Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oğluşum hastaydı bugün kızımı anneme bırakıp onu veterinere götürdüm. Aşk olsun gı
Normal karşılarm
Muhabbet kuşum var
Vende oğluma en az kızım kdar bakıorm

Eder ondan şüphem yok kuzum zaten bugün bı mayisiklik var üstümde

Oyyy geçmiş olsun nesi varmış oğlusun kedinin adı ne ama ben uzaktan severim dokunamam yaklaşamam
Nur seni döverim
Çabuk kalk süslen

Geliomis herif ama moral bozuk gibi sanki gelsinde bakalım bence unuttu ya da üçüncü gün kutlicak bugün ilk gün resmiyette bugün ama nikah bugün kıyıldı
Nasıl üç günde evlenebilirsiniz ya ahsjjs
Biz nikahı sayıyoruz yıldönümü olarak. Nikahtan bir hafta önce onların yaşadığı şehirde otelde yemek olmuştu. Otelde ablamla kalmıştık balayı odasında

Bugün kinaydi bizim nikah kinada kıyıldı yarım imam nikahı günümüz balo da bı sobraki gündü

Benim annemin durumu iyi sag olsun epey bi aldi ama oyle adet yok bizde, kayinvalidem de elinden geleni aliyor sag olsun hepsi cidden. Ama adet olark yok hiç duymadm. Yoresel farklılıklar muhtemelen. Evlenirken de adetlere hic bakmadık
Ne güzel herkes üzerine düşeni yapmış zaten gerek kalmamış :) aynen yöresel farklılıklar
Aman düşmanla cahille uğraşacak hiç halim yok bir kaşıntı belasına düştüm karnım da kasılıp ağrıyor gerçekten son dönemler en sıkıntılı zamanlarmış Nurzfr kanki düşmanların düşmanlarımızdır ama çelimsizim ben adam dövemem dayak yerim anca
Bu kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı alsın eskiyi kendi kullansın kimseye ihtiyacınız yok çok şükür ilk bebe zaten alınsın bir şeyler
yicem yicem çok güzel ne akıllı çocukmuş maşallah

Ben tüm olasıkları ortadan kaldırdm
Düğü nikah aynı
Bizde öyle dedik yumurta kırıp yedik
Oyy kıyamam az kaldı kuzum seninde... Eyvallah gardaş aman diyim söylediklerine dikkat et benle ugrasmii artık yanımdakilerle ugrasio ona göre biz dayağa karşıyız yavrukus eğer ağzımdan çıkacak söze deger bir insanda cevap veririm değilse susarım o kudursun söz söylediğim insan laflarim kadar değerli olmalı

Vaaay güzel söz tuttum bunu bencede karşındaki kişiye verilebilecek en iyi cevap susmak.bazen konuşunca olmuyor iyi konuşsan da olmuyor.kimseye kötülüğünde kötü düşüncende yok bence cephe almak saçma.neyse arkadan konuşanlar bize uzak Allah’a yakın olsun

Amin inşallah

KV sini seven bir gelin
Ahhshshxh cok iyi napim kuzu
Dün tamda bu konuyu konuşuodk dayler dayler ile
Aghsha basima tas yagmayacaksa
Tozdan pis havadan uzaklaşmak işte kısmi çaresi. Onu da yapamıyoruz
Ah beya, bi o da değil, bilmem ne ağacı, bilmem ne bsyi vs vs yetti cnma
Şükür cnm, herkes butcesince kafasina gore bsyler aliyor sag olsnlar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…