Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadar kalabalıklaştı, pisleşti ve medeniyetten uzaklaştı ki her gittiğimde pişman olup bir daha gelmem deyip yine gidiyorum
Zaten kalabalık bir de yabancı uyruklu kişilerle iyice kalabalıklaşmıştr belediyenin çok çalışması lazım…Bakırköy sahilde güzel kız kulesi manzarası olmasa da
Saygı falan yok.ben gelmeyeli 1 sene oldu.ordayken insanlara çarpmamak için binbir şekle girerdim onlar gelip kolumu kırarcasına çarpardı çok şükür izmirde öyle bir şeyle karşılaşmadım henüz

Biraz nenesi dedesiyle oynp uyumuş
Az sonra uyanır ve ben kül kedisi olurum
Tostop benden fazla değilsindir
Asla
Ay yesinler onun uykusunu uyusunda büyüsün fındık burun Sevindim biraz olsun kendine vakit ayırmışsındır olsun yine böyle jest yapar nenesi sen vermeye başlamışsındır yavaş yavaş olur gider

Zaten kalabalık bir de yabancı uyruklu kişilerle iyice kalabalıklaşmıştr belediyenin çok çalışması lazım…Bakırköy sahilde güzel kız kulesi manzarası olmasa da
Yani bu kalabalığı tanımlayacak başka bir kelime olması lazım. Kayalıklarda oturanlar arasında bile sosyal mesafe yok. Yer bulamadıkları için kaldırıma oturuyorlar artık
Saygı falan yok.ben gelmeyeli 1 sene oldu.ordayken insanlara çarpmamak için binbir şekle girerdim onlar gelip kolumu kırarcasına çarpardı çok şükür izmirde öyle bir şeyle karşılaşmadım henüz
Ben İzmir'de iki gün (hem de hafta sonu) kaldığımda hiç korna sesi yok diye şoka girmiştim

Evet burda korna çalan yok gerçekten bende şaşırmıştım.eşimde öyle niye çalmıyorsun diyorum gerek yok bekleriz diyor burda küçük bir ilçede olduğumdan mesafeye dikkat ediliyor.kaldırıma oturmak başka bir boyut memleketimi sevsem de kalabalığını hiç özlemedim yaşancak yer olmaktan çıktı
Emziremediğim için gitmedi gitmiyor bulutum
yeşil çay falan içiyor musun bende baya işe yarayan bir içecekti.gebelik olduğundan beri içmiyorum ama doğumdan sonra hemen başlamayı düşünüyorum.annenler güzel yemek yapıyorsa ondan da veremezsin

Gerçekten öyle. Bazen sorguluyorum burada napıyoruz diye ama gitsek nereye nasıl gideceğiz amaaağn

Ya kızlar ben ütü yapmaya yapmaya unutmuşum nasıl yapıldığını. Yarın nikaha gideceğiz. Bir pantolon, bir gömlek, bir elbiseyi ütülemek yarım saatten uzın sürdü ve o kadar uğraşmama rağmen gömlek hiç ütülenmemiş gibi duruyor. Ders veren varsa ütü dersine talibim

Yk içmiyorm yeşilçay çnkü emzirmiorm ama azda olsa sağıorum içiriorm cnm ondan :)

Ütüdende kaynaklı olabilir
Benm ütü şu kazanlı buharlı.. Cok şükür bi fıs diosn dümdüz

Ütüdende kaynaklı olabilir
Benm ütü şu kazanlı buharlı.. Cok şükür bi fıs diosn dümdüz
Benimki düz buharlı ütü ama bu kadar da kötü değildi önceden. Zaten şu su damlatma olayından da kurtulamadım. O da ayrı sıktı canımı
Günaydınnnnnnnnn
Bebek haberi alacağımz bir hafta olsun
Ayy hayırlısıyla sağlıkla iiiinşallah
Paresilaaa
Hemsirecik
Nurzfr (Seni sana inat, zorla anne yapacağız )
cukulatam
anonimbirbayan
T Tamam

Benimki de buhar vermeden açmıyor su bittikçe dolduruyorum mecbur
Yk içmiyorm yeşilçay çnkü emzirmiorm ama azda olsa sağıorum içiriorm cnm ondan :)
Emziren ya da sağıp verenler içemiyor mu yeni duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…