

Merak ettim de demezsin neyse ısrar etmicim lena guzum napıyor sen napıyorsun
Amannnn konuşmaya bile değmez..
Cahil cuhalayla uğraşamam.. Azcık yürek olsa çıkardı ortaya.. Korkarak savaşmazdı

Nurzfr sende ne var ne yok işgadını
Nurzfr bulaşma bulutum
Nura bulaşan düşman topluo

KV sormaz gorumcemin eskileri kullanın der kesin
Benim annemin durumu iyi sag olsun epey bi aldi ama oyle adet yok bizde, kayinvalidem de elinden geleni aliyor sag olsun hepsi cidden. Ama adet olark yok hiç duymadm. Yoresel farklılıklar muhtemelen. Evlenirken de adetlere hic bakmadık
Sözde bizde bakmadık bana gelince adet olmasın herife gelince o adet bu adet yaptılar ama sağolsun herifim eksik bırakmadı hiç bisiden beni KV ye burdan oh olsun
Aynen bana bulaşmayın bak ona göre

O diilde anca girdim eve yorulmusum ve daha doğrusu sıcak bayiyoo

Bi an geçen seneki halimi gördüm. Elimde kağıt kalemle gün hesapladığım zamanlar, ne zaman yumurtlama günüm olsa adam evde yok. Oy o neydi ya.
Yıldik artik ya hepmi denk gelir ☹☹
Evet etkisi var onunda bir ay denk gelse 3 ay denk gelmiyor maalesef mesela bugun iliski oldu ama yuzde 27 ihtimal diyor canim sıkıldı ☹

Bir bakayım diye açıyorum sayfaları. Sonra sakin sakin geri kapatıyorum Ablam kendi çocuğunun kıyafetlerini verecekmiş. Ona güveniyorum şu an. Sen de kız kardeşinden alırsın
Aynen ama herif onu da aldırmaz banane alsın ya ilk çocuğu zaten çok bişi almam aydan aya farketcek boyu kilosu

Bana tüp tedavisindeyken tutarsa ve zorlanırsan Zyrtec veririm demişti astımcım. O da var ya bir halta yaramıyor. Beni anca Fixdual paklıyor ikisi bir arada. Onu da hamilelikte veremiyorlarmış

Yıldik artik ya hepmi denk gelir ☹☹

Evet etkisi var onunda bir ay denk gelse 3 ay denk gelmiyor maalesef mesela bugun iliski oldu ama yuzde 27 ihtimal diyor canim sıkıldı ☹
Mucize kuzum hiç belli olmaz o işler aonucta ihtimal fazla dese de milyonda biri gelipde yumurtayı delecek de dolleyecek de o da yuvarlanıp yuvarlanıp rahimde güzel yere yerleşecek de oyhhh anlatırken yoruldum o yuzden ne dioz her nasip vaktine esirdir... O zaman dans ama ben uzaniom bu dansı tek başına yaparmisin

Bana tüp tedavisindeyken tutarsa ve zorlanırsan Zyrtec veririm demişti astımcım. O da var ya bir halta yaramıyor. Beni anca Fixdual paklıyor ikisi bir arada. Onu da hamilelikte veremiyorlarmış
Ben tüp işi bitti ya hiç bı hastalık sıkıntı kalmadı he ins tekrar başlayınca tekrarlamas taşı da düşürdüm muhtemelen hiç sancı kalmadı gece uyku sersemligiyle düştü sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…