Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence iyi yapıosn
İnşallah sağlıklıdır ya hala bir yerlerde birilerinin kayıplarına denk gelince anksiyetem acayip tetikleniyor. Bir de ayda bir randevu süresi uzunmuş. "İki randevu arasında başka başka doktorlara gidip ultrasonda bebeği görmeden içim rahat etmiyordu" diyen arkadaşımı yürekten anlıyorum

Tekmelerini hissedene kadar öyle oluor..
Tekmeleri hissetikten snra o his uçup gidiyor..
Kaç haftalık oldun

Valla hazırlanırken aklıma geldi de gelinliğe giremem ki o zaman 80 kiloydum şimdi 90 dün erkenden yattım sen izle maçını diye elimden tel dusmedi geldi durdu saklı saklı baktı etti
Bu taktiği bir ara bende yapıyordum işe yarıyor şimdi farklı taktiğe yöneldim isteyeceğin şeyi söylüyorsun yok deniliyor sonra karşısında ya da başka odada sessizce öyle dümdüz duvara bakarak yatıyorsun geliyor ve tamam hadi kalk gidelim diyor deneyecek arkadaşlara başarılar
İyi eğlenceler fıstık

Çok geçmiş olsun Hemsirecik

Takip eden sen ol fıstık

DusunceBulutu çok geçmiş olsun canım
çok sağol canısı tatil nasıl gidiyor deniz kum güneş 🏖

Günaydın cimcimeler gününüz tatlı geçsin inşallah ️Bugün daha iyiyim çok şükür hem alerji hem ısırık kremiymiş ağrı dursa da kaşıntıyı kesti diyebilirim.stilex adı alacak olursanız tavsiye ederim

İnşallah bolonlu annem ya bitemedi tedirginlikler. 14 bitti. 15'in ortalarında bir yerlerdeyiz
Ay az kaldı... Önce düzensiz kasıklarda hissedeceksn :) benm kız kasklarda cok kalmadı hep yukarı
Hemen telaş etme düzensiz olcak şimdiden söylüorm
1 gün hissedersn 5 gn hissetmezsn vs normal :)
Benmki 25. Haftadan snra düzene girdi
Ama ben gebelikte cok uyudum die oda uyuyordu bazen hiç etmiodu hemen çikolara meyvesuyu içiodm hop başlıodu
Cok şükür cnm geçmiş olsn

Üzülme bal0ncuğum derdi veren dermanı da verir geçen bende öyle oturdum bir saat ağladım.sonra böyle oldum üzülmek iyi gelmiyor hasta bile ediyor değmiyor hiçbir şeye
Ayy hamilelik psikolojisi seninkisi
Geçer bulutum

Çikolata da yemedim hiç, meyve suyu da içmedim. Kendime zulmediyor gibi görünüyorum ama bunları canım da istemiyor. Canım pis şeyler çekiyor

Tek kelime ile mükemmel
Sen nasıl oldun canım

Çikolata da yemedim hiç, meyve suyu da içmedim. Kendime zulmediyor gibi görünüyorum ama bunları canım da istemiyor. Canım pis şeyler çekiyor
Yemek zorunda kalıosn harkeet etmeyince
Yada ileriki haftada dr nst istiecek
Nst girmeden yiyeceksn
O yüzden boşa zulm etme kendşne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…