Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ve herşeyi pandemiye vuruolar
İnsanlara hiç tahammülüm kalmamış. Özellikle insan içine girdiğimde daha iyi anlıyorum. Benim gittiğim çevrelerde mi aklo başında insan kalmamış, hep böyleydiler de benim mi tahammül sınırım aşıldı bilmiyorum. Herkes kendine kadar saygı, adalet, hak korunması bekliyor ama en medeni dediğin tip bile başkasına saygı göstermiyor. Sahilde yürüyüş yapmak bile sabır gerektiriyor

Kızlar merhaba 15 inde reglim bitti sizce yumurtlama olmuş mu bugün testte tamamen silikleşmiş beklediği için biraz da uçtu silikleşti tabi önceki testler

Eklentiler

• 4897BC57-A8A3-45F8-85DA-7B37A640BC18.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 26
İşin kötü yanı ne biliormsn
Kimin cebinden silah bıçak felan çıkacağını bilemiosn
Yada kim tekme tokat sana dalacak felan..
İnsanları uyarmaya bile gelmior o derece..

İyi pazarlar kızlar
İyi pazarlar minnoşum

Geldik kuzum persembe aksam burdaydik
Bizede gelin

İşin kötü yanı ne biliormsn
Kimin cebinden silah bıçak felan çıkacağını bilemiosn
Yada kim tekme tokat sana dalacak felan..
İnsanları uyarmaya bile gelmior o derece..
Sorma sorma. Eşim trafikte ters yöne girenlere geri gitmeyip olduğu durarak karşılık verdiğinde aklım çıkıyor. Biri gelip silahla, bıçakla saldırsa ne yaparız diye. Geçenlerde bir adam aynen bu şekilde ters yöne girdiğinde ve eşim de her seferinde o yolda aynı şeyi yaşıyoruz diye olduğu yerde durduğunda karşıdaki şoför indi yanımıza geldi "Bu yaptığın ayıp. Bir daha böyle şeyler yapma. Nolur bi yol versen?" dedi dayılana dayılana. Aklım çıkıyor her seferinde. Biz ters yöne girmemek için evimize yolu uzatarak gidiyoruz ve cezamız bu şekilde kesiliyor. Kurala uyduğumuz için suçlu biz oluyoruz

Geçen yaz bir akşam sahilde kendi sandalyelerimizde otururken bir anda arkamızda esmer bir genç belirdi. Bir şeyler diyor ama ne dediğini de anlayamıyoruz. Sadece onda da bizde de maske yok diye bir an önce gitsin istedik. Arkasını dönünce gördüm arka cebinde meyve bıçağı gibi bir bıçak ve o şekilde gitti bir başka adama da arkadan yanaşıp aynı şeyi yaptı. Adım başı da zabıta ve bekçi var nasıl böyle rahat gezebiliyor anlayamadım. Zabıta arabasının yanına gittik, olayı anlattık, bıçağı var dedik. Ellerinde çay sigara "Taam biz polise bildiririz" dediler. Böyle sinirden ağlayasım geliyor bazen. O kadar çaresiz kalıyorsun ki

Martı diye bir uygulama çıktı bu sene. Elektrikli scooter'ları var. Yol ortasında istediğin yerden alıp istediğin yere bırakabiliyorsun. Oralarda da var mı bilmiyorum. İki kişi biniyorlar. Bisiklet yolunda zigzag çize çize manyak gibi gidiyorlar. Sonra o yetmiyor kaldırımda yürüyenlerin üstüne sürüyorlar. Bir kere gayriihtiyari "Napıyorsunuz ya" diye bağırdım arka arkaya üç tanesi böyle manyak gibi üstümüze sürünce. Kahkaha atarak geçip gittiler. Hiçbir şey yapamıyorsun ya. Öyle kalıyorsun belalı bir tipse bana bulaşmasın diye

Miss Bride Duş aldığın bir gün gel. O intikamı alalım

Ve nice örnekler...
Yolda yürürken bir anda saldırıua uğrayabiliosn
Yada silahla vurulabiliorsn
İlginç bir ülke olduk..
2 gündürde gündemde 14 yaşındaki cocuğun annesini babasını kardeşlerini öldürrüğü haberini okuorm...
Gerçekten enteresan...

Dün gece bebek doğduğundan beri ilk defa evimizde kaldık... Annemsiz ilk deneyim.. Biraz zorlandım alışmışım anneme
Bugn misafir doluydu ev.. Bebek annemde özlemişler.. Uzun zaman sonra şu yatağa hamile olmadan ve bebek olmadan sessiz sessiz uzanmayı özlemişim
Az sonra sindirella kül kedisine dönüşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…