Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birde her sey o kadar pahaliki... rontgen muayene ve bir kac ilac icin 1000tl verildi. Yeterki iyi olsun veririz ama durumu olan var olmayan var. Daha ameliyat olacak onada 2.5bin diyorlar ve ozelde degil burasi devlet hastanesi saka gibi gercekten

10 gun bekleyelim kendini toplasin demisler
Umarm iyileşir sonucu iyi olsunda beklenir

Yakalandım sanırım paparazziye
Yakalarım sıkı takipteym

Haklısın

Birde her sey o kadar pahaliki... rontgen muayene ve bir kac ilac icin 1000tl verildi. Yeterki iyi olsun veririz ama durumu olan var olmayan var. Daha ameliyat olacak onada 2.5bin diyorlar ve ozelde degil burasi devlet hastanesi saka gibi gercekten
Offf cokmuş aşkoş. Gerçekten haklısın...
Yazık günah ya... Gerçekten ne insan ne hayvan.. Değeri yok bu ülkede

İki senedir başının etini yiom dün de biraz aldatıp gibi davranmış olabilirim size neden yok insta da paylastimdi yavrum ondan
Oyy yerim onun patisini ben❤❤

Kardesim bakiyordu ona nasil basardiysa cikmis camdan çatıya ordanda düşmüş kaburgasi akcigerine batmis sönmüş ciğeri birde patisi kirik ameliyat gerekiykr ama suan kaldiramazmis
Çok geçmiş olsun canım yaa eee nasıl toparlyacak böyle

Umarm iyileşir sonucu iyi olsunda beklenir

Yakalarım sıkı takipteym

Haklısın

Offf cokmuş aşkoş. Gerçekten haklısın...
Yazık günah ya... Gerçekten ne insan ne hayvan.. Değeri yok bu ülkede
Hayir yani devlet hastanesi sonucta biraz daha uygun olabilirdi sirf sahipli diye insan soyuyorlar
İki senedir başının etini yiom dün de biraz aldatıp gibi davranmış olabilirim size neden yok insta da paylastimdi yavrum ondan

Çok geçmiş olsun canım yaa eee nasıl toparlyacak böyle
Ozel mama ile bakılıyor canim suanda biraz kendine gelince platin takilacakmis

İnşallah çok sağol Bende öyle düşünüyorum

Aldatıp gibi davranmak ne la? Bizle ayrı paylaşman lazımdı. Gelinliğini de giyeydin
Valla hazırlanırken aklıma geldi de gelinliğe giremem ki o zaman 80 kiloydum şimdi 90 dün erkenden yattım sen izle maçını diye elimden tel dusmedi geldi durdu saklı saklı baktı etti

Oo yılancılık İyi bari işe yaramış. Benimkine kıskançlık özelliği yüklenmemiş
Ohooi fenayiz o konuda ama yeni yeni başta kıskançlığı hiç yoktu ne zaman büyük kavga ettik senden çocuk istemiyorum dedim o zamandan beri kıskançlığı var herifin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…