- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.901
Onları kafa doktoruna soruyoruzPeki onlar stres atacak die bizim delirip stres olmamızı nasıl atacaz?
Bence kafa doktoru bile şuan beni paklamazOnları kafa doktoruna soruyoruz
Babası gelsin. Çocuğu üstüne atıp evden kaç. Molalar çok iyi geliyor lohusalaraBence kafa doktoru bile şuan beni paklamaz
Ben de oturup ağlıycam yakında onla. Evde kedi var, balık var, bebek var. Hepsinin ayrı yemek saati, bakımı, şusu busu. Üstüne koy uykusuzluğu stresi. Bazen heralde deliriyorum diyorum.
Balıkları alıp götürmedi mi hala yaBen de oturup ağlıycam yakında onla. Evde kedi var, balık var, bebek var. Hepsinin ayrı yemek saati, bakımı, şusu busu. Üstüne koy uykusuzluğu stresi. Bazen heralde deliriyorum diyorum.
Ben lohusa psikolojisi yaşamadmBabası gelsin. Çocuğu üstüne atıp evden kaç. Molalar çok iyi geliyor lohusalara
Sorma herif hasta öldü inşallah griptir çok duramadik hemen yedik kalktık
Ayy cok geçmiş olsn cnmSorma herif hasta öldü inşallah griptir çok duramadik hemen yedik kalktıkbugünde işten erken gelmiş öyle yatiyo bı tarhana çorbası yaptım onu içti simdi
Sağol kuzum yaa Dr a gitmemek için direniş gosteriyoAyy cok geçmiş olsn cnm
Gecmis olsun nuriskomSorma herif hasta öldü inşallah griptir çok duramadik hemen yedik kalktıkbugünde işten erken gelmiş öyle yatiyo bı tarhana çorbası yaptım onu içti simdi
Sağolasın balimGecmis olsun nuriskom
Akvaryumu küçülttü sadece.Balıkları alıp götürmedi mi hala ya
Çok geçmiş olsun canımSorma herif hasta öldü inşallah griptir çok duramadik hemen yedik kalktıkbugünde işten erken gelmiş öyle yatiyo bı tarhana çorbası yaptım onu içti simdi
Benxe böyle bir zamanda cok yanlş bir tercihSağol kuzum yaa Dr a gitmemek için direniş gosteriyo
Sağol kuzummmÇok geçmiş olsun canım
Bencede gitsem korona değilsem bile olcam diyo orda onların içinde test yapacaklar diyo bı yönden haklida buradaki Dr lar sağlık çalışanları çok dikkatsiz acillerde herkes içiçe hiç ayrım yok koronali hastayı başka yere alayım demiolar normal hasta gitsen yanyana dip dibesin dinlemiolar da hiç sonrasında e söyleseydin diolar pandemiden dolayı bı yerleri kalktı hep cogununBenxe böyle bir zamanda cok yanlş bir tercih
Ama böylede riskSağol kuzummm
Bencede gitsem korona değilsem bile olcam diyo orda onların içinde test yapacaklar diyo bı yönden haklida buradaki Dr lar sağlık çalışanları çok dikkatsiz acillerde herkes içiçe hiç ayrım yok koronali hastayı başka yere alayım demiolar normal hasta gitsen yanyana dip dibesin dinlemiolar da hiç sonrasında e söyleseydin diolar pandemiden dolayı bı yerleri kalktı hep cogunun
Yemekte bol sarımsak yedirdim limon siktim icirdim boğazına pastil verdim uyudu şimdi dün gece hiç uyuyamamisti ateşi yok ara ara kontrol ediom söz verdi kötü olursa gidicez kötü olması da ateşinin çıkması tabi ona goreAma böylede risk
Sıcak suya limon sık içir bol bol nurum
Ona da kendi baksınAkvaryumu küçülttü sadece.
Limon iyi geldi kuzum baya terledi birazdan uyanır terine uyandirmadim gece de uyuyamamisti uyanınca duşa sokarım geri yatar ama ateş yok çok şükür sürekli takip ediom ben uyuyamadımOna da kendi baksın
Nurzfr Çok geçmiş olsun. Ben de dün gece okudum. Kırgınlık, nezle, burun akıntısı, hapşırık vs yapan bir salgın da varmış sanırım. Benimki de hala geçmedi. Başından beri alerjik rinitim azdı diyordum ama dünden beri acaba o salgın mı diyorum. Test verenlerin çoğu negatif çıkmış. Arada tek tük pozitif çıkan da var. Biraz gözlemleyin bakalım nasıl gidiyor. Bana da limonlu sıcak suyla, zencefil iyi geldi gibi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?