Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni
De götürün nereye gidioz
Dünyadan uzak bir yere

Bunlarla başım dertte ne yapsam bilmiyorum
Nefret ediorm matematikten

Alıonmu neoşşş

Ben bi inceleyeyim kuzu cok sag ol, ama baluş karsidir, biz otokoltuklariyla mi buyuduk, ne gerek var
Yok buna karşı değilim
Buna kocam ykk die gerek duymuorm
Koca ykk araba yk
Sırtımamı takıp gezdirem

Gidip mağazada dokunmalı ellemeli bakalım dedik. Çok erken diye bekletiyorduk aslında ama bu fiyata bir daha düşer mi emin olamadık. Bakıp karar vereceğiz

Ne demek Youtube videolarına da bak
Ayy hadi hayırlı olsn şimdiden

Umutsuz vakayım daha sıra bana gelmedi
Nurrr uçan tekme atasm var sana

Kocam eve gelirse olur gibi
Heeee doğru... Tsk'yı cimere yazalm

Sağolasın bu arada kuzum derse giriyodum yazamadım sen naptın nasıl oldun... İzmir de hiç bir yerde görülmeyen varyant saptanmış hastanelere gitmeye daha çok korkar olduk valla
Yaralarım kabarcık kabarcık oldu iyileşmenin işaretidir inşallah :)
hiç duymadım ben.randevum 8inde uzun süre gitmem hastaneye Allah düşürmesin tabi
Bunlarla başım dertte ne yapsam bilmiyorum
Hiç anlamam sözelim

Change.org'da imza kampanyası başlatalım sizin için. Bu iş böyle olmayacak. Hemşire reyiz kocasıyla çocuk yapabilsin kampanyası
Siz adamsiniz

Bu yaz yok muydu, tatillerde gelmeyecek mi, o zaman nabacan? Her seye de bahane heee, hikaye yaziyon

Bu ne diyor yine???
Saçmalıoe yine Nurzfr

Hiç mi gelmeyecek bu adam? İlla ki kullanacaksınız siz de. Çocuk bayağı büyüyene kadar bunda oturuyor
Ayy 2.5 sene kdar daha yok
Yaznda 2 ay için değmez

Bu kadar mı kalmışız
Canımsınız

Birde gerçekten yapıormuşuz
Şok şok şok son dakika haberleri diye bültenlerdeyiz

Bu yaz yok muydu, tatillerde gelmeyecek mi, o zaman nabacan? Her seye de bahane heee, hikaye yaziyon
Amannn yazda arkada birlikte otururuz nolceeekk

Ayy 2.5 sene kdar daha yok
Yaznda 2 ay için değmez
Amannn yazda arkada birlikte otururuz nolceeekk
Ay yapma öyle bir şey. Alın yahu bir tane. Okula başladığında bile oto koltuğunda oturuyor hala. Yasal olarak da zorunlu zaten ama siz güvenlik için bakın olaya

Ben de şeyi merak ediyorum ya bebekle arka koltukta oturmak zorunluluk mu? Önde oturan anne yok mu hiç?

Oto koltuk varsa nie arkada otursun anne
Ben asıl şeyi merak ediorm kocamdan arabayı almayı düşünüorm öyle bişi yaparsam
Bu oto koltuğu ön koltuğa olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…