- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.081
Zaten kalabalık bir de yabancı uyruklu kişilerle iyice kalabalıklaşmıştrO kadar kalabalıklaştı, pisleşti ve medeniyetten uzaklaştı ki her gittiğimde pişman olup bir daha gelmem deyip yine gidiyorum
Saygı falan yok.ben gelmeyeli 1 sene oldu.ordayken insanlara çarpmamak için binbir şekle girerdim onlar gelip kolumu kırarcasına çarpardıİnsanlara hiç tahammülüm kalmamış. Özellikle insan içine girdiğimde daha iyi anlıyorum. Benim gittiğim çevrelerde mi aklo başında insan kalmamış, hep böyleydiler de benim mi tahammül sınırım aşıldı bilmiyorum. Herkes kendine kadar saygı, adalet, hak korunması bekliyor ama en medeni dediğin tip bile başkasına saygı göstermiyor. Sahilde yürüyüş yapmak bile sabır gerektiriyor
Tostop oldum geziyorumDusunceBulutu nasılsn kuzu
Biraz nenesi dedesiyle oynp uyumuşTostop oldum geziyorumşu sıralar karnım ağrıyıp duruyor bunun dışında iyiyim çok şükür sen nasılsın evde tek misin lena anneciğini özlemez mi
Ay yesinler onun uykusunuBiraz nenesi dedesiyle oynp uyumuş
Az sonra uyanır ve ben kül kedisi olurum
Tostop benden fazla değilsindir
Asla
Yani bu kalabalığı tanımlayacak başka bir kelime olması lazım. Kayalıklarda oturanlar arasında bile sosyal mesafe yok. Yer bulamadıkları için kaldırıma oturuyorlar artıkZaten kalabalık bir de yabancı uyruklu kişilerle iyice kalabalıklaşmıştrbelediyenin çok çalışması lazım…Bakırköy sahilde güzel kız kulesi manzarası olmasa da
Ben İzmir'de iki gün (hem de hafta sonu) kaldığımda hiç korna sesi yok diye şoka girmiştimSaygı falan yok.ben gelmeyeli 1 sene oldu.ordayken insanlara çarpmamak için binbir şekle girerdim onlar gelip kolumu kırarcasına çarpardıçok şükür izmirde öyle bir şeyle karşılaşmadım henüz
Emziremediğim için gitmedi gitmiyor bulutumAy yesinler onun uykusunuuyusunda büyüsün fındık burun Sevindim biraz olsun kendine vakit ayırmışsındır olsun yine böyle jest yapar nenesi sen vermeye başlamışsındır yavaş yavaş olur gider
Evet burda korna çalan yok gerçekten bende şaşırmıştım.eşimde öyle niye çalmıyorsun diyorum gerek yok bekleriz diyorYani bu kalabalığı tanımlayacak başka bir kelime olması lazım. Kayalıklarda oturanlar arasında bile sosyal mesafe yok. Yer bulamadıkları için kaldırıma oturuyorlar artık
Ben İzmir'de iki gün (hem de hafta sonu) kaldığımda hiç korna sesi yok diye şoka girmiştim
yeşil çay falan içiyor musun bende baya işe yarayan bir içecekti.gebelik olduğundan beri içmiyorum ama doğumdan sonra hemen başlamayı düşünüyorum.annenler güzel yemek yapıyorsa ondan da veremezsinEmziremediğim için gitmedi gitmiyor bulutum
Gerçekten öyle. Bazen sorguluyorum burada napıyoruz diye ama gitsek nereye nasıl gideceğiz amaaağnEvet burda korna çalan yok gerçekten bende şaşırmıştım.eşimde öyle niye çalmıyorsun diyorum gerek yok bekleriz diyorburda küçük bir ilçede olduğumdan mesafeye dikkat ediliyor.kaldırıma oturmak başka bir boyut memleketimi sevsem de kalabalığını hiç özlemedim yaşancak yer olmaktan çıktı
Yk içmiyorm yeşilçay çnkü emzirmiorm ama azda olsa sağıorum içiriorm cnm ondan :)Evet burda korna çalan yok gerçekten bende şaşırmıştım.eşimde öyle niye çalmıyorsun diyorum gerek yok bekleriz diyorburda küçük bir ilçede olduğumdan mesafeye dikkat ediliyor.kaldırıma oturmak başka bir boyut memleketimi sevsem de kalabalığını hiç özlemedim yaşancak yer olmaktan çıktı
yeşil çay falan içiyor musun bende baya işe yarayan bir içecekti.gebelik olduğundan beri içmiyorum ama doğumdan sonra hemen başlamayı düşünüyorum.annenler güzel yemek yapıyorsa ondan da veremezsin
Ütüdende kaynaklı olabilirGerçekten öyle. Bazen sorguluyorum burada napıyoruz diye ama gitsek nereye nasıl gideceğiz amaaağn
Ya kızlar ben ütü yapmaya yapmaya unutmuşum nasıl yapıldığını. Yarın nikaha gideceğiz. Bir pantolon, bir gömlek, bir elbiseyi ütülemek yarım saatten uzın sürdü ve o kadar uğraşmama rağmen gömlek hiç ütülenmemiş gibi duruyor. Ders veren varsa ütü dersine talibim
Benimki düz buharlı ütü ama bu kadar da kötü değildi önceden. Zaten şu su damlatma olayından da kurtulamadım. O da ayrı sıktı canımıÜtüdende kaynaklı olabilir
Benm ütü şu kazanlı buharlı.. Cok şükür bi fıs diosn dümdüz
Ayy hayırlısıyla sağlıkla iiiinşallahGünaydınnnnnnnnn
Bebek haberi alacağımz bir hafta olsun
Senle otursak üç gün üç gece kalkamayız muhabbetten.Miss Bride Duş aldığın bir gün gel. O intikamı alalım
Dertler derya olmuş sen de bir sandal bacım, oturamıyoruzSenle otursak üç gün üç gece kalkamayız muhabbetten.
Delisin yaDertler derya olmuş sen de bir sandal bacım, oturamıyoruz
Benimki de buhar vermeden açmıyor su bittikçe dolduruyorum mecburGerçekten öyle. Bazen sorguluyorum burada napıyoruz diye ama gitsek nereye nasıl gideceğiz amaaağn
Ya kızlar ben ütü yapmaya yapmaya unutmuşum nasıl yapıldığını. Yarın nikaha gideceğiz. Bir pantolon, bir gömlek, bir elbiseyi ütülemek yarım saatten uzın sürdü ve o kadar uğraşmama rağmen gömlek hiç ütülenmemiş gibi duruyor. Ders veren varsa ütü dersine talibim
Emziren ya da sağıp verenler içemiyor mu yeni duydumYk içmiyorm yeşilçay çnkü emzirmiorm ama azda olsa sağıorum içiriorm cnm ondan :)
Bilmiorm kız içilirmi?Benimki de buhar vermeden açmıyor su bittikçe dolduruyorum mecbur
Emziren ya da sağıp verenler içemiyor mu yeni duydum
Netten baktım içiliyormuş ya bir iki fincanBilmiorm kız içilirmi?
İçilirse içem
Ben de bastım buharı bastım buharı ama ncık, olmadı gibi pekBenimki de buhar vermeden açmıyor su bittikçe dolduruyorum mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?