Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben tüp işi bitti ya hiç bı hastalık sıkıntı kalmadı he ins tekrar başlayınca tekrarlamas taşı da düşürdüm muhtemelen hiç sancı kalmadı gece uyku sersemligiyle düştü sanırım
İnat inat. Hayatımda görmediğim şeyler oluyor. Gözümün kanlandığını bilmem ben. Bir aydır zombi gibiyim kıpkırmızı

Ne bilim biz ikimiz bircok şeyi eledik, ne canimiz istiyosa onu yaptik, isimize gelmeyenleri yapmadık, butcemizce bsyler yapmaya calistik işte, kafamiz da agrimadi misss
Bana tüp tedavisindeyken tutarsa ve zorlanırsan Zyrtec veririm demişti astımcım. O da var ya bir halta yaramıyor. Beni anca Fixdual paklıyor ikisi bir arada. Onu da hamilelikte veremiyorlarmış
Tek basina ilaclar yaramıyor, fisfisla cift dikis kullaninca anca hafifletiyor ama fisfislarin cogu da siddetli goz allerjisi yapıyor bende, denemedgm kalmadi sacma sapan is bu allerji isi

Valla sana yaklaşan gümlüo
Kadın beni düşman belledi
Hayr açkta savaşmıo
Elma dersem çık armut dersem çıkma
Elmaaaaaa hadi çık ortaya

Yıldik artik ya hepmi denk gelir ☹☹

Evet etkisi var onunda bir ay denk gelse 3 ay denk gelmiyor maalesef mesela bugun iliski oldu ama yuzde 27 ihtimal diyor canim sıkıldı ☹
Bence etkisi cok.. Boşuna üzüp harab etme kendini olmuo die aşkoş

Bizde kendi butcemizle rezil olduk düğün istemedim her iki tarafta ayıp olur elalem ne der dediler bigun olsun dedik e ortak yol bulamadılar gelenler çok olur cırt zırt sonuç üç gün düğün yaptık Allah'tan mobilya da çok para vermedik az ve öz aldım
Benim bir arkadaş karısının hamile olduğunu öğrenir öğrenmez gitmiş her ay için ayrı ayrı FB zıbınları, kıyafetleri almış Sen de öyle yap
Mantıklı tuttum ben bu fikri

Tek basina ilaclar yaramıyor, fisfisla cift dikis kullaninca anca hafifletiyor ama fisfislarin cogu da siddetli goz allerjisi yapıyor bende, denemedgm kalmadi sacma sapan is bu allerji isi
Çok leş ya benim de burun spreylerinde dememediğim kalmadı. Uzun süre kullanınca gözümde seyirme başlıyor, burnum kanıyor. Artık veremiyorlar burun spreyi. Fısfıslar da bir ara çarpıntı ve titreme yapıyordu çok. Sonra kullana kullana alışıyorum ama bir yeri yapıp diğerini bozuyoruz. Bana bir kere doktor muayene sonrası demişti ki "İstanbul dışında yaşama ihtimalin yok mu hiç?" O kadar umutsuz vakayım

O yüzden sende takmican beybisi yürekli olan gizli savaş açmaz yok öyle kaçak dövüşmek

Bişey diecem lenaya bitane tulum beğendim aldım ama hiç üstündekinin dişiliğine erkekliğine bakmadm
Kuzenimin oğlu 4 yaşında... Baktı baktı baktı dediki ama sen lenaya erkek miki mause almışsn.. Minili alman lazmdı
Çıkartıp bana verebilirsin istersen dedi
Ben şokkkk
Gerçekten gözümdeb kaçmş
Tulum şu

Eklentiler

• IMG_20210823_174511.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 41
Anammm dugun yapmayalimla yola cikip 3 gun yapmak cok fenaymisss ahshshdh. Ya bize karismadilar cok şükür, daha dogrusu direkt kestirip attik, yok biz oyle istemiyorz, yok biz boyle yapcaz deyip konusturmadik pek, ama onlar da fikir beyan etseler de uzatmadilar hiçbir zaman. Tamam siz bilirsiniz dediler hep sag olsunlar o açıdan haklarini yiyemem.

O yüzden sende takmican beybisi yürekli olan gizli savaş açmaz yok öyle kaçak dövüşmek
Sabah akşam ağla zırla bacı kardeş de..
Sonra başkalarının gönderilerinin altında laf çakmaya çalş minik aklınla... Yörööö gitt... Ben burdaym sende burdaydn.. Hadi gellllö ustaaaaa
Diesim var

Ya yerimmm çocukların gozunden kacmazzz

Ayyy maşallah kocaman olmuş bu teyzesinin prensesi guccucuk çocuktan da yemişsin lafı ama o kaçak dovusmemis direk suratına söylemiş

Hahahhaja benim de hayatta aklıma gelmezdi çocuklar ne fena

Hahahahahahaha bana da aynisini dedi, burayı terk etmen lazim diye, yaşadığım yer icin. Aynı durumdayim. Fisfislar folloş ediyor tum sistemi, olmayınca olamiyor olunca da olamıyor offfff valla yetti canima tam tedavi de yok

Ya yerimmm çocukların gozunden kacmazzz
Dumur oldum dayloşşşş
Gülemedim bileee daha sonra jetonum düştü bastım kahkahayı

Ayyy maşallah kocaman olmuş bu teyzesinin prensesi guccucuk çocuktan da yemişsin lafı ama o kaçak dovusmemis direk suratına söylemiş
Çocuk bile açık savaşı nurum
Çocuk bile

Hahahhaja benim de hayatta aklıma gelmezdi çocuklar ne fena
Ayy sormaaa şaşkınım hala
Hiç aklıma gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…