- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.981
Kiyamam, en tatli ugras isteBebekle uğraşıyoruz bu ara, hiç araba düşünecek halim kalmadı.
Mayası accik gabarsin bekleKocam geldi sukur. Cocuk yaptık olmuştur inşallah
Ahhdshdh mantikliKendi kendine yetmeyi öğrensin ahshhs
Var da noliiiiiiBenim ehliyetim yok ehliyetim
Bu şehirde araba kullanmaya mümkünatı yok kalkışamam. O yüzden hiç almaya yeltenmedim bile
Kız yok, bizim bebeğin göbek bağı bir haftalıkken düştü, 27 günlük olcak hala akıntı var. Bugün doktora götürdüm, yaktı orayı. Eğer düzelmezse çocuk cerrahi görsün dedi. ona moralim bozuldu. Biz üzerine titredikçe sorun çıkıyor, sakınan göze çöp batıyor.Kiyamam, en tatli ugras iste
Haberim yoktu canm, cok gecmis olsun, inşallah hicbir sey olmadan gecer gider kiyamam yaa.. şişlik vs var mi?Kız yok, bizim bebeğin göbek bağı bir haftalıkken düştü, 27 günlük olcak hala akıntı var. Bugün doktora götürdüm, yaktı orayı. Eğer düzelmezse çocuk cerrahi görsün dedi. ona moralim bozuldu. Biz üzerine titredikçe sorun çıkıyor, sakınan göze çöp batıyor.
bişey yok, sadece kıyafetine hafif bulaşıcak kadar sarı bi akıntısı var. bugüne kadar çok az olduğu için dikkat edemedik.Haberim yoktu canm, cok gecmis olsun, inşallah hicbir sey olmadan gecer gider kiyamam yaa.. şişlik vs var mi?
250teleeee daha koy sıfırını al neoşş yaaaAnlat bizedayler dayler dinniyoruz
Buna da bak Yoyko'nun grisi 3 ay kullanılmış sadece
İkinci El Bebek Arabası ve Puset Modelleri Fiyatları
İkinci el bebek arabası modellerini dolap.com güvencesiyle satın alın. En ucuz bebek arabası ve puset modelleri sizleri bekliyor.link.dolap.com
Kızzz aşkoşşşKocam geldi sukur. Cocuk yaptık olmuştur inşallah
Sisiklik yoksa sukur canim, insallah bsycik yokturbişey yok, sadece kıyafetine hafif bulaşıcak kadar sarı bi akıntısı var. bugüne kadar çok az olduğu için dikkat edemedik.
Geçer inşallah bakalım, senin nasıl gidiyo, bana diyolardı ki karnındayken iyi, senle yiyo, senle içiyo, senle geziyo.Sisiklik yoksa sukur canim, insallah bsycik yoktur
Canim o söyleyken iyi boyleyken iyi muhabbetleri bitmezzzzzz, smdi de yatiyoken iyi emeklerken gor filan derlerGeçer inşallah bakalım, senin nasıl gidiyo, bana diyolardı ki karnındayken iyi, senle yiyo, senle içiyo, senle geziyo.
Tut içerde, benim zilli gibi 37. haftada gelmesinCanim o söyleyken iyi boyleyken iyi muhabbetleri bitmezzzzzz, smdi de yatiyoken iyi emeklerken gor filan derler
İyi gidiyor çok şükür, bir problem yok maasallah diyelim. Az kaldi
Gsfsysysys amin aminAllah kabul etsin. Cümleten yatağa gireceğiniz anı ve o anın yumurtalamana denk gelmesini dualarla bekliyoruz karşim. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Amin
Yeterince bekledik bence yarin test yapcamKiyamam, en tatli ugras iste
Mayası accik gabarsin bekle
Ahhdshdh mantikli
Var da noliiiiii
Knk yumurtlama gunum gecti ama allah büyüktür bence oldu250teleeee daha koy sıfırını al neoşş yaaa
Kızzz aşkoşşş
Yürü beeeeeeeeeee. Yürü beeeeee
Biz aldık da250teleeee daha koy sıfırını al neoşş yaaa
İyi de 37. Hafta cok normal bir hafta kiTut içerde, benim zilli gibi 37. haftada gelmesin
Bence bu assam yap, acile gitGsfsysysys amin amin
Yeterince bekledik bence yarin test yapcam
Knk yumurtlama gunum gecti ama allah büyüktür bence oldu
Aldik biz de coktan guzuuu, elele stoga girmisti aldikBiz aldık dadayler dayler 'in kocişkosu gri istiyor. Ona attım belki bakarlar diye
Yok be Bi 39 olsun gene. Kilo aldircam diye anneciğim ağladı sayınİyi de 37. Hafta cok normal bir hafta ki35-41 arasi bekleyore eheheh
Geçer inşallah bakalım, senin nasıl gidiyo, bana diyolardı ki karnındayken iyi, senle yiyo, senle içiyo, senle geziyo.
Canim o söyleyken iyi boyleyken iyi muhabbetleri bitmezzzzzz, smdi de yatiyoken iyi emeklerken gor filan derler
İyi gidiyor çok şükür, bir problem yok maasallah diyelim. Az kaldi
Aşkoş cimere şikaywt edeceğimizi duydular zaarGsfsysysys amin amin
Yeterince bekledik bence yarin test yapcam
Knk yumurtlama gunum gecti ama allah büyüktür bence oldu
Yok ya onun haftayla alakasi yok cok bence, cocuktan cocuga cok degisiyo, vaktinde de gelse emmeyebiliyorlar, sezaryen olunca bir tık gec baslayabiliyorlar, ya da normal olsa da surec farkli olabiliyor, sonradan farki kapatir kuzular. Ama 37kesinlikle erken degil, saglikla gelsinler de zottiriler insallah
Kiyamam, bitti o surec cok sukur bak kavustun saglikla minnosaO kadar berbat bir hamilelik geçirdim ki..
Her günü her saati her saniyesi ölüp ölüp dirildim... Resmen yaşlandım.. O yüzden valla dışarıda olması içeride olmasından bin kat iyi
Gözm görüo kulağım duyuyor.. Yesin içsin uykusuz bıraksın razıyım
Aşkoş cimere şikaywt edeceğimizi duydular zaar
İyi de 37. Hafta cok normal bir hafta ki35-41 arasi bekleyore eheheh
Benim gibi nöbetçi eczaneye gidip test alsın. O da acil hamile benim gibi ahhdjdBence bu assam yap, acile git
Aa hayırlı olsun. Ablamın kullandığıydı di mi o? Bizimkiler bana "Çok erken daha. Niye şimdiden alıyorsunuz bunları?" dedi çünkü ben farkında değilim erken olduğununAldik biz de coktan guzuuu, elele stoga girmisti aldik
Pazarlıklı doğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?