- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.921
Benimki de inat o konuda. Pandemi olmasa da direniyor yani gitmemeyeLimon iyi geldi kuzum baya terledi birazdan uyanır terine uyandirmadim gece de uyuyamamisti uyanınca duşa sokarım geri yatar ama ateş yok çok şükür sürekli takip ediom ben uyuyamadımuykusuz geceler için illa bebise gerek yokmuş inat bir kocanız varsa da çocuğun yerini tutuyormuş
Soruyorum neden Dr dan korkuyorsun diye cevap yokBenimki de inat o konuda. Pandemi olmasa da direniyor yani gitmemeye
Korkmuyorlar ya şeyden o, onlar iyi, onlara bir şey olmazSoruyorum neden Dr dan korkuyorsun diye cevap yok
Evet bizde hastalık hastayız zati sanki keyfi gidioz Dr aKorkmuyorlar ya şeyden o, onlar iyi, onlara bir şey olmaz
Ayy umarm iyidir enişteYemekte bol sarımsak yedirdim limon siktim icirdim boğazına pastil verdim uyudu şimdi dün gece hiç uyuyamamisti ateşi yok ara ara kontrol ediom söz verdi kötü olursa gidicez kötü olması da ateşinin çıkması tabi ona gore
İdare eder kuzumAyy umarm iyidir enişte
Canım geçmiş olsun inşallah çabuk toparlar enişte beyİdare eder kuzum
Bir yer bulalım dünyadan uzak
Bugünde böyle olsun...
Günaydın kızlar
Sagaoalasin bebikimCanım geçmiş olsun inşallah çabuk toparlar enişte bey
çok sağol bal0ncuğumAy az kaldı... Önce düzensiz kasıklarda hissedeceksn :) benm kız kasklarda cok kalmadı hep yukarı
Hemen telaş etme düzensiz olcak şimdiden söylüorm
1 gün hissedersn 5 gn hissetmezsn vs normal :)
Benmki 25. Haftadan snra düzene girdi
Ama ben gebelikte cok uyudum die oda uyuyordu bazen hiç etmiodu hemen çikolara meyvesuyu içiodm hop başlıodu
Cok şükür cnm geçmiş olsn
Ayy hamilelik psikolojisi seninkisi
Geçer bulutum
Oh süperTek kelime ile mükemmel
Sen nasıl oldun canım
Kolay gelsin canısıGunaydinn
Dut kurusu yap dedim kalkmış şimdi onu yapioKolay gelsin canısıEnişteye de geçmiş olsun benim eşimde öyle hastaneye gitmeyi asla sevmez.bitkisel şeyler geçirir inşallah
Bulan bulmayını götürsünBir yer bulalım dünyadan uzak
Sağolasın bu arada kuzum derse giriyodum yazamadım sen naptın nasıl oldun... İzmir de hiç bir yerde görülmeyen varyant saptanmış hastanelere gitmeye daha çok korkar olduk vallaKolay gelsin canısıEnişteye de geçmiş olsun benim eşimde öyle hastaneye gitmeyi asla sevmez.bitkisel şeyler geçirir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?