- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.701
Aaa beni mi takip ediosun yoksaya getirebilir o yüzden takma gamsizlik iyi be gafan bek irahat oloyuSabah akşam ağla zırla bacı kardeş de..
Sonra başkalarının gönderilerinin altında laf çakmaya çalş minik aklınla... Yörööö gitt... Ben burdaym sende burdaydn.. Hadi gellllö ustaaaaa
Diesim var
KV sini seven bir gelinAnammm dugun yapmayalimla yola cikip 3 gun yapmakcok fenaymisss ahshshdh. Ya bize karismadilar cok şükür, daha dogrusu direkt kestirip attik, yok biz oyle istemiyorz, yok biz boyle yapcaz deyip konusturmadik pek, ama onlar da fikir beyan etseler de uzatmadilar hiçbir zaman. Tamam siz bilirsiniz dediler hep sag olsunlar o açıdan haklarini yiyemem.
İşim mi ykAaa beni mi takip ediosun yoksaya getirebilir o yüzden takma gamsizlik iyi be gafan bek irahat oloyu
Tozdan pis havadan uzaklaşmak işte kısmi çaresi. Onu da yapamıyoruzHahahahahahaha bana da aynisini dedi, burayı terk etmen lazim diye, yaşadığım yer icin. Aynı durumdayim. Fisfislar folloş ediyor tum sistemi, olmayınca olamiyor olunca da olamıyor offfff valla yetti canimatam tedavi de yok
Çocuk diyip geçmemek lazımDumur oldum dayloşşşş
Gülemedim bileee daha sonra jetonum düştü bastım kahkahayı
Çocuk bile açık savaşı nurum
Çocuk bile
Ayy sormaaa şaşkınım hala
Hiç aklıma gelmemişti
Onu da benden bilir aman yapma çelme takmaİşim mi yk
Siteye açık alan asıl o benm en cok takıldığm yerlerde gezio
Az kaldı ayağı takılıp düşecek haberi yk
Bende çok isterdim KV mi sevmeyi ama olmadı nasip diilmis be gardas
Art niyetlisin nurÇocuk diyip geçmemek lazım
Onu da benden bilir aman yapma çelme takma
Sevmediğim için pişman değilimBende çok isterdim KV mi sevmeyi ama olmadı nasip diilmis be gardas
Çok pis art niyetliyim öyle böyle diilArt niyetlisin nuraşkolsn
Elmaaaa dedim çıkmadıÇok pis art niyetliyim öyle böyle diil
Aman kız ise yarardı kötü olmasaydı benimki hazır yemek falan uğraşmadım ne güzel... O diilde bugün yıl dönümümuz ve ben hiç bişi yapmadım hediye de almadım canım istemedi niyeyse yatiom öyleSevmediğim için pişman değilim
Şiyyytancık görsün çehresini
Kedi kumu mu oElmaaaa dedim çıkmadı
Çağırması benden gelmemesi ondan
Şimdi gitsin sağda solda kumda oynasn
Kız ben kv bana yemek yapsa çöpe atarm zehirler.. ŞüphelenirimAman kız ise yarardı kötü olmasaydı benimki hazır yemek falan uğraşmadım ne güzel... O diilde bugün yıl dönümümuz ve ben hiç bişi yapmadım hediye de almadım canım istemedi niyeyse yatiom öyle
Mesai kalmazsaKız ben kv bana yemek yapsa çöpe atarm zehirler.. Şüphelenirim
Zaten yemek yapmayacan
Yemeğe götürceeekkkk
Taş düşmedimi dahaaaaaaO diil ben bu ay yumurtlamadim sanırım ikinci regl geliyo ben hala birinciyi olamadım hamiş diilim tahlil verdim daha doğrusu taş düşürürken ağrıdan kivrandim ya gebeysen diye ağrı kesici yapmadılar sonuç çıksın diye ordan biliyorum
Kedilere hakaret etmedim ki
Sanırım bu sabaha karşı düştü hiç dikkat etmedim uyku sersemligiyle WC den sonra ağrı sancı şıp diye kesildi hiç biseycik kalmadiTaş düşmedimi dahaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?