- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.741
Aminnn,Herkesin insallah cnm, amin
Kaliteli zaman geçiriyorsunuz birlikte yıldönümünüzdeVoleybol maçı biter futbol başlar bu maçlar bitmez
Evvettt aşırı kaliteli sormaKaliteli zaman geçiriyorsunuz birlikte yıldönümünüzde
Mucize kim biz kim ☹Mucize kuzum hiç belli olmaz o işler aonucta ihtimal fazla dese de milyonda biri gelipde yumurtayı delecek de dolleyecek de o da yuvarlanıp yuvarlanıp rahimde güzel yere yerleşecek de oyhhh anlatırken yoruldumo yuzden ne dioz her nasip vaktine esirdir... O zaman dans ama ben uzaniom bu dansı tek başına yaparmisin
Olabilir askos etkiler
İşte onu diorum milyonda bir ihtimal gerçekten mucize bizi de bulmuyo zatiMucize kim biz kim ☹
Olabilir askos etkiler
Aman düşmanla cahille uğraşacak hiç halim yok bir kaşıntı belasına düştüm karnım da kasılıp ağrıyor gerçekten son dönemler en sıkıntılı zamanlarmışNurzfr kanki düşmanların düşmanlarımızdır ama çelimsizim ben adam dövemem dayak yerim anca
Şakamısınız?Aminnn,bak bize voleybol maçı izliiz
Niye sasiriosunki yavrum biz kırk yıllık evliyizNurzfr parti aç oy verelim hahaha
Ayyyy bulutum allah yardımcın olsun
Gerçekten son zamanlar fena..
Son zamanlarda bide mide yanmaları başkıo iğk
Şakamısınız?
Ozel bir gun muyduAminnn,bak bize voleybol maçı izliiz
Benim oyumNurzfr parti aç oy verelim hahaha
Ayyyy bulutum allah yardımcın olsun
Gerçekten son zamanlar fena..
Son zamanlarda bide mide yanmaları başkıo iğk
Şakamısınız?
Unuttımu? Unutmamştır demi?Niye sasiriosunki yavrum biz kırk yıllık evliyizboşuna cocumuz olmuyo bizim balayinda da böyleydi şimdide değişmez sanmiom
Aşağı yukarı benm yaşadıklarımı az cok biliosunuz bulutum..Benim oyumNurzfr den yana sen de kurarsan sana
Amin canısı hepimizin yardımcısı olsun inşallahama mide yanması deme aylardır acı ekşi yemiyorum dikkat ettiğim halde yanarsa üzülürüm o eksik kalsın şimdi ufacık ayak nasıl benim canımı acıtıyor anlamış değilim bunca ağrıya rağmen 2.çocuk düşünenlere hayranım ne cesaret
Yok ya sıradan bir gündü evlilik yıldönümünüOzel bir gun muydu
Ayyy benim miden hala duzelmedi baharat ekşi vs hiç bişi tuketemiomBenim oyumNurzfr den yana sen de kurarsan sana
Amin canısı hepimizin yardımcısı olsun inşallahama mide yanması deme aylardır acı ekşi yemiyorum dikkat ettiğim halde yanarsa üzülürüm o eksik kalsın şimdi ufacık ayak nasıl benim canımı acıtıyor anlamış değilim bunca ağrıya rağmen 2.çocuk düşünenlere hayranım ne cesaret
Sabah insta dan foto paylaştı bide bana msj attı o kaa başka bişi yapmadi bakalım yarın kutlayacak mi iki senedir bı kere bile özel günde yemeğe çıkarmadı pis mikrop anası doğum günümde bile yemeğe çağırdı diye oraya götürdü neymiş hep beraber kutlicakmisizUnuttımu? Unutmamştır demi?
Kız diğer tarih aklındadır bence
Aşağı yukarı benm yaşadıklarımı az cok biliosunuz bulutum..
Ben asla diodm mümkün değil..
24. Haftamda bebeği ölü doğurabilirdim yani o derece yaşadm..
İğrenç bi hamilelikti vs vs..
Şimdi dönüp bakıorm.. Değermi?
Değer..
Sanırım hayatta %100 doğru olduğuna inandığm tek şey bu minik..
2.sini yaparmsn dersen.. Bazen korkuorm ama evet yaparm yapacam
Zaten kendim yapamıorm doktor embrio transfer edio
Parayı verecem, bebeyi alacam
Seninki de mi görevdeSiz en azından evlilik yildonumunuzde berabersiniz. Benim kocam yok ki.
Doğum günümde, sevgililer gününde, evlilik yıldönümünde, bayramda, seyranda, hastalıkta, sağlıkta ben hep tekim.
Ekmek parası.Seninki de mi görevde
Sen söyle. "Hadi beni yemeğe çıkar" de. Bazen talep etmek gerekiyor. Bazen de talep ede ede sonradan etmene gerek kalmadan yapmayı öğreniyorlar. Yani eğer yemeğe çıkmak istiyorsan direkt söyleSabah insta dan foto paylaştı bide bana msj attı o kaa başka bişi yapmadi bakalım yarın kutlayacak mi iki senedir bı kere bile özel günde yemeğe çıkarmadı pis mikrop anası doğum günümde bile yemeğe çağırdı diye oraya götürdü neymiş hep beraber kutlicakmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?