- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.761
Cok romantik nurumGunaydinnnn
Yok ya sıradan bir gündü evlilik yıldönümünü
Ayyy benim miden hala duzelmedi baharat ekşi vs hiç bişi tuketemiomAllah sabırlar versin bacimm az kaldı sabretttt
Sabah insta dan foto paylaştı bide bana msj attı o kaa başka bişi yapmadi bakalım yarın kutlayacak mi iki senedir bı kere bile özel günde yemeğe çıkarmadı pis mikrop anası doğum günümde bile yemeğe çağırdı diye oraya götürdü neymiş hep beraber kutlicakmisiz
Yani şöyleki nealim.. Aslında ne demek istediğini cok iyi anladm haklısın ama elbise vs vs saklanıo bak bende saklayacam ikinci cock için mesela..Dün eşim bebek arabası ve oto koltuğu modeli sormak için ablasıyla eniştesine mesaj atmış. Eniştesi cevap vermiş. Sonra beraber aradılar eşimi. Eniştesi demiş ki "Bizim bebek arabasını 1-1,5 ay önce sattık"
Benim büyük ablam da hamile kıyafetlerinden bebek battaniyelerine, bebek kıyafetlerine, patiklerine kadar her şeylerini saklamış "Kardeşlerimden biri evlenir, çocukları olursa onlara veririm" diye. Şu anda da anneme her geldiğinde taksit taksit poşet poşet o eşyaları bana getiriyor "Hepsi yepyeni duruyor. Bunlara boşuna para vermeyin" diye
Söyleyeceklerim bu kadar değil ama bu kadar olsun
1-1,5 ay önce satmışlar ya. Ben hamileyken ve onlar bunu biliyorken ve bunu çekinmeden söylüyorlar eşime "Size vermemek için sattık der gibi" dedim. Tutamadım kendimi. Onların hiçbir şeyini istemiyorum bu arada. Allah mecbur bırakmasın inşallah ama tavır çok çirkin geldi. Bari ne zaman sattığını söyleme. Eşim bunlara marka model danışacağını söylese engel olurdum zaten. Bana sonradan söyledi. Düşünsene o model soruyor, cevap "Bizimkini sattık". E iyi güle güle harcayın parasını. Bundan bize ne?Yani şöyleki nealim.. Aslında ne demek istediğini cok iyi anladm haklısın ama elbise vs vs saklanıo bak bende saklayacam ikinci cock için mesela..
Ama arabaydı beşikti pusetti evde cok uer kaplıyor saklanacak gibi değil..
Ama şeye takıldım mesela ilk cockmu?
İkinciyi düşünmüolarmı sattılar mesela?
Aaaa doğruuu sen 1.5 ay önce hamileydin ve görümcen biliodu ilk baştan demi..1-1,5 ay önce satmışlar ya. Ben hamileyken ve onlar bunu biliyorken ve bunu çekinmeden söylüyorlar eşime "Size vermemek için sattık der gibi" dedim. Tutamadım kendimi. Onların hiçbir şeyini istemiyorum bu arada. Allah mecbur bırakmasın inşallah ama tavır çok çirkin geldi. Bari ne zaman sattığını söyleme. Eşim bunlara marka model danışacağını söylese engel olurdum zaten. Bana sonradan söyledi. Düşünsene o model soruyor, cevap "Bizimkini sattık". E iyi güle güle harcayın parasını. Bundan bize ne?
İlk çocukları. İkinciyi düşünüyorlar mı bilmiyorum. Düşünürlerse de alırlar yeniden. Durumları çok iyi. Allah artırsın. Paralarında da gözüm yok, eşyalarında da. Öz kardeşine olan muamelesi beni çıldırtıyor. İyi ki ayrı şehirlerdeyiz gerçekten buna şükrediyorum
Onların çocuğu 3 yaşında bu arada. Ablamınkiler 4,5 ve 8,5. Küçüğünün baston bebek arabasını da anneme bırakmış "Bizde yer yoktu, kullanırım dersen annemden al" diye
İlk seneden beri söylüyorumSen söyle. "Hadi beni yemeğe çıkar" de. Bazen talep etmek gerekiyor. Bazen de talep ede ede sonradan etmene gerek kalmadan yapmayı öğreniyorlar. Yani eğer yemeğe çıkmak istiyorsan direkt söyle
Ne denir ki bide biz gecinenio kiskanio oluoz hepsinin canı cehennemeDün eşim bebek arabası ve oto koltuğu modeli sormak için ablasıyla eniştesine mesaj atmış. Eniştesi cevap vermiş. Sonra beraber aradılar eşimi. Eniştesi demiş ki "Bizim bebek arabasını 1-1,5 ay önce sattık"
Benim büyük ablam da hamile kıyafetlerinden bebek battaniyelerine, bebek kıyafetlerine, patiklerine kadar her şeylerini saklamış "Kardeşlerimden biri evlenir, çocukları olursa onlara veririm" diye. Şu anda da anneme her geldiğinde taksit taksit poşet poşet o eşyaları bana getiriyor "Hepsi yepyeni duruyor. Bunlara boşuna para vermeyin" diye
Söyleyeceklerim bu kadar değil ama bu kadar olsun
Yaa ne demezsin adam beni yemeğe çıkarırsa diye odu kopuyor her kutlamada ben hazırlandım diyip ariyo herifi bende hep beş karış suratla gidiomCok romantik nurum
Hep doğum günümü kaynanamla kutlamayı hayal ettm
Yani şöyleki nealim.. Aslında ne demek istediğini cok iyi anladm haklısın ama elbise vs vs saklanıo bak bende saklayacam ikinci cock için mesela..
Ama arabaydı beşikti pusetti evde cok uer kaplıyor saklanacak gibi değil..
Ama şeye takıldım mesela ilk cockmu?
İkinciyi düşünmüolarmı sattılar mesela?
Annesi aramış sabah. Demiş ki "Ablan bebek arabasını size vermeyi teklif etti mi?" O da söylemiş "Satmışlar" diye. Herkes her şeyin farkında da işte...Aaaa doğruuu sen 1.5 ay önce hamileydin ve görümcen biliodu ilk baştan demi..
Ben bu ayrıntıyı kaçırdım..
Şuan ben bile cok pis bilendim
İnsan kendi sorar ihtiyacınız varmı vs. Die..
Bide enişte model soracak başka kişimi bulamamş.. Hadi diyelim bulamamş.. Model sormş cvp bu gelmiş..
Demişmi ben size ne yaptnz arabayı demedm model soruorm fikir danışıorm die?
Şu lafı dese zaten ortalık malı gibi kalırlar.. Ama bizim herifler demez..
Cok kıymetli ablaları
Kıyamam nurumİlk seneden beri söylüyorum
Ne denir ki bide biz gecinenio kiskanio oluoz hepsinin canı cehenneme
Yaa ne demezsin adam beni yemeğe çıkarırsa diye odu kopuyor her kutlamada ben hazırlandım diyip ariyo herifi bende hep beş karış suratla gidiom
Ve hala ablasıyla görüşüor..Annesi aramış sabah. Demiş ki "Ablan bebek arabasını size vermeyi teklif etti mi?" O da söylemiş "Satmışlar" diye. Herkes her şeyin farkında da işte...
Önce aldıkları marka ve modeli söylemişler. Ucuzundan bir şey alın falan demişler. Sonra da biz sattık demişler işte. Allah razı olsun. Bu bilgi olmadan ne yapardık biz
"Ailenle değil baş başa kutlamak istiyorum" diye güzelce anlat. Ben adamı tatile gitmeye ikna edene kadar göbeğim çatladı. Adamda tatil kültürü yok resmen. Ben de bütün seneyi, denize gireceğim bir hafta için yaşıyorum, o kadar severim. Etmediği laf kalmadı tatile gitmek istiyorum diye. Soooonraaaaa ben haklı oldumİlk seneden beri söylüyorum
Ne denir ki bide biz gecinenio kiskanio oluoz hepsinin canı cehenneme
Yaa ne demezsin adam beni yemeğe çıkarırsa diye odu kopuyor her kutlamada ben hazırlandım diyip ariyo herifi bende hep beş karış suratla gidiom
Hee biz kutlamiyoz, tarihini bile kacirmisizGunaydinnnn
Yok ya sıradan bir gündü evlilik yıldönümünü
Ayyy benim miden hala duzelmedi baharat ekşi vs hiç bişi tuketemiomAllah sabırlar versin bacimm az kaldı sabretttt
Sabah insta dan foto paylaştı bide bana msj attı o kaa başka bişi yapmadi bakalım yarın kutlayacak mi iki senedir bı kere bile özel günde yemeğe çıkarmadı pis mikrop anası doğum günümde bile yemeğe çağırdı diye oraya götürdü neymiş hep beraber kutlicakmisiz
Yaa offff bayan muhalefetHee biz kutlamiyoz, tarihini bile kacirmisizamaan onemsiz byle seyler beee, huzur olsun yeter ki hem o cikarmiyorsa sen cikar, o yapmiyorsa sen yap
İnşallah bebeği görmeye gelmezler. Şu an onlarla ilgili temennim buN Neal 3 görümcem var..
1 tanesi etliye sütlüye karışmaz aramz iyi
1 tanesi cok cok cok iyi
1 tanesi tam bir şeytan.. Kaynanamla aynı kafa...
Onunla 4 senedir görüşmüorm eşiminde evine gitmesine müsade etmiorm ama tlfonla görüştüklerini biliyorm..
Buna rağmen bir tartışma olduğunda senin yüzünden ablama gidemiorm dio
Ablam terbiyesiz, ablam bize haksızlkk yapıor, ablam huzurumuzu bozuor, ablam bir kere bizim evimize gelmedi demior asla..
Bende eskiden böyle dediiinde sinirleniodm
Şimdi hiç sinirlenmiorm
Ohhhh iyi yapıorm cok şükürki benm yüzümden gitmiosn.. Ne mutlu bana.. Cok zekiym aferm, kendimi cok s3viorm diormkuduruo
Kaynanamın önüne geçemedm cnkü kayınbabam var işin içinde ve ckk severim..İnşallah bebeği görmeye gelmezler. Şu an onlarla ilgili temennim bu
Muhalefet olsun diye degil ki, esitlikciyim ben, beklemem direkt soylerim veya yapalim derim, sonuçta baslama tarihi ise adam tek basina baslamadi, nikahsa adam tek basina evlenmedi, kadin erkek eşitliğinden bahsediyorsam bunlar da dahil olmali, isime gelince ama ondan bekliyorum diyemem. Bu benim bakis açım. Bir de her seye asiri anlam yükleyip huzursuzluk yaratmak bana gore değil ondan belki de. Önemli olan karşılıklı sevgi saygi anlayış huzur icinde olmamiz, gerisi fasa fiso.Yaa offff bayan muhalefet
PekiMuhalefet olsun diye degil ki, esitlikciyim ben, beklemem direkt soylerim veya yapalim derim, sonuçta baslama tarihi ise adam tek basina baslamadi, nikahsa adam tek basina evlenmedi, kadin erkek eşitliğinden bahsediyorsam bunlar da dahil olmali, isime gelince ama ondan bekliyorum diyemem. Bu benim bakis açım. Bir de her seye asiri anlam yükleyip huzursuzluk yaratmak bana gore değil ondan belki de. Önemli olan karşılıklı sevgi saygi anlayış huzur icinde olmamiz, gerisi fasa fiso.
Ben öyle bir şey diyemem direkt suçlu ben ilan edilirim. O yüzden kendi rızasıyla gelmemeyi seçer inşallah. Zaten varlığıyla bu kadar ilgilenmediği bir bebeği niye görmek istesin o da ayrı muammaKaynanamın önüne geçemedm cnkü kayınbabam var işin içinde ve ckk severim..
Ama görümcem gelemez.. Aradı kardeşini gelmek için eşimde geldi bana ablam aradı gelmek istio dedi..
Bende bu soruyu sorarken ikinizde ciddisiniz demi dedm
Cevap vermedi konu kapandı
Primus inter pares kavramı neden var o zaman? Teoride var da uygulamada eşitlik diye bir şey olamıyor ya ben inanmıyorum. İnsan doğası gereği eşitliği kendi lehine bozacak bir şeyler arıyor galiba. Kadını da erkeği de öyle. Biz karşılıklı hediye alıyoruz yıl dönümümüzde mesela. Sadece ondan beklemem ama özel günlerde çiçek almasını isterim. Ona da gidip çiçek alamam her şey karşılıklı diyeMuhalefet olsun diye degil ki, esitlikciyim ben, beklemem direkt soylerim veya yapalim derim, sonuçta baslama tarihi ise adam tek basina baslamadi, nikahsa adam tek basina evlenmedi, kadin erkek eşitliğinden bahsediyorsam bunlar da dahil olmali, isime gelince ama ondan bekliyorum diyemem. Bu benim bakis açım. Bir de her seye asiri anlam yükleyip huzursuzluk yaratmak bana gore değil ondan belki de. Önemli olan karşılıklı sevgi saygi anlayış huzur icinde olmamiz, gerisi fasa fiso.
İste uygulamada esitlik beklerken esitsiz bir duruma meyilli olmanin dogru olduğunu dusunmuyorum, bundan bahsediyorum. Ozel gunler sadece kadina mi ozel mesela? Neden? Benim dogum günümse bana surpriz yapabilir bsyler alabilir, ben de onun dogum gunuyse bsyler alip sürpriz yapabilirim, ama yapamayabiliriz de, cok da elzem değil. Ozel gunlerden kasit ztn sevgililer gunu, kadinlar gunu gibi dayatma gunler olamaz, ancak bize ozel evlilik veya başlangıç gunu olabilir, ondan da karsilikli mesuluz. Eşitlik bekliyorsam, eşit hak ve hürriyetler cercevesinde konuşmalıyım. Bu şu demek değil, ben de buzdolabi taşırım, agir esyalari cekerim, o da emzirmeli vs degil. Biyolojik yeterliklerimiz cercevesinde, yapilabilecek her işi o da ben de yapabiliriz. Yapamadigimz yerlerde destek isteriz veya atariz gibi. Ataerkil diye de bir kavram var, ama kavram var diye desteklemek zorunda degiliz. Jestler de her iki taraf icin de geçerli, ben de hiç beklemedigi anlarda çiçek alabilirim, o da alabilir gibi..Primus inter pares kavramı neden var o zaman? Teoride var da uygulamada eşitlik diye bir şey olamıyor ya ben inanmıyorum. İnsan doğası gereği eşitliği kendi lehine bozacak bir şeyler arıyor galiba. Kadını da erkeği de öyle. Biz karşılıklı hediye alıyoruz yıl dönümümüzde mesela. Sadece ondan beklemem ama özel günlerde çiçek almasını isterim. Ona da gidip çiçek alamam her şey karşılıklı diye
Dostinex beta hcg yukseltmez, keza folik asit de. Yeni bir gebelik var. 2 gunde bir tahlil yapip 2000li degerlere yukselince kese icin doktora gidin.Kızlar gebelik var mıdır. Dostinex folik asit falan içmiştim onlar yükseltmiş olabilir mi değeri lütfen cevaplar mısınızEki Görüntüle 2905713
Gerçekten gelmek istemeleri bile cok yüzsüzxeBen öyle bir şey diyemem direkt suçlu ben ilan edilirim. O yüzden kendi rızasıyla gelmemeyi seçer inşallah. Zaten varlığıyla bu kadar ilgilenmediği bir bebeği niye görmek istesin o da ayrı muamma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?