- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.721
Ayyy pardıonKedilere hakaret etmedim kikedi gibi masum görünmeye çalışanlara ettim
Ayy inşallah düşmüştür cnmmSanırım bu sabaha karşı düştü hiç dikkat etmedim uyku sersemligiyle WC den sonra ağrı sancı şıp diye kesildi hiç biseycik kalmadi
Çokça aminnnAyyy pardıon
Ayy inşallah düşmüştür cnmm
Oğluşum hastaydı bugün kızımı anneme bırakıp onu veterinere götürdüm. Aşk olsun gı
Eder ondan şüphem yok kuzum zaten bugün bı mayisiklik var üstümde
Oyyy geçmiş olsun nesi varmış oğlusun kedinin adı ne ama ben uzaktan severim dokunamam yaklaşamamOğluşum hastaydı bugün kızımı anneme bırakıp onu veterinere götürdüm. Aşk olsun gı
Normal karşılarmOğluşum hastaydı bugün kızımı anneme bırakıp onu veterinere götürdüm. Aşk olsun gı
Nur seni döverimEder ondan şüphem yok kuzum zaten bugün bı mayisiklik var üstümde
Oyyy geçmiş olsun nesi varmış oğlusun kedinin adı ne ama ben uzaktan severim dokunamam yaklaşamam
Geliomis herif ama moral bozuk gibi sanki gelsinde bakalımNormal karşılarm
Muhabbet kuşum var
Vende oğluma en az kızım kdar bakıorm
Nur seni döverim
Çabuk kalk süslen
Nasıl üç günde evlenebilirsiniz ya ahsjjsGeliomis herif ama moral bozuk gibi sanki gelsinde bakalımbence unuttu ya da üçüncü gün kutlicak bugün ilk gün resmiyette bugün ama nikah bugün kıyıldı
Bugün kinaydi bizim nikah kinada kıyıldı yarım imam nikahı günümüz balo da bı sobraki gündüNasıl üç günde evlenebilirsiniz ya ahsjjs
Biz nikahı sayıyoruz yıldönümü olarak. Nikahtan bir hafta önce onların yaşadığı şehirde otelde yemek olmuştu. Otelde ablamla kalmıştık balayı odasında
Hey maşallah. Bizim de yemek yarın. Nikah 31'inde. Hangi yıl sizin?Bugün kinaydi bizim nikah kinada kıyıldı yarım imam nikahı günümüz balo da bı sobraki gündü
2019 kuzum sizinHey maşallah. Bizim de yemek yarın. Nikah 31'inde. Hangi yıl sizin?
Bizim de2019 kuzum sizin
Ben tüm olasıkları ortadan kaldırdmGeliomis herif ama moral bozuk gibi sanki gelsinde bakalımbence unuttu ya da üçüncü gün kutlicak bugün ilk gün resmiyette bugün ama nikah bugün kıyıldı
Ne güzel herkes üzerine düşeni yapmış zaten gerek kalmamış :) aynen yöresel farklılıklarBenim annemin durumu iyi sag olsun epey bi aldi ama oyle adet yok bizde, kayinvalidem de elinden geleni aliyor sag olsun hepsi cidden. Ama adet olark yok hiç duymadm. Yoresel farklılıklar muhtemelen. Evlenirken de adetlere hic bakmadık
Aman düşmanla cahille uğraşacak hiç halim yok bir kaşıntı belasına düştüm karnım da kasılıp ağrıyor gerçekten son dönemler en sıkıntılı zamanlarmışAşkoş geçen sana söyleyecektm ama deşmek istemedm.. Senin düsenli ilişki yokki bebe olsn.. Enişte garibim hep görevde.. Ondan dolayo olmuo olabilirmi
Amannnn konuşmaya bile değmez..
Cahil cuhalayla uğraşamam.. Azcık yürek olsa çıkardı ortaya.. Korkarak savaşmazdı
Nurzfr bulaşma bulutum
Nura bulaşan düşman topluo
Bu kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalıKV sormaz gorumcemin eskileri kullanın der kesin
Sözde bizde bakmadık bana gelince adet olmasın herife gelince o adet bu adet yaptılar ama sağolsun herifim eksik bırakmadı hiç bisiden beni KV ye burdan oh olsun
Aynen bana bulaşmayın bak ona göre
O diilde anca girdim eve yorulmusum ve daha doğrusu sıcak bayiyoo
yicem yicem çok güzelBişey diecem lenaya bitane tulum beğendim aldım ama hiç üstündekinin dişiliğine erkekliğine bakmadm
Kuzenimin oğlu 4 yaşında... Baktı baktı baktı dediki ama sen lenaya erkek miki mause almışsn.. Minili alman lazmdı
Çıkartıp bana verebilirsin istersen dedi
Ben şokkkk
Gerçekten gözümdeb kaçmş
Tulum şu
Bizde öyle dedik yumurta kırıp yedikBen tüm olasıkları ortadan kaldırdm
Düğü nikah aynı
Oyy kıyamam az kaldı kuzum seninde... Eyvallah gardaş aman diyim söylediklerine dikkat et benle ugrasmii artık yanımdakilerle ugrasio ona göreNe güzel herkes üzerine düşeni yapmış zaten gerek kalmamış :) aynen yöresel farklılıklar
Aman düşmanla cahille uğraşacak hiç halim yok bir kaşıntı belasına düştüm karnım da kasılıp ağrıyor gerçekten son dönemler en sıkıntılı zamanlarmışNurzfr kanki düşmanların düşmanlarımızdır ama çelimsizim ben adam dövemem dayak yerim anca
Bu kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalıalsın eskiyi kendi kullansın kimseye ihtiyacınız yok çok şükür ilk bebe zaten alınsın bir şeyler
yicem yicem çok güzelne akıllı çocukmuş maşallah
Vaaay güzel söz tuttum bunuBizde öyle dedik yumurta kırıp yedik
Oyy kıyamam az kaldı kuzum seninde... Eyvallah gardaş aman diyim söylediklerine dikkat et benle ugrasmii artık yanımdakilerle ugrasio ona görebiz dayağa karşıyız yavrukus eğer ağzımdan çıkacak söze deger bir insanda cevap veririm değilse susarım o kudursun söz söylediğim insan laflarim kadar değerli olmalı
Amin inşallahVaaay güzel söz tuttum bunubencede karşındaki kişiye verilebilecek en iyi cevap susmak.bazen konuşunca olmuyor iyi konuşsan da olmuyor.kimseye kötülüğünde kötü düşüncende yok bence cephe almak saçma.neyse arkadan konuşanlar bize uzak Allah’a yakın olsun
Ahhshshxh cok iyi napim kuzuKV sini seven bir gelin
Aghsha basima tas yagmayacaksa
Ah beya, bi o da değil, bilmem ne ağacı, bilmem ne bsyi vs vs yetti cnmaTozdan pis havadan uzaklaşmak işte kısmi çaresi. Onu da yapamıyoruz
Şükür cnm, herkes butcesince kafasina gore bsyler aliyor sag olsnlar vallaNe güzel herkes üzerine düşeni yapmış zaten gerek kalmamış :) aynen yöresel farklılıklar
Aman düşmanla cahille uğraşacak hiç halim yok bir kaşıntı belasına düştüm karnım da kasılıp ağrıyor gerçekten son dönemler en sıkıntılı zamanlarmışNurzfr kanki düşmanların düşmanlarımızdır ama çelimsizim ben adam dövemem dayak yerim anca
Bu kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalıalsın eskiyi kendi kullansın kimseye ihtiyacınız yok çok şükür ilk bebe zaten alınsın bir şeyler
yicem yicem çok güzelne akıllı çocukmuş maşallah
Maşallah hep böyle olsunAhhshshxh cok iyi napim kuzu
Aghsha basima tas yagmayacaksa
Ah beya, bi o da değil, bilmem ne ağacı, bilmem ne bsyi vs vs yetti cnma
Şükür cnm, herkes butcesince kafasina gore bsyler aliyor sag olsnlar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?