Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O duyguyu doğunca anlıcam sanırım :) parasıyla marasıyla önemli değil lenaya kardeş gelsin isterim bende benim eşim istiyor 2.ama bakalım zaman ne gösterecek bize
Sağolasın canısı öyle yapıyorum sabredicez artık dediğin gibi az kaldı inşallah ağrısı olanlara abartıyor derdim abartmıyorlarmış mide yanması çok zor seninde Allah yardımcın olsun insan boğazına kadar yanıyor dikkat edince sıkıntı yok mecbur boğazı tutucaz artık eniştede ayıp etmiş bir yemeğe çıkarsın seni o çıkarmıyorsa sen çıkart

Ncık çiçek almam ben yine de

Bugün gidip bı çeyrek bozdurup çıkarayım bari

Okumuş kültürlü insanın kavgası da bi başka oluyor. Primus inter pares kavramı hea. :)))

Çiçek bile aldım yavrum hep o bana supriz yapiodu bigun öyle anlamı olmayan bir günde supriz çiçek gondermisligim var herife

Çiçek bile aldım yavrum hep o bana supriz yapiodu bigun öyle anlamı olmayan bir günde supriz çiçek gondermisligim var herife
Seni dayler dayler 'e havale edeyim. "Çiçeğin çözemedikleri" için 3'e bas

E hep o sana sürpriz yaptığına göre odungillerden bir birey değil demek ki umut var yani. Benimki hediye almaya ortaokul aşkı gibi biblolarla başladı. Uygulamalı hediye nasıl alınır dersleri sonrası biraz daha yontulmaya başladı. Sen de açık açık şaap yani. Doğum günlerinizi neden annesiyle kutlamamanız gerektiğini birkaç yıla öğrenir diye umuyorum ben

Ahshahhshsh yaaa deli

Dersten çıkınca yazcam

Geçmiş olsun. Bize de yaz çıkınca
Sağolasın canısı. devlet hastanesinden ne bekliyordum ki doğru düzgün bakmadı bile bir şey ısırmıştır yine de kan alıyım dedi onun sonucunu bekliyorum.evde sinek yada böcek yok her gün çoğalan bir şey nasıl ısırık olur anlamadım.bacağımın bir çok yerinde var.

Tamam kızma aplaaa.. Ben sana çiçek alacam tmm tmm sakin

Yap gitsin bulutum

Vücudumda ağrılı kırmızı iltihaplı benekler çıktı bir saat sonra acile gidicem umarım her şey yolundadır..
Bulutum sonuçlar çıktımı?

Bende ısırığa benzettm ama heryerde vrsa ısırık değildir ama umarm önemli bişi yoktur

Ncık çiçek almam ben yine de
Bendeeeee

Okumuş kültürlü insanın kavgası da bi başka oluyor. Primus inter pares kavramı hea. :)))
Ölecemmm kahkaha attm ahahhahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…