- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.801
Valla 1 buçuk saate çıkar dediler ama çıkmadı.önemli bir şey değildir de ne olduğumu merak ettim bir taneydi şimdi 5 oldular.zaten cildiyeye randevu aldım 2 hafta sonra gidicem.bakalım..Tamam kızma aplaaa.. Ben sana çiçek alacam tmm tmm sakin
Yap gitsin bulutum
Bulutum sonuçlar çıktımı?
Bende ısırığa benzettm ama heryerde vrsa ısırık değildir ama umarm önemli bişi yoktur
Bendeeeee
Ölecemmm kahkaha attm ahahhahahahha
Megerse bana alinmiyomus diye celallenmisim ahdhshhdbdTamam kızma aplaaa.. Ben sana çiçek alacam tmm tmm sakin
Yap gitsin bulutum
Bulutum sonuçlar çıktımı?
Bende ısırığa benzettm ama heryerde vrsa ısırık değildir ama umarm önemli bişi yoktur
Bendeeeee
Ölecemmm kahkaha attm ahahhahahahha
Noldu ben neyi kacirdimm hayirdir?Valla 1 buçuk saate çıkar dediler ama çıkmadı.önemli bir şey değildir de ne olduğumu merak ettim bir taneydi şimdi 5 oldular.zaten cildiyeye randevu aldım 2 hafta sonra gidicem.bakalım..
Bacımmmm çok yorgunum çok
Geçmiş olsun canım ya inşallah önemli bişey çıkmazValla 1 buçuk saate çıkar dediler ama çıkmadı.önemli bir şey değildir de ne olduğumu merak ettim bir taneydi şimdi 5 oldular.zaten cildiyeye randevu aldım 2 hafta sonra gidicem.bakalım..
İnşallah bişi yoktur cnmValla 1 buçuk saate çıkar dediler ama çıkmadı.önemli bir şey değildir de ne olduğumu merak ettim bir taneydi şimdi 5 oldular.zaten cildiyeye randevu aldım 2 hafta sonra gidicem.bakalım..
DeliiiMegerse bana alinmiyomus diye celallenmisim ahdhshhdbd
Yini niiiii oldiiiiiBacımmmm çok yorgunum çok
Evin işi oğlan yemek canım çıkıo karnım büyüdü iyice aktif hateket de edemiyorum tükendimİnşallah bişi yoktur cnm
Deliii
Yini niiiii oldiiiii
Tam cevap yazcaktım, kız huysuzlandı, hadi gene iyisiniz.
Kıyamam... Cok haklısınEvin işi oğlan yemek canım çıkıo karnım büyüdü iyice aktif hateket de edemiyorum tükendim
Ayy aklıma geldikçe gülüommmTam cevap yazcaktım, kız huysuzlandı, hadi gene iyisiniz.
Lena napıo bacım nasıl bir duygu anne olmak anlat birazKıyamam... Cok haklısın
Ayy aklıma geldikçe gülüommm
Anam var die basit gelioLena napıo bacım nasıl bir duygu anne olmak anlat biraz
Yok o öyle annem var diye olmaz bacım senin yüreğin hopluyodur şimdi Lenaya çaktırmıon amaAnam var die basit gelio
Yaa hala annemdeym die zorlık yaşamıorm ama haftasonu akşamları artk evimize inecez bakalm neler olcakYok o öyle annem var diye olmaz bacım senin yüreğin hopluyodur şimdi Lenaya çaktırmıon ama
Kahveyi anladıktaKoca bir bardak kahve içtim iyi geldi ama iyi mi ettim kötü mü bilemedim herşey yasak zaten
Ancak keser diye düşündüm hatta bir bardak daha yapasım var iyi gelioYaa hala annemdeym die zorlık yaşamıorm ama haftasonu akşamları artk evimize inecez bakalm neler olcak
Herifte gitmiş olcak kafa rahat
Kahveyi anladıkta
Neden koca bardak
Kahve küçük bir bardak demişti dr bana ama ben sevmediğim içn hiç içmedm fakat gebelikte biri kahve yaptğnda kokusu harika geliodu 1 yudum alıodmAncak keser diye düşündüm hatta bir bardak daha yapasım var iyi gelio
Malum başka bişey içemioz
He bende topladan 4 5 kez ancak içmişimdir iyi gelio bana kafamı topluyorumKahve küçük bir bardak demişti dr bana ama ben sevmediğim içn hiç içmedm fakat gebelikte biri kahve yaptğnda kokusu harika geliodu 1 yudum alıodm
Daha dur birkaç haftaya snki vajinandan çıkacak gibi olcakHe bende topladan 4 5 kez ancak içmişimdir iyi gelio bana kafamı topluyorum
Bu kız benim idrar kesemin üstünde tepiniyo galiba çıkacakmış gibi oluyor korkuyprum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?