- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.881
İnşallah sağlıklıdır ya hala bir yerlerde birilerinin kayıplarına denk gelince anksiyetem acayip tetikleniyor. Bir de ayda bir randevu süresi uzunmuş. "İki randevu arasında başka başka doktorlara gidip ultrasonda bebeği görmeden içim rahat etmiyordu" diyen arkadaşımı yürekten anlıyorumBence iyi yapıosn
Sagol parisim❤İyi eğlenceler fıstık
Çok geçmiş olsunHemsirecik
Takip eden sen ol fıstık
DusunceBulutu çok geçmiş olsun canım
Tekmelerini hissedene kadar öyle oluor..İnşallah sağlıklıdır ya hala bir yerlerde birilerinin kayıplarına denk gelince anksiyetem acayip tetikleniyor. Bir de ayda bir randevu süresi uzunmuş. "İki randevu arasında başka başka doktorlara gidip ultrasonda bebeği görmeden içim rahat etmiyordu" diyen arkadaşımı yürekten anlıyorum
İnşallah bolonlu annem ya bitemedi tedirginlikler. 14 bitti. 15'in ortalarında bir yerlerdeyizTekmelerini hissedene kadar öyle oluor..
Tekmeleri hissetikten snra o his uçup gidiyor..
Kaç haftalık oldun
Dengeliyorum ben onu merak etme, kizan da iyi cok sukur1 bardak neyynnnnnnize yetmio gari
Bu taktiği bir ara bende yapıyordum işe yarıyorValla hazırlanırken aklıma geldi de gelinliğe giremem ki o zaman 80 kiloydum şimdi 90dün erkenden yattım sen izle maçını diye elimden tel dusmedi geldi durdu saklı saklı baktı etti
çok sağol canısıİyi eğlenceler fıstık
Çok geçmiş olsunHemsirecik
Takip eden sen ol fıstık
DusunceBulutu çok geçmiş olsun canım
Üzülme bal0ncuğum derdi veren dermanı da verirBişey olduda.. Üzüldüm
Ay az kaldı... Önce düzensiz kasıklarda hissedeceksn :) benm kız kasklarda cok kalmadı hep yukarıİnşallah bolonlu annem ya bitemedi tedirginlikler. 14 bitti. 15'in ortalarında bir yerlerdeyiz
Cok şükür cnm geçmiş olsnGünaydın cimcimelergününüz tatlı geçsin inşallah ️Bugün daha iyiyim çok şükür hem alerji hem ısırık kremiymiş ağrı dursa da kaşıntıyı kesti diyebilirim.stilex adı alacak olursanız tavsiye ederim
Ayy hamilelik psikolojisi seninkisiÜzülme bal0ncuğum derdi veren dermanı da verirgeçen bende öyle oturdum bir saat ağladım.sonra böyle oldum üzülmek iyi gelmiyor hasta bile ediyor değmiyor hiçbir şeye
Çikolata da yemedim hiç, meyve suyu da içmedim. Kendime zulmediyor gibi görünüyorum ama bunları canım da istemiyor. Canım pis şeyler çekiyorAy az kaldı... Önce düzensiz kasıklarda hissedeceksn :) benm kız kasklarda cok kalmadı hep yukarı
Hemen telaş etme düzensiz olcak şimdiden söylüorm
1 gün hissedersn 5 gn hissetmezsn vs normal :)
Benmki 25. Haftadan snra düzene girdi
Ama ben gebelikte cok uyudum die oda uyuyordu bazen hiç etmiodu hemen çikolara meyvesuyu içiodm hop başlıodu
Bananesi.Benim profilde de foto bı tanehikaye yapiom genelde zatende bu hesabı yeni açtım ondan aslında
Tek kelime ile mükemmelBu taktiği bir ara bende yapıyordum işe yarıyorşimdi farklı taktiğe yöneldim isteyeceğin şeyi söylüyorsun yok deniliyor sonra karşısında ya da başka odada sessizce öyle dümdüz duvara bakarak yatıyorsun geliyor ve tamam hadi kalk gidelim diyor deneyecek arkadaşlara başarılar
çok sağol canısıtatil nasıl gidiyor deniz kum güneş 🏖
Valla herifin yaşınida öğrenmiş bulmuşsunuz beni yaMeğerNurzfr Bensu Soral'mış. Öğretmenim diye bizi yiyor. Yaşın bile tutuyor beeEki Görüntüle 2906154
Bugun yemek yemeye başlamış ama yatiyor öylece . dunden iyi sukur
Yemek zorunda kalıosn harkeet etmeyinceÇikolata da yemedim hiç, meyve suyu da içmedim. Kendime zulmediyor gibi görünüyorum ama bunları canım da istemiyor. Canım pis şeyler çekiyor
Cok şükürBugun yemek yemeye başlamış ama yatiyor öylece . dunden iyi sukur
Peki onlar stres atacak die bizim delirip stres olmamızı nasıl atacaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?