Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mucize kim biz kim ☹
Çokça aminnn acaba ondan regl olmama ihtimalim var mı Hemsirecik
Olabilir askos etkiler

Nurzfr parti aç oy verelim hahaha

Ayyyy bulutum allah yardımcın olsun
Gerçekten son zamanlar fena..
Son zamanlarda bide mide yanmaları başkıo iğk

Aminnn, bak bize voleybol maçı izliiz
Şakamısınız?

Şakamısınız?
Niye sasiriosunki yavrum biz kırk yıllık evliyiz boşuna cocumuz olmuyo bizim balayinda da böyleydi şimdide değişmez sanmiom

Şakamısınız?
Benim oyum Nurzfr den yana sen de kurarsan sana
Amin canısı hepimizin yardımcısı olsun inşallah ama mide yanması deme aylardır acı ekşi yemiyorum dikkat ettiğim halde yanarsa üzülürüm o eksik kalsın şimdi ufacık ayak nasıl benim canımı acıtıyor anlamış değilim bunca ağrıya rağmen 2.çocuk düşünenlere hayranım ne cesaret

Niye sasiriosunki yavrum biz kırk yıllık evliyiz boşuna cocumuz olmuyo bizim balayinda da böyleydi şimdide değişmez sanmiom
Unuttımu? Unutmamştır demi?
Kız diğer tarih aklındadır bence

Aşağı yukarı benm yaşadıklarımı az cok biliosunuz bulutum..
Ben asla diodm mümkün değil..
24. Haftamda bebeği ölü doğurabilirdim yani o derece yaşadm..
İğrenç bi hamilelikti vs vs..
Şimdi dönüp bakıorm.. Değermi?
Değer..
Sanırım hayatta %100 doğru olduğuna inandığm tek şey bu minik..
2.sini yaparmsn dersen.. Bazen korkuorm ama evet yaparm yapacam
Zaten kendim yapamıorm doktor embrio transfer edio
Parayı verecem, bebeyi alacam

Gunaydinnnn
Ozel bir gun muydu
Yok ya sıradan bir gündü evlilik yıldönümünü
Ayyy benim miden hala duzelmedi baharat ekşi vs hiç bişi tuketemiomAllah sabırlar versin bacimm az kaldı sabretttt
Sabah insta dan foto paylaştı bide bana msj attı o kaa başka bişi yapmadi bakalım yarın kutlayacak mi iki senedir bı kere bile özel günde yemeğe çıkarmadı pis mikrop anası doğum günümde bile yemeğe çağırdı diye oraya götürdü neymiş hep beraber kutlicakmisiz

Siz en azından evlilik yildonumunuzde berabersiniz. Benim kocam yok ki.
Doğum günümde, sevgililer gününde, evlilik yıldönümünde, bayramda, seyranda, hastalıkta, sağlıkta ben hep tekim.

Sen söyle. "Hadi beni yemeğe çıkar" de. Bazen talep etmek gerekiyor. Bazen de talep ede ede sonradan etmene gerek kalmadan yapmayı öğreniyorlar. Yani eğer yemeğe çıkmak istiyorsan direkt söyle

Dün eşim bebek arabası ve oto koltuğu modeli sormak için ablasıyla eniştesine mesaj atmış. Eniştesi cevap vermiş. Sonra beraber aradılar eşimi. Eniştesi demiş ki "Bizim bebek arabasını 1-1,5 ay önce sattık"

Benim büyük ablam da hamile kıyafetlerinden bebek battaniyelerine, bebek kıyafetlerine, patiklerine kadar her şeylerini saklamış "Kardeşlerimden biri evlenir, çocukları olursa onlara veririm" diye. Şu anda da anneme her geldiğinde taksit taksit poşet poşet o eşyaları bana getiriyor "Hepsi yepyeni duruyor. Bunlara boşuna para vermeyin" diye

Söyleyeceklerim bu kadar değil ama bu kadar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…