- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.681
Ben ilk takımını GS alcam komple kız erkek farketmiyo bacım gitsin binler de TL verse de alsınEvet bir giydiğini bir daha pek giyemiyorlar. Özellikle ilk yılın kıyafetleri pek eskiyemiyor o yüzden. Her şeysileri pahalı bacım
İnat inat. Hayatımda görmediğim şeyler oluyor. Gözümün kanlandığını bilmem ben. Bir aydır zombi gibiyim kıpkırmızıBen tüp işi bitti ya hiç bı hastalık sıkıntı kalmadı heins tekrar başlayınca tekrarlamas taşı da düşürdüm muhtemelen hiç sancı kalmadı gece uyku sersemligiyle düştü sanırım
KV sormaz gorumcemin eskileri kullanın der kesin
Sözde bizde bakmadık bana gelince adet olmasın herife gelince o adet bu adet yaptılar ama sağolsun herifim eksik bırakmadı hiç bisiden beni KV ye burdan oh olsun
Aynen bana bulaşmayın bak ona göre
O diilde anca girdim eve yorulmusum ve daha doğrusu sıcak bayiyoo
Tek basina ilaclar yaramıyor, fisfisla cift dikis kullaninca anca hafifletiyor ama fisfislarin cogu da siddetli goz allerjisi yapıyor bende, denemedgm kalmadiBana tüp tedavisindeyken tutarsa ve zorlanırsan Zyrtec veririm demişti astımcım. O da var ya bir halta yaramıyor. Beni anca Fixdual paklıyor ikisi bir arada. Onu da hamilelikte veremiyorlarmış
Benim bir arkadaş karısının hamile olduğunu öğrenir öğrenmez gitmiş her ay için ayrı ayrı FB zıbınları, kıyafetleri almışBen ilk takımını GS alcam komple kız erkek farketmiyo bacım gitsin binler de TL verse de alsın
Sözde hamilelikte bir organ zarar görse bebiş hemen kök hücre tedavisiyle duzeltiyo derlerdiİnat inat. Hayatımda görmediğim şeyler oluyor. Gözümün kanlandığını bilmem ben. Bir aydır zombi gibiyim kıpkırmızı
Valla sana yaklaşan gümlüoKV sormaz gorumcemin eskileri kullanın der kesin
Sözde bizde bakmadık bana gelince adet olmasın herife gelince o adet bu adet yaptılar ama sağolsun herifim eksik bırakmadı hiç bisiden beni KV ye burdan oh olsun
Aynen bana bulaşmayın bak ona göre
O diilde anca girdim eve yorulmusum ve daha doğrusu sıcak bayiyoo
Bence etkisi cok.. Boşuna üzüp harab etme kendini olmuo die aşkoşYıldik artik ya hepmi denk gelir ☹☹
Evet etkisi var onunda bir ay denk gelse 3 ay denk gelmiyor maalesef mesela bugun iliski oldu ama yuzde 27 ihtimal diyor canim sıkıldı ☹
Bizde kendi butcemizle rezil olduk düğün istemedim her iki tarafta ayıp olur elalem ne der dediler bigun olsun dedik e ortak yol bulamadılar gelenler çok olur cırt zırt sonuç üç gün düğün yaptık Allah'tan mobilya da çok para vermedik az ve öz aldımNe bilim biz ikimiz bircok şeyi eledik, ne canimiz istiyosa onu yaptik, isimize gelmeyenleri yapmadık, butcemizce bsyler yapmaya calistik işte, kafamiz da agrimadi misss
Tek basina ilaclar yaramıyor, fisfisla cift dikis kullaninca anca hafifletiyor ama fisfislarin cogu da siddetli goz allerjisi yapıyor bende, denemedgm kalmadisacma sapan is bu allerji isi
Mantıklı tuttum ben bu fikriBenim bir arkadaş karısının hamile olduğunu öğrenir öğrenmez gitmiş her ay için ayrı ayrı FB zıbınları, kıyafetleri almışSen de öyle yap
Çok leş ya benim de burun spreylerinde dememediğim kalmadı. Uzun süre kullanınca gözümde seyirme başlıyor, burnum kanıyor. Artık veremiyorlar burun spreyi. Fısfıslar da bir ara çarpıntı ve titreme yapıyordu çok. Sonra kullana kullana alışıyorum ama bir yeri yapıp diğerini bozuyoruz. Bana bir kere doktor muayene sonrası demişti ki "İstanbul dışında yaşama ihtimalin yok mu hiç?" O kadar umutsuz vakayımTek basina ilaclar yaramıyor, fisfisla cift dikis kullaninca anca hafifletiyor ama fisfislarin cogu da siddetli goz allerjisi yapıyor bende, denemedgm kalmadisacma sapan is bu allerji isi
O yüzden sende takmican beybisi yürekli olan gizli savaş açmaz yok öyle kaçak dövüşmekValla sana yaklaşan gümlüo
Kadın beni düşman belledi
Hayr açkta savaşmıo
Elma dersem çık armut dersem çıkma
Elmaaaaaa hadi çık ortaya
Bence etkisi cok.. Boşuna üzüp harab etme kendini olmuo die aşkoş
Bitkisel şeyler deneyerek iyi olmaya çalışıyorum da tırmık alacağım kendimi kaşımak için sanırım
Anammm dugun yapmayalimla yola cikip 3 gun yapmakBizde kendi butcemizle rezil olduk düğün istemedim her iki tarafta ayıp olur elalem ne der dediler bigun olsun dedik e ortak yol bulamadılar gelenler çok olur cırt zırt sonuç üç gün düğün yaptık Allah'tan mobilya da çok para vermedik az ve öz aldım
Mantıklı tuttum ben bu fikri
Sabah akşam ağla zırla bacı kardeş de..O yüzden sende takmican beybisi yürekli olan gizli savaş açmaz yok öyle kaçak dövüşmek
Ya yerimmmBişey diecem lenaya bitane tulum beğendim aldım ama hiç üstündekinin dişiliğine erkekliğine bakmadm
Kuzenimin oğlu 4 yaşında... Baktı baktı baktı dediki ama sen lenaya erkek miki mause almışsn.. Minili alman lazmdı
Çıkartıp bana verebilirsin istersen dedi
Ben şokkkk
Gerçekten gözümdeb kaçmş
Tulum şu
Ayyy maşallah kocaman olmuş bu teyzesinin prensesiBişey diecem lenaya bitane tulum beğendim aldım ama hiç üstündekinin dişiliğine erkekliğine bakmadm
Kuzenimin oğlu 4 yaşında... Baktı baktı baktı dediki ama sen lenaya erkek miki mause almışsn.. Minili alman lazmdı
Ben şokkkk
Gerçekten gözümdeb kaçmş
Tulum şu
Hahahhaja benim de hayatta aklıma gelmezdi çocuklar ne fenaBişey diecem lenaya bitane tulum beğendim aldım ama hiç üstündekinin dişiliğine erkekliğine bakmadm
Ben şokkkk
Gerçekten gözümdeb kaçmş
Tulum şu
Hahahahahahaha bana da aynisini dedi, burayı terk etmen lazim diye, yaşadığım yer icin. Aynı durumdayim. Fisfislar folloş ediyor tum sistemi, olmayınca olamiyor olunca da olamıyor offfff valla yetti canimaÇok leş ya benim de burun spreylerinde dememediğim kalmadı. Uzun süre kullanınca gözümde seyirme başlıyor, burnum kanıyor. Artık veremiyorlar burun spreyi. Fısfıslar da bir ara çarpıntı ve titreme yapıyordu çok. Sonra kullana kullana alışıyorum ama bir yeri yapıp diğerini bozuyoruz. Bana bir kere doktor muayene sonrası demişti ki "İstanbul dışında yaşama ihtimalin yok mu hiç?" O kadar umutsuz vakayım
Dumur oldum dayloşşşşYa yerimmmçocukların gozunden kacmazzz
Çocuk bile açık savaşı nurumAyyy maşallah kocaman olmuş bu teyzesinin prensesiguccucuk çocuktan da yemişsin lafı ama o kaçak dovusmemis direk suratına söylemiş
Ayy sormaaa şaşkınım halaHahahhaja benim de hayatta aklıma gelmezdi çocuklar ne fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?