- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.041
Valla bana bile niye acele ediyorsun diyorlar@Uykulu ve Bebekli Sen doğurana kadar biz dokuz doğurduk. Az daha almasalar kendisi gelecekti. Çocuğa da "Sen erken doğdun" demezsin inşallah
Benim gibi nöbetçi eczaneye gidip test alsın. O da acil hamile benim gibi ahhdjd
Aa hayırlı olsun. Ablamın kullandığıydı di mi o? Bizimkiler bana "Çok erken daha. Niye şimdiden alıyorsunuz bunları?" dedi çünkü ben farkında değilim erken olduğunun
Ya olur mu öyle şey bende soruyorumBunu soran bir sen varsın baluşum bilmiorum ki çok bunalmış durumdayım psikolojım iyi değil
DeğiştimDeğişim kartı yok muydu? Hesabından görebilir derken anlayamadım tam orasını. Sonuçta iade edip parasını almayacaksın. Değiştirip giydirebileceğin bedenini alacaksın. Kendini kötü hissetme bence
Sağol bulutum iyi ki varsınızValla bana bile niye acele ediyorsun diyorlarkv son ay beşik alırsınız son ay çamaşırlar yıkanır diyor annemde son hafta gelip yıkarım ben diyor
Ya olur mu öyle şey bende soruyorumbu bunalımlar bende de bitmiyor hamilelik psikolojisi mi bilmem bir gün yüzüm gülse ertesi gün çöküş eşime küsüp duruyorum senin neyin var
Allah yardımcın olsun. Olmayacak işler değil. Kendini rahatlatmaya çalış. Annen de gelir yardımcı olur. İşler yürümüyor, olmuyor, yapamıyorum dedikçe insan daha da dibe gidiyor. Gerçekten yapamayacağına inanıyorsun, beynini de buna inandırıyorsun. Alçı da hiç çıkmayacak gibi geliyordu ama çok şükür geçti gitti bak. Her şey yavaş yavaş da olsa rayına oturacak inşallah. Muhtemelen hormon dalgalanmaları da sarsıyor seni. Gün içinde kısa nefes egzersizleri yapmaya çalış. Kendine her şeyin yoluna gireceğine dair telkinde bulunSağol bulutum iyi ki varsınız
Ben çok yorgunum ya oğlanın bu süreci okul başlıyor bir yanda 1. Sınıf bu sene eşim çok yoğun çalısıyo tek başıma napcam bilmiyorum doğum da yaklaşıo ağırlaştım
Çok güçsüz hissediyorum kendımı ya
O psikolojık geçiş bende de var hormonlardan heralde
Adamların bir suçu yok aslında da çatacak stres atacak kımsemız yok onlardam başka
Mecbur kabak onların başına patlıo
Aa neden ki, bence hic ayip degil, hatta direkt arayip soyle, bayıldım ama büyükleriyle değiştirmem lazim bilgin olsun de, cekinilecek bsy degil ki canmKızlar size bişey soracam bir arkadaşm benm minnoşa e bebekten cok tatlı 3 farklı kıyafet getirmiş hediye olarak ama kimi 3 ay kimi 6 ay.. Yazlkk
Yaz bitiyor.. Hele 6 aylık olanını lena hç kullanamaz...
Hepside o kdar ciciki.. Cokta beğendim..
Aynılarını büyükleriyle değiştirmek istiyorum varsa eğer...
Ama değişim yaparsam kendi hrsabından görebilir.. Çekiniyorum..
Nasıl söylryecem bilmiykrm
MNbeyaz dayler dayler N Neal @Hemsirecik @Nurzfr Paresilaaa
Sen iyi bile cesaret edip 2.ye niyetlenmissin, tek basima olsam ben 1e bile zor niyetlenirim, tek başına cok zor cocuk isi ve sen de gayet iyi basariyorsun. N Neal e katiliyorum, surekli olumsuzlama yapma, bu sefer beyin de ona yoneliyor daha cok. Bir şekilde yoluna giriyor her şey. Saglik olsun yeter.Sağol bulutum iyi ki varsınız
Ben çok yorgunum ya oğlanın bu süreci okul başlıyor bir yanda 1. Sınıf bu sene eşim çok yoğun çalısıyo tek başıma napcam bilmiyorum doğum da yaklaşıo ağırlaştım
Adamların bir suçu yok aslında da çatacak stres atacak kımsemız yok onlardam başka
Valla aynen öyle dedm ama hiç büyükleri klmamşAa neden ki, bence hic ayip degil, hatta direkt arayip soyle, bayıldım ama büyükleriyle değiştirmem lazim bilgin olsun de, cekinilecek bsy degil ki canm
Aynen haklısın her seferinde elimden geleni yapıyorum neal hatta fazlasını kımseden yardım da beklemıorum artık çünkü eden de yokAllah yardımcın olsun. Olmayacak işler değil. Kendini rahatlatmaya çalış. Annen de gelir yardımcı olur. İşler yürümüyor, olmuyor, yapamıyorum dedikçe insan daha da dibe gidiyor. Gerçekten yapamayacağına inanıyorsun, beynini de buna inandırıyorsun. Alçı da hiç çıkmayacak gibi geliyordu ama çok şükür geçti gitti bak. Her şey yavaş yavaş da olsa rayına oturacak inşallah. Muhtemelen hormon dalgalanmaları da sarsıyor seni. Gün içinde kısa nefes egzersizleri yapmaya çalış. Kendine her şeyin yoluna gireceğine dair telkinde bulun
Birinci çocuğu kendin için ikinciyi 1. Çocuk için yaparsın derlerdi de inanmazdım ben ya çok doğruymuş şimdi her gün hadi kardeşim çık artık diye karnımı seviyor ben onu kucağımda taşıycam diye hayal kuruyorSen iyi bile cesaret edip 2.ye niyetlenmissin, tek basima olsam ben 1e bile zor niyetlenirim, tek başına cok zor cocuk isi ve sen de gayet iyi basariyorsun. N Neal e katiliyorum, surekli olumsuzlama yapma, bu sefer beyin de ona yoneliyor daha cok. Bir şekilde yoluna giriyor her şey. Saglik olsun yeter.
Bnki işten gelir gelmez uyuyan.. Akşm kafasına göre harket eden..GünaydınLenanın gücü adına
Benim reglim yeni bitti bakalım, devamT Tamam
@Nurzfr
@ozge_gorkem
Paresilaaa
@cukulatam
@anonimbirbayan
@Hemsirecik
Hadi kırın şeytanın bacağını artık biriniz..
Biriniz kırınca ötekiler devam edecek inanıorum
Sende iyiki varsınnnSağol bulutum iyi ki varsınız
İnsan kendıne bile inanamıyor kı bacımBnki işten gelir gelmez uyuyan.. Akşm kafasına göre harket eden..
Haftasonları istediği saate uyanan bal0ncuk..
Şimdi 3 saatlik uykuyla ayaktaymm
Biri bana dese inanmazdm
Akşam 9 10 da gelip gözümün içine tavşan gibi bakıyor yorgunluktan bacımSende iyiki varsınnnkabak onlara patlıcak çünkü hep iş iş nereye kadar bizede zaman ayırmaları lazım Senin sorumluluklar daha fazla Allah yardımcın olsun İnstada özden diye bir kadın var daha gencecik 4 çocuklu hepsi de boy boy.hayattan keyif almak lazım diyor hiç kendini koyuvermiyor idolüm oldu umarım bizde de öyle bir enerji olur ama enişte akşamları oğlanın dersleriyle ilgilensin her şeyi sen sırtlanma
İyi yapmissin, kullanamadıktan sonra anlami yok çünküValla aynen öyle dedm ama hiç büyükleri klmamşolsn yinede cok ciciler aldm
Amin inşallahBirinci çocuğu kendin için ikinciyi 1. Çocuk için yaparsın derlerdi de inanmazdım ben ya çok doğruymuş şimdi her gün hadi kardeşim çık artık diye karnımı seviyor ben onu kucağımda taşıycam diye hayal kuruyoronun o halini görmek bile güçlü kalmama yetiyo daylerim
Rabbim hepimizin sağlıkla evladına kavuşmasını nasip etsin
Ooo iddialıyızAkşam 9 10 da gelip gözümün içine tavşan gibi bakıyor yorgunluktan bacımo da bana kaldı herşey gibi ama napalım hayat çok pahalı gerçekten birinin ciddi ciddi çalışması lazım yoksa iki çocuk nasıl altından kalkarız
Benim de hedefim 4bakalım yapabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?