- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.861
Bişey olduda.. ÜzüldümSen niye deprasyon müzüğü dinliyon
Ben günde 2 turk kahvesi iciyom ya da kafeinsiz kahve 1 kupa. NapimKahve küçük bir bardak demişti dr bana ama ben sevmediğim içn hiç içmedm fakat gebelikte biri kahve yaptğnda kokusu harika geliodu 1 yudum alıodm
HahdhshdhshdhTartışırken ben
OyyyhhKızlar
Pamuksunun oğlusu 7. Kattan düşmüş.. Anladığım kadarı ile durumu iyi değil
Aşırı üzgünüm
Hemsirecik aşkoşşşşş lütfen iyi bakın pamuksuya
Ah yaaa, cok gecmis olsun cnmmmOyy yerim onun patisini ben❤❤
Kardesim bakiyordu ona nasil basardiysa cikmis camdan çatıya ordanda düşmüşkaburgasi akcigerine batmis sönmüş ciğeri birde patisi kirik ameliyat gerekiykr ama suan kaldiramazmis
Sagol daylosumBen günde 2 turk kahvesi iciyom ya da kafeinsiz kahve 1 kupa. Napim
Hahdhshdhshdh
Oyyyhh
Ah yaaa, cok gecmis olsun cnmmm
İyi eğlenceler fıstıkYemeğe getirdi herif kuzum ondan
Çok geçmiş olsunKızlar
Pamuksunun oğlusu 7. Kattan düşmüş.. Anladığım kadarı ile durumu iyi değil
Aşırı üzgünüm
Hemsirecik aşkoşşşşş lütfen iyi bakın pamuksuya
Takip eden sen ol fıstıkUmarm iyileşir sonucu iyi olsunda beklenir
Yakalarım sıkı takipteym
Haklısın
Offf cokmuş aşkoş. Gerçekten haklısın...
Yazık günah ya... Gerçekten ne insan ne hayvan.. Değeri yok bu ülkede
1 bardak neyynnnnnnize yetmio gariBen günde 2 turk kahvesi iciyom ya da kafeinsiz kahve 1 kupa. Napim
Hahdhshdhshdh
Oyyyhh
Ah yaaa, cok gecmis olsun cnmmm
Ben o kadar tırsağım ki çay da kahve de ağzıma sürmedim hala1 bardak neyynnnnnnize yetmio gari
Ben gebeliğin ilerleyeb haftalarındaBen o kadar tırsağım ki çay da kahve de ağzıma sürmedim hala
Aklını kaçırma yat uyuGünaydın
Benim insta da emekli sandığı dinlenme tesisleri.İki senedir başının etini yiom dün de biraz aldatıp gibi davranmış olabilirimsize neden yok insta da paylastimdi yavrum ondan
O nasıl oluyormuş bacımBenim insta da emekli sandığı dinlenme tesisleri.
Allah kolaylıklar versinnnAnnem kalmaya geldi, bebeğe bakacaktı.
Gece 11 gibi bebeği verdim, anne birkaç saat yatayım dedim.
Bir saat sonra benim uykum geldi deyip getirdi çocuğu.Uykusuz bi gecenin sabahından günaydın.
Çok paylaşım yapmıyorum ne biliyim.O nasıl oluyormuş bacım
Benim profilde de foto bı taneÇok paylaşım yapmıyorum ne biliyim.tat vermiyo profil söyle bi bakınca.
Çayı normalde de açık içiyorum ama filtre kahve çok severim mesela. Tedavi sürecinde risk almayayım diye bıraktım hepsini. Sonra da aynı kafayla bir daha içmedim. Bir şey olursa sonra kendimi suçlar dururum diye. Bir de zaten demir eksikliği var. Hepten zora sokmayayım kendimi dedimBen gebeliğin ilerleyen haftalarında
Yani detaylıdan sonra bazenn nadiren cok cok cok açk bir bardak çay içerdm
Kahve desen hç sevmem ama gebelikte kokusu burnuma geliodu ve böyle harika geliodu 1 yudum alırdm
Bence iyi yapıosnÇayı normalde de açık içiyorum ama filtre kahve çok severim mesela. Tedavi sürecinde risk almayayım diye bıraktım hepsini. Sonra da aynı kafayla bir daha içmedim. Bir şey olursa sonra kendimi suçlar dururum diye. Bir de zaten demir eksikliği var. Hepten zora sokmayayım kendimi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?