- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.941
Bu ne ki ne?Bunlarla başım dertte ne yapsam bilmiyorum
Dünyadan uzak bir yereBeni
De götürün nereye gidioz
Nefret ediorm matematiktenBunlarla başım dertte ne yapsam bilmiyorum
Alıonmu neoşşşKızlar doğumdan itibaren başlanıp bebek büyüdükçe içindeki parçalar çıkarılıp büyütülüp genişletilebilen bir oto koltuğu bakıyorduk. Bugün ebebek'te %42 indirime girmiş. Bakan vardıysa aklınızda olsunDusunceBulutu dayler dayler Bal0ncuk Miss Bride MNbeyaz Saron
Eki Görüntüle 2906573
Ben bi inceleyeyim kuzu cok sag ol, ama baluş karsidir, biz otokoltuklariyla mi buyuduk, ne gerek varKızlar doğumdan itibaren başlanıp bebek büyüdükçe içindeki parçalar çıkarılıp büyütülüp genişletilebilen bir oto koltuğu bakıyorduk. Bugün ebebek'te %42 indirime girmiş. Bakan vardıysa aklınızda olsunDusunceBulutu dayler dayler Bal0ncuk Miss Bride MNbeyaz Saron
Eki Görüntüle 2906573
Gidip mağazada dokunmalı ellemeli bakalım dedik. Çok erken diye bekletiyorduk aslında ama bu fiyata bir daha düşer mi emin olamadık. Bakıp karar vereceğizAlıonmu neoşşş
Ne demekBen bi inceleyeyim kuzu cok sag ol, ama baluş karsidir, biz otokoltuklariyla mi buyuduk, ne gerek var
Umutsuz vakayım daha sıra bana gelmediT Tamam
Nurzfr
ozge_gorkem
Paresilaaa
cukulatam
anonimbirbayan
Hemsirecik
Hadi kırın şeytanın bacağını artık biriniz..
Biriniz kırınca ötekiler devam edecek inanıorum
Kocam eve gelirse olur gibiT Tamam
Nurzfr
ozge_gorkem
Paresilaaa
cukulatam
anonimbirbayan
Hemsirecik
Yok buna karşı değilimBen bi inceleyeyim kuzu cok sag ol, ama baluş karsidir, biz otokoltuklariyla mi buyuduk, ne gerek var
Ayy hadi hayırlı olsn şimdidenGidip mağazada dokunmalı ellemeli bakalım dedik. Çok erken diye bekletiyorduk aslında ama bu fiyata bir daha düşer mi emin olamadık. Bakıp karar vereceğiz
Ne demekYoutube videolarına da bak
Nurrr uçan tekme atasm var sanaUmutsuz vakayım daha sıra bana gelmedi
Heeee doğru... Tsk'yı cimere yazalmKocam eve gelirse olur gibi
Bu ne diyor yine???Umutsuz vakayım daha sıra bana gelmedi
Change.org'da imza kampanyası başlatalım sizin için. Bu iş böyle olmayacak. Hemşire reyiz kocasıyla çocuk yapabilsin kampanyasıKocam eve gelirse olur gibi
Hiç mi gelmeyecek bu adam? İlla ki kullanacaksınız siz de. Çocuk bayağı büyüyene kadar bunda oturuyorYok buna karşı değilim
Buna kocam ykk die gerek duymuorm
Koca ykk araba yk
Sırtımamı takıp gezdirem
Bu kadar mı kalmışızT Tamam
Nurzfr
ozge_gorkem
Paresilaaa
cukulatam
anonimbirbayan
Hemsirecik
Yaralarım kabarcık kabarcık oldu iyileşmenin işaretidir inşallah :)Sağolasın bu arada kuzum derse giriyodum yazamadım sen naptın nasıl oldun... İzmir de hiç bir yerde görülmeyen varyant saptanmış hastanelere gitmeye daha çok korkar olduk valla
Hiç anlamam sözelimBunlarla başım dertte ne yapsam bilmiyorum
Yok buna karşı değilim
Koca ykk araba yk
Sırtımamı takıp gezdirem
Ayy hadi hayırlı olsn şimdiden
Nurrr uçan tekme atasm var sana
Heeee doğru... Tsk'yı cimere yazalm
Siz adamsinizChange.org'da imza kampanyası başlatalım sizin için. Bu iş böyle olmayacak. Hemşire reyiz kocasıyla çocuk yapabilsin kampanyası
Bu yaz yok muydu, tatillerde gelmeyecek mi, o zaman nabacan? Her seye de bahane heee, hikaye yaziyonYok buna karşı değilim
Koca ykk araba yk
Sırtımamı takıp gezdirem
Ayy hadi hayırlı olsn şimdiden
Nurrr uçan tekme atasm var sana
Heeee doğru... Tsk'yı cimere yazalm
Saçmalıoe yineBu ne diyor yine???
Ayy 2.5 sene kdar daha yokHiç mi gelmeyecek bu adam? İlla ki kullanacaksınız siz de. Çocuk bayağı büyüyene kadar bunda oturuyor
CanımsınızBu kadar mı kalmışız
Birde gerçekten yapıormuşuzSiz adamsiniz
Amannn yazda arkada birlikte otururuz nolceeekkBu yaz yok muydu, tatillerde gelmeyecek mi, o zaman nabacan? Her seye de bahane heee, hikaye yaziyon
Ayy 2.5 sene kdar daha yok
Yaznda 2 ay için değmez
Ay yapma öyle bir şey. Alın yahu bir tane. Okula başladığında bile oto koltuğunda oturuyor hala. Yasal olarak da zorunlu zaten ama siz güvenlik için bakın olayaAmannn yazda arkada birlikte otururuz nolceeekk
Oto koltuk varsa nie arkada otursun anneAy yapma öyle bir şey. Alın yahu bir tane. Okula başladığında bile oto koltuğunda oturuyor hala. Yasal olarak da zorunlu zaten ama siz güvenlik için bakın olaya
Ben de şeyi merak ediyorum ya bebekle arka koltukta oturmak zorunluluk mu? Önde oturan anne yok mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?