- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.121
Bana bana parenize mi kapatacaksinizParesilaaa sen şimdi gezion bizi takmıon ya..
Heh şimdi o gezme bitip tükkana döndüğünde kapıyı kapatacaz
EvetBana bana parenize mi kapatacaksiniz
İyiyiz dayloşşşşşşş sen nasılsınNasılsınız kizcelerimmmm
Aşk olsunEvet
İyiyiz dayloşşşşşşş sen nasılsın
Allahını seven üstüme uyku atsın modundaym
Bebem uyumusken mi uyumyon yooosa uyutmuyo mu maymusEvet
İyiyiz dayloşşşşşşş sen nasılsın
Allahını seven üstüme uyku atsın modundaym
Ben hala şişimCanımşiş şiş geziyorum
KıyamammmmAşk olsun
O uyurken uyuyamıorm bazen...Bebem uyumusken mi uyumyon yooosa uyutmuyo mu maymus
İyiym ben de napaymmm, okul ev ev okul
16. haftanın ortasında bir yerlerdeyiz. Bulantılar devam, iştahsızlık devam. Hala yemek görmek istemiyorum. Kahvaltı, meyve ve muhtelif tuzlu karbonhidratla devam edebilirim. Çorba, sebze ve etten o kadar uzaklaştım ki çorba ve sebze aşığıyım normalde
O haftalarda benmde devam ediodu16. haftanın ortasında bir yerlerdeyiz. Bulantılar devam, iştahsızlık devam. Hala yemek görmek istemiyorum. Kahvaltı, meyve ve muhtelif tuzlu karbonhidratla devam edebilirim. Çorba, sebze ve etten o kadar uzaklaştım ki çorba ve sebze aşığıyım normalde
Üç kutu geceleri ikişer tane kullandım. Bırakmayı denediğimde yeniden kusma başladı dedim ama "Yeter artık bu ay da kullan bırak" dedi son kontrolde :/ Bırakmak zorunda kaldımO haftalarda benmde devam ediodu
İlaçla bastırıodm
Ben önce bire düşürdüm sonra direndim kestim başardmÜç kutu geceleri ikişer tane kullandım. Bırakmayı denediğimde yeniden kusma başladı dedim ama "Yeter artık bu ay da kullan bırak" dedi son kontrolde :/ Bırakmak zorunda kaldım
Ben de öyle yaptım ama yine de zorlanıyorum. Kusma olmuyor ama bulantı ve iştahsızlık da zor. Neyse hayırlısı. Bebek sağlıklı olsun daBen önce bire düşürdüm sonra direndim kestim başardm
Kusma ve bulantı 18-20 haftaları arasınsa geçmişti bende iştahsızlık devam ettiBen de öyle yaptım ama yine de zorlanıyorum. Kusma olmuyor ama bulantı ve iştahsızlık da zor. Neyse hayırlısı. Bebek sağlıklı olsun da
Az daha beklese doğacakmış o ne ya o kadar sürmesinKusma ve bulantı 18-20 haftaları arasınsa geçmişti bende iştahsızlık devam etti
32. Haftadan sonra tam bir ayı boğaz oldum
Herkeste farklı tabiAz daha beklese doğacakmış o ne ya o kadar sürmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?