- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.961
Oturuyorlar işte. Çocuk oto koltuğunda ama anne de arkada onun yanında. Neden? Ağlıyor, durmuyor diye mi? Ekstra güvenlik mi? Bunun cevabını gerçekten bilmiyorum ve merak ediyorumOto koltuk varsa nie arkada otursun anne
Ben asıl şeyi merak ediorm kocamdan arabayı almayı düşünüorm öyle bişi yaparsam
Bu oto koltuğu ön koltuğa olmazmı
Ben oto koltuk olsa arkada oturmamOturuyorlar işte. Çocuk oto koltuğunda ama anne de arkada onun yanında. Neden? Ağlıyor, durmuyor diye mi? Ekstra güvenlik mi? Bunun cevabını gerçekten bilmiyorum ve merak ediyorum
Ön koltuğa oturtan gördüm ama bence sakat iş o
Hakediyorlar artik bizi bi salsinlarSaçmalıoe yine @Nurzfr
Ayy 2.5 sene kdar daha yok
Yaznda 2 ay için değmez
Canımsınız
Birde gerçekten yapıormuşuz
Şok şok şok son dakika haberleri diye bültenlerdeyiz
Amannn yazda arkada birlikte otururuz nolceeekk
Ben de anlayamadığım için soruyorum. Bir sebebi var herhalde hepsi arkaya oturduğuna göre. Aydınlanan bizi de aydınlatsınBen oto koltuk olsa arkada oturmam
Hem olup hem oturan neyin kafasıymış gerçekten
Geberdirinnnnn, cocuklar araba koltuğunda oturmali, zacccmalamaaaağSaçmalıoe yine @Nurzfr
Ayy 2.5 sene kdar daha yok
Yaznda 2 ay için değmez
Canımsınız
Birde gerçekten yapıormuşuz
Şok şok şok son dakika haberleri diye bültenlerdeyiz
Amannn yazda arkada birlikte otururuz nolceeekk
Anlayanlar anlamayanlara anlatsmBen de anlayamadığım için soruyorum. Bir sebebi var herhalde hepsi arkaya oturduğuna göre. Aydınlanan bizi de aydınlatsın
Anlat bize
Neyden bahsettiginizi anlamak icin az geriye gittimAnlat bizedayler dayler dinniyoruz
Buna da bak Yoyko'nun grisi 3 ay kullanılmış sadece
İkinci El Bebek Arabası ve Puset Modelleri Fiyatları
İkinci el bebek arabası modellerini dolap.com güvencesiyle satın alın. En ucuz bebek arabası ve puset modelleri sizleri bekliyor.link.dolap.com
Ben ön koltuğı kimseye kaptıramam sori. Bebeğe ağlamamayı öğretme yollarını araştırayım ahahhshsNeyden bahsettiginizi anlamak icin az geriye gittimhicbir sebebi yok, bebek duruyorsa arkaya oturmuyorlar, cok zirildiyorsa ya da sıkça emzirmek oyalamak vs gerekiyorsa yolculuk bölünmesin diye arkaya oturuyor analar. Alistirip bastan öne oturmak en mantıklısı
Cok bebeksiyken belki arkada olursun soora gecersin one, ani ihtiyacı olur vs diyerektenBen ön koltuğı kimseye kaptıramam sori. Bebeğe ağlamamayı öğretme yollarını araştırayım ahahhshs
Hiç sevmiyorum kullanmayiArabam olsa şoför koltuğunda olurdum.
Seviyorum ama arabam yok. Ev alcaz diye sıfırladık kendimizi.Hiç sevmiyorum kullanmayi
İnsallah olur en hayirli zamandaSeviyorum ama arabam yok. Ev alcaz diye sıfırladık kendimizi.
Bebekle uğraşıyoruz bu ara, hiç araba düşünecek halim kalmadı.İnsallah olur en hayirli zamanda
Kendi kendine yetmeyi öğrensin ahshhsCok bebeksiyken belki arkada olursun soora gecersin one, ani ihtiyacı olur vs diyerekten
Allah kabul etsin. Cümleten yatağa gireceğiniz anı ve o anın yumurtalamana denk gelmesini dualarla bekliyoruz karşim. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. AminKocam geldi sukur. Cocuk yaptık olmuştur inşallah
Hiç sevmiyorum kullanmayi
Benim ehliyetim yok ehliyetimSeviyorum ama arabam yok. Ev alcaz diye sıfırladık kendimizi.
18 yaşından beri ehliyetim var ama çok nadirdir trafiğe çıktığım.Benim ehliyetim yok ehliyetim
Bu şehirde araba kullanmaya mümkünatı yok kalkışamam. O yüzden hiç almaya yeltenmedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?