- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.021
hayır sahibi olmasa kalsın da adamlar da gelip duruyo. Kuşları vermeyip üstüne yatmış, çalmış gibi olmayalım da. Kuşlar da gelecek yeri buldu.Bizim balkona da geçen sene geldi. Paçalı güvercin mi neymiş. Olduğu yerde hareketsiz robot gibi bekledi saatlerce. Ne yaptıysak gitmedi. Ertesi sabah kendi gitti. Su ver, yemek ver falan diyorlar da bence o daha sakat. Yapışır iyice gitmez. Sonuçta evcil. Acıkınca kendi bakıldığı yere gitmesi lazım
EvetŞikayet edelim mi diosn
Giniydin ayşe baco
Ay yok sakın dokunma. Hastalık vardır, bulaşır bir şey olur. Gider onlar ya bırak. Bu coronanın içinde adamları da eve alma. Zaten in midirler cin midirler ne bileceksin. Çalmış gibi olmazsın eve alıp besledin sahiplendin mi sankihayır sahibi olmasa kalsın da adamlar da gelip duruyo. Kuşları vermeyip üstüne yatmış, çalmış gibi olmayalım da. Kuşlar da gelecek yeri buldu.
Eşime söylüyorum elinle yakala ver diyo. Töbe töbeee
Herşey o kadar boşki şu dünyada..Eşimin iş arkadaşı iş kazası geçirmiş vefat etmiş bugün defnedilecek ona çok üzüldükgeride 3 çocuk kaldılar çok zor yalan dünyada güvenilecek hiç bişeyimiz yok
Kediyi camın önünden alamıyorum. Aşağı indiriyorum, biraz yemek yiyo, sonra keçi gibi zıplaya zıplaya gene çıkıp terasa gidiyo kuşları izlemeye.Ay yok sakın dokunma. Hastalık vardır, bulaşır bir şey olur. Gider onlar ya bırak. Bu coronanın içinde adamları da eve alma. Zaten in midirler cin midirler ne bileceksin. Çalmış gibi olmazsın eve alıp besledin sahiplendin mi sanki
Amin amin canım ihmal varmış izmirde çalısıyordu biz orda tesis yaptık firmayı dava edecek aile ama giden o adam oldu yani dava açsalar ne olacak içleri soğumaz ki o evlatlar boynu bükük kaldı hiç bişey babalarını geri veremez onlaraBir de hani iş kazası olunca insanın aklına da geliyor sadece onun hatası mı ihmal var mıydı ya da o işte calismasa başına birşey gelecek miydi vs vs.. ama işte ecel... Eyüp Sultan sabrı versin tüm sevenlerine
Amin bacım amın aynen öyleHerşey o kadar boşki şu dünyada..
Bir saniye sonramız belli değil
Allah sabır versin geride kalanlara
Sen nasılsınAmin bacım amın aynen öyle
İyi yapmissin napcan yapcak bsy yok, oldugu gadeeeEmmio teyzesi..
Saldım çayıra...
Beni s3vmeyen ölsün uleeyynnn
Eskiden dogalgaz mi vardı, hep tupluydu her seyAklıma geldikçe gülüyorum ya. Korunmayı bıraktığım ay ne güzel hamile kalacaktım. Hem de acil. O kadar nöbetçi eczane gezip test almıştım. Bir de korunmasız ilişkiden 6 gün sonra hop hamile olduğunu öğreniyorsun. Hem acil hem pratik. Kısmet tüplü dalışla hamileliğeymiş. Bize de sürpriz oldu
Ona daha karar vermemişler galiba. Doğuma iki ay kala alırmışım. Demek ki doğumu benim tahmin etmem gerekiyor. Ya herhalde "Bir şey olursa..." mantığıyla söylüyorlar bunu ama ben o mantıkla ve korkuyla zaten neler yaşadım, kendime neleri zehir ettim. Arada bir de olsa bu ihtimali dikkate almadan bir şeyler yapmak istiyorum. Sürekli bu korkuyla yaşamak bebeğe de iyi gelmez, bana da
Biz hep sizde doğuruyoruz. Biraz yardımcı olun. Fatura almazsak 40. haftada doğurabiliyor muyuz?
Olsun olsun, o da olrAhahahaha uyumusum ya bugüne artik hsgsvsv
Bir iki gune gider yine☹
OffEşimin iş arkadaşı iş kazası geçirmiş vefat etmiş bugün defnedilecek ona çok üzüldükgeride 3 çocuk kaldılar çok zor yalan dünyada güvenilecek hiç bişeyimiz yok
Bunu soran bir sen varsın baluşum bilmiorum ki çok bunalmış durumdayım psikolojım iyi değilSen nasılsın
Kıyamam.. Az kaldı sık dişiniBunu soran bir sen varsın baluşum bilmiorum ki çok bunalmış durumdayım psikolojım iyi değil
Öyle ki adama dedimki sezeryana girip çıkacak halim kalmdı bittim dedim inan ki bebeye nasıl bakıcam bilmiyorum o kadar yorgunum halsızım ki baluş anlatamamKıyamam.. Az kaldı sık dişini
Beyazım peki benm yaşadklarm?Öyle ki adama dedimki sezeryana girip çıkacak halim kalmdı bittim dedim inan ki bebeye nasıl bakıcam bilmiyorum o kadar yorgunum halsızım ki baluş anlatamam
Ne var ki bacım söylemekte ya belki tecrubesiz dir anne mi bilmiorum hesaplamadan almıştır kullanılmadan ziyan olana kadar en mantıklısı söyleyıp değiştirmenKızlar size bişey soracam bir arkadaşm benm minnoşa e bebekten cok tatlı 3 farklı kıyafet getirmiş hediye olarak ama kimi 3 ay kimi 6 ay.. Yazlkk
Yaz bitiyor.. Hele 6 aylık olanını lena hç kullanamaz...
Hepside o kdar ciciki.. Cokta beğendim..
Aynılarını büyükleriyle değiştirmek istiyorum varsa eğer...
Ama değişim yaparsam kendi hrsabından görebilir.. Çekiniyorum..
Nasıl söylryecem bilmiykrm
Erkek bebe anası :) ama ana sonuçtaNe var ki bacım söylemekte ya belki tecrubesiz dir anne mi bilmiorum hesaplamadan almıştır kullanılmadan ziyan olana kadar en mantıklısı söyleyıp değiştirmen
Ha ana mı onu bilemedim bacımErkek bebe anası :) ama ana sonuçta
Yaa kırılmaz demi
Offf söyleyemiorm
İnşallah kırılmazHa ana mı onu bilemedim bacım
Ama kıralacak bir durum gibi görünmüyor
Sen uygun bir şekilde izah edersin zaten olmuyor yani yazlık nasıl giysin bebe
Değişim kartı yok muydu? Hesabından görebilir derken anlayamadım tam orasını. Sonuçta iade edip parasını almayacaksın. Değiştirip giydirebileceğin bedenini alacaksın. Kendini kötü hissetme benceKızlar size bişey soracam bir arkadaşm benm minnoşa e bebekten cok tatlı 3 farklı kıyafet getirmiş hediye olarak ama kimi 3 ay kimi 6 ay.. Yazlkk
Yaz bitiyor.. Hele 6 aylık olanını lena hç kullanamaz...
Hepside o kdar ciciki.. Cokta beğendim..
Aynılarını büyükleriyle değiştirmek istiyorum varsa eğer...
Ama değişim yaparsam kendi hrsabından görebilir.. Çekiniyorum..
Nasıl söylryecem bilmiykrm
MNbeyaz dayler dayler N Neal Hemsirecik Nurzfr Paresilaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?