Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 saat bekledim nasıl becerdilerse kan sonucunu yanlış çıkarmışlar hemolizli çıkmış.tekrar alındı bir de onu bekledim neyseki kanda bir şey çıkmadı.zaten çıkacağını düşünmüyordum bir şeye alerjim mi var diye gitmiştim onu da yapmadılar cilt doktoruna gidince ona yaptırmayı düşünüyorum.böcek ısırmıştır demesi saçma geldi bacak arama kadar böcek çıkıp nasıl ısırsın hem sağ hem sol bacağa.neyse krem yazdı bugünlük benden bu kadar

Dersten çıkınca yazcam
Yemekten sonra yaz, bekliyom. Nikah gecesi maç izleyen adamı yemeğe gitmeye nasıl ikna ettin bunları hep anlat bize
Bir hatun bir süslenmiş bir süslenmiş ismi lazm değil Nurzfr
Biz de görelim? Bize neden yok Nurzfr
Geçmiş olsun. Bana da alerji gibi geldi. Kremle geçer inşallah bir an önce
Kızlar

Pamuksunun oğlusu 7. Kattan düşmüş.. Anladığım kadarı ile durumu iyi değil

Aşırı üzgünüm

Hemsirecik aşkoşşşşş lütfen iyi bakın pamuksuya
Pamuksu'nun oğlu mu vardı ki ben bilmiyordum. Hay Allah ya :/

Oda bira
Telefonumu elimden alıp kendini çekmeye çalışan bir kedi Hemsirecik
Oyy yerim onun patisini ben❤❤
Kızlar

Pamuksunun oğlusu 7. Kattan düşmüş.. Anladığım kadarı ile durumu iyi değil

Aşırı üzgünüm

Hemsirecik aşkoşşşşş lütfen iyi bakın pamuksuya
Kardesim bakiyordu ona nasil basardiysa cikmis camdan çatıya ordanda düşmüş kaburgasi akcigerine batmis sönmüş ciğeri birde patisi kirik ameliyat gerekiykr ama suan kaldiramazmis

Son dogumunda kendi gibi bir oglan doğurmustu kardeşime vermistim onu cok uzgunuz suan ya elimizden bir sey de gelmiyor

Sır

Oyy yerim onun patisini ben❤❤

Kardesim bakiyordu ona nasil basardiysa cikmis camdan çatıya ordanda düşmüş kaburgasi akcigerine batmis sönmüş ciğeri birde patisi kirik ameliyat gerekiykr ama suan kaldiramazmis
Ne olacak böyle ameliyat olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…