Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayır sahibi olmasa kalsın da adamlar da gelip duruyo. Kuşları vermeyip üstüne yatmış, çalmış gibi olmayalım da. Kuşlar da gelecek yeri buldu.
Eşime söylüyorum elinle yakala ver diyo. Töbe töbeee

hayır sahibi olmasa kalsın da adamlar da gelip duruyo. Kuşları vermeyip üstüne yatmış, çalmış gibi olmayalım da. Kuşlar da gelecek yeri buldu.
Eşime söylüyorum elinle yakala ver diyo. Töbe töbeee
Ay yok sakın dokunma. Hastalık vardır, bulaşır bir şey olur. Gider onlar ya bırak. Bu coronanın içinde adamları da eve alma. Zaten in midirler cin midirler ne bileceksin. Çalmış gibi olmazsın eve alıp besledin sahiplendin mi sanki

Eşimin iş arkadaşı iş kazası geçirmiş vefat etmiş bugün defnedilecek ona çok üzüldük geride 3 çocuk kaldılar çok zor yalan dünyada güvenilecek hiç bişeyimiz yok
Herşey o kadar boşki şu dünyada..
Bir saniye sonramız belli değil
Allah sabır versin geride kalanlara

Kediyi camın önünden alamıyorum. Aşağı indiriyorum, biraz yemek yiyo, sonra keçi gibi zıplaya zıplaya gene çıkıp terasa gidiyo kuşları izlemeye.

Amin amin canım ihmal varmış izmirde çalısıyordu biz orda tesis yaptık firmayı dava edecek aile ama giden o adam oldu yani dava açsalar ne olacak içleri soğumaz ki o evlatlar boynu bükük kaldı hiç bişey babalarını geri veremez onlara

Emmio teyzesi..
Saldım çayıra...

Beni s3vmeyen ölsün uleeyynnn
İyi yapmissin napcan yapcak bsy yok, oldugu gadeee
Eskiden dogalgaz mi vardı, hep tupluydu her sey
Off bi sey olcak olursa dogumda da oluyor, o zamana kdr bekleyecek myz hey allam yaaa... Bosver iyi yapiyorsun.
Yani iste apla yapabilecegimiz bsy olsa biliyusun hic sknti degl ama olmyo be, bu kadar anca djsjhfhd
Ahahahaha uyumusum ya bugüne artik hsgsvsv

Bir iki gune gider yine☹
Olsun olsun, o da olr

Kızlar size bişey soracam bir arkadaşm benm minnoşa e bebekten cok tatlı 3 farklı kıyafet getirmiş hediye olarak ama kimi 3 ay kimi 6 ay.. Yazlkk
Yaz bitiyor.. Hele 6 aylık olanını lena hç kullanamaz...
Hepside o kdar ciciki.. Cokta beğendim..
Aynılarını büyükleriyle değiştirmek istiyorum varsa eğer...
Ama değişim yaparsam kendi hrsabından görebilir.. Çekiniyorum..
Nasıl söylryecem bilmiykrm
MNbeyaz dayler dayler N Neal Hemsirecik Nurzfr Paresilaaa

Son düzenleme:
Öyle ki adama dedimki sezeryana girip çıkacak halim kalmdı bittim dedim inan ki bebeye nasıl bakıcam bilmiyorum o kadar yorgunum halsızım ki baluş anlatamam
Beyazım peki benm yaşadklarm?
Anneme ben kucağıma alamam diyordm..
Ama onun kokusunu koklaynca Allah o gücü kuvveti veriyor

Ne var ki bacım söylemekte ya belki tecrubesiz dir anne mi bilmiorum hesaplamadan almıştır kullanılmadan ziyan olana kadar en mantıklısı söyleyıp değiştirmen

Değişim kartı yok muydu? Hesabından görebilir derken anlayamadım tam orasını. Sonuçta iade edip parasını almayacaksın. Değiştirip giydirebileceğin bedenini alacaksın. Kendini kötü hissetme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…