- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.841
Sagol askos. Evet ozel mama yedirmeye çalışıyorlar cok kan kaybetmis oylece yatiyor zavallim. Kendine gelince alacaklar ameliyataGeçmiş olsunKendisi toparlanabilirse diye mi bekleyecekler şimdi
Hadi bir an önce toparlar inşallahSagol askos. Evet ozel mama yedirmeye çalışıyorlar cok kan kaybetmis oylece yatiyor zavallim. Kendine gelince alacaklar ameliyata
Umarm iyileşir sonucu iyi olsunda beklenir10 gun bekleyelim kendini toplasin demisler
Yakalarım sıkı takipteymYakalandım sanırım paparazziye
Haklısın
Offf cokmuş aşkoş. Gerçekten haklısın...Birde her sey o kadar pahaliki... rontgen muayene ve bir kac ilac icin 1000tl verildi. Yeterki iyi olsun veririz ama durumu olan var olmayan var. Daha ameliyat olacak onada 2.5bin diyorlar ve ozelde degil burasi devlet hastanesi saka gibi gercekten
İki senedir başının etini yiom dün de biraz aldatıp gibi davranmış olabilirimYemekten sonra yaz, bekliyom. Nikah gecesi maç izleyen adamı yemeğe gitmeye nasıl ikna ettin bunları hep anlat bize
Biz de görelim? Bize neden yokNurzfr
Geçmiş olsun. Bana da alerji gibi geldi. Kremle geçer inşallah bir an önce
Pamuksu'nun oğlu mu vardı ki ben bilmiyordum. Hay Allah ya :/
Çok geçmiş olsun canım yaa eee nasıl toparlyacak böyleOyy yerim onun patisini ben❤❤
Kardesim bakiyordu ona nasil basardiysa cikmis camdan çatıya ordanda düşmüşkaburgasi akcigerine batmis sönmüş ciğeri birde patisi kirik ameliyat gerekiykr ama suan kaldiramazmis
Hayir yani devlet hastanesi sonucta biraz daha uygun olabilirdi sirf sahipli diye insan soyuyorlarUmarm iyileşir sonucu iyi olsunda beklenir
Yakalarım sıkı takipteym
Haklısın
Offf cokmuş aşkoş. Gerçekten haklısın...
Yazık günah ya... Gerçekten ne insan ne hayvan.. Değeri yok bu ülkede
Ozel mama ile bakılıyor canim suanda biraz kendine gelince platin takilacakmisİki senedir başının etini yiom dün de biraz aldatıp gibi davranmış olabilirimsize neden yok insta da paylastimdi yavrum ondan
Çok geçmiş olsun canım yaa eee nasıl toparlyacak böyle
İnşallah çok sağolYemekten sonra yaz, bekliyom. Nikah gecesi maç izleyen adamı yemeğe gitmeye nasıl ikna ettin bunları hep anlat bize
Biz de görelim? Bize neden yokNurzfr
Geçmiş olsun. Bana da alerji gibi geldi. Kremle geçer inşallah bir an önce
Pamuksu'nun oğlu mu vardı ki ben bilmiyordum. Hay Allah ya :/
İnsallah tez zamanda kendine gelirHayir yani devlet hastanesi sonucta biraz daha uygun olabilirdi sirf sahipli diye insan soyuyorlar
Ozel mama ile bakılıyor canim suanda biraz kendine gelince platin takilacakmis
Insallah yaİnsallah tez zamanda kendine gelir
Aldatıp gibi davranmak ne la? Bizle ayrı paylaşman lazımdı. Gelinliğini de giyeydinİki senedir başının etini yiom dün de biraz aldatıp gibi davranmış olabilirimsize neden yok insta da paylastimdi yavrum ondan
Sen niye deprasyon müzüğü dinliyon
Valla hazırlanırken aklıma geldi de gelinliğe giremem ki o zaman 80 kiloydum şimdi 90Aldatıp gibi davranmak ne la? Bizle ayrı paylaşman lazımdı. Gelinliğini de giyeydin
Oo yılancılıkValla hazırlanırken aklıma geldi de gelinliğe giremem ki o zaman 80 kiloydum şimdi 90dün erkenden yattım sen izle maçını diye elimden tel dusmedi geldi durdu saklı saklı baktı etti
Ohooi fenayiz o konuda ama yeni yeni başta kıskançlığı hiç yoktu ne zaman büyük kavga ettik senden çocuk istemiyorum dedim o zamandan beri kıskançlığı var herifinOo yılancılıkİyi bari işe yaramış. Benimkine kıskançlık özelliği yüklenmemiş
Ben de dedim. Ertesi gün transfere gittik. Ondan kıskançlık özelliği etkinleşemedi demek ahahhsjsOhooi fenayiz o konuda ama yeni yeni başta kıskançlığı hiç yoktu ne zaman büyük kavga ettik senden çocuk istemiyorum dedim o zamandan beri kıskançlığı var herifin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?