- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.101
Yenisi şart oldu deseneBen de bastım buharı bastım buharı ama ncık, olmadı gibi pek
Annemde vardı da çok yer kaplıyor. Bizim ev çok küçük :/Yenisi şart oldu deseneimkan varsa bal0ncuğunki gibi Kazanlı almak en mantıklısı bir akrabada denemiştim anında jilet gibi yapıyordu meret
Kanka ben hamileyim zaten tuttu bence inaniyorumBenimki düz buharlı ütü ama bu kadar da kötü değildi önceden. Zaten şu su damlatma olayından da kurtulamadım. O da ayrı sıktı canımı
Ayy hayırlısıyla sağlıkla iiiinşallah
Paresilaaa
Hemsirecik
@Nurzfr (Seni sana inat, zorla anne yapacağız)
cukulatam
anonimbirbayan
@Blacklight
Ben korunurken hamile kaldım sen de sevişerek hamile kalabilirsin bence. Öyle hamile kalanlar var, duydumKanka ben hamileyim zaten tuttu bence inaniyorum
Ben surtunerek kalcamBen korunurken hamile kaldım sen de sevişerek hamile kalabilirsin bence. Öyle hamile kalanlar var, duydum
Benim aklımda geri çekilme yöntemi kaldı, deneyemedik. Onu da denesin birileriBen surtunerek kalcam
Cok isterim kuzum herifi gonderdim köye ben tek takiliyorum su anİşin kötü yanı ne biliormsn
Kimin cebinden silah bıçak felan çıkacağını bilemiosn
Yada kim tekme tokat sana dalacak felan..
İnsanları uyarmaya bile gelmior o derece..
İyi pazarlar minnoşum
Bizede gelin
Bu hafta zorBenimki düz buharlı ütü ama bu kadar da kötü değildi önceden. Zaten şu su damlatma olayından da kurtulamadım. O da ayrı sıktı canımı
Paresilaaa
Hemsirecik
cukulatam
anonimbirbayan
@Blacklight
Sen niye beraber gitmedin aa aaa aaaaCok isterim kuzum herifi gonderdim köye ben tek takiliyorum su an
Bu hafta zor
Sağlık olsun :/Annemde vardı da çok yer kaplıyor. Bizim ev çok küçük :/
Kanka ben hamileyim zaten tuttu bence inaniyorum
Aşkoş hatta korunarakBen surtunerek kalcam
Eee benm anam üst katmda nolcek şimdi
Ahh neal... Kaynanaya gidilirmiSen niye beraber gitmedin aa aaa aaaa
Çok uykum var kız. Keşke bi saat uyuyabilseydim.Dertler derya olmuş sen de bir sandal bacım, oturamıyoruz
Burda takilan en dusuk para 2bin gxgsgsgAşiret düğününde damada 3,4 milyon TL, geline ise kilolarca altın takıldı
Van’da, Ertoşi aşiretinin ileri gelenlerinden Nejdet Bayram’ın oğlu Rızgin Bayram görkemli bir düğünle dünya evine girdi. 120 küçükbaş hayvanın kesildiği düğünde, damada 3,4 milyon TL, geline ise kilolarca altın takıldı.www.mynet.com
Hemsirecik aşkoşşşşşş bizdemş vana gelsek
Biz 200 tlnin üstüne çıkamıosBurda takilan en dusuk para 2bin gxgsgsg
@Blacklight
@Nurzfr
@ozge_gorkem
Paresilaaa
cukulatam
anonimbirbayan
Hemsirecik
Hadi kırın şeytanın bacağını artık biriniz..
Biriniz kırınca ötekiler devam edecek inanıorum
Benimki düz buharlı ütü ama bu kadar da kötü değildi önceden. Zaten şu su damlatma olayından da kurtulamadım. O da ayrı sıktı canımı
Paresilaaa
Hemsirecik
cukulatam
anonimbirbayan
@Blacklight
Aynı gibi çukum. Günleri doldurmaya çalışıyoruz merakla. Havadan nem kapıyorum hala bir şey mi oldu korkusuyla. Bazen hala tedavi sürecinde sanıyorum kendimi. Kafam yerine gelemedi dahainşallah kuzuu
nasılsın napıyosun okuyamadım hiç mesajları
Senden haber bekliyoruz cukominşallah baluşum yok mu güzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?