Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun canım
Sağol kuzummm
Benxe böyle bir zamanda cok yanlş bir tercih
Bencede gitsem korona değilsem bile olcam diyo orda onların içinde test yapacaklar diyo bı yönden haklida buradaki Dr lar sağlık çalışanları çok dikkatsiz acillerde herkes içiçe hiç ayrım yok koronali hastayı başka yere alayım demiolar normal hasta gitsen yanyana dip dibesin dinlemiolar da hiç sonrasında e söyleseydin diolar pandemiden dolayı bı yerleri kalktı hep cogunun

Ama böylede risk
Sıcak suya limon sık içir bol bol nurum

Ama böylede risk
Sıcak suya limon sık içir bol bol nurum
Yemekte bol sarımsak yedirdim limon siktim icirdim boğazına pastil verdim uyudu şimdi dün gece hiç uyuyamamisti ateşi yok ara ara kontrol ediom söz verdi kötü olursa gidicez kötü olması da ateşinin çıkması tabi ona gore

Akvaryumu küçülttü sadece.
Ona da kendi baksın

Nurzfr Çok geçmiş olsun. Ben de dün gece okudum. Kırgınlık, nezle, burun akıntısı, hapşırık vs yapan bir salgın da varmış sanırım. Benimki de hala geçmedi. Başından beri alerjik rinitim azdı diyordum ama dünden beri acaba o salgın mı diyorum. Test verenlerin çoğu negatif çıkmış. Arada tek tük pozitif çıkan da var. Biraz gözlemleyin bakalım nasıl gidiyor. Bana da limonlu sıcak suyla, zencefil iyi geldi gibi biraz

Limon iyi geldi kuzum baya terledi birazdan uyanır terine uyandirmadim gece de uyuyamamisti uyanınca duşa sokarım geri yatar ama ateş yok çok şükür sürekli takip ediom ben uyuyamadım uykusuz geceler için illa bebise gerek yokmuş inat bir kocanız varsa da çocuğun yerini tutuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…