- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.141
Oyyy canımsınBen hala şişim
Kıyamammmm
O uyurken uyuyamıorm bazen...
Bazende o uyumuo
Yeni öğretim yılınız hayırlı olsn efenimmm
Canim istemediSen niye beraber gitmedin aa aaa aaaa
Simdi gordum ben bosuna cevap vermisim
Ayaklarımı ve bacaklarımı tanıtamıyorum sanki biri içerden hava basmışBen hala şişim
Kıyamammmm
Bazende o uyumuo
Kaç aylık oldu?Ayaklarımı ve bacaklarımı tanıtamıyorum sanki biri içerden hava basmış
Oğlanda hiç şişmedim hiç yani Allahtan bunda da sadece ayaklarım yüzüm burnum falan değil
Kiyamam ya makine değilsin ki sen de haklisinBen hala şişim
Kıyamammmm
Bazende o uyumuo
Kaç aylığını bir türlü hesaplayamıyorum ama 29. haftadayızKaç aylık oldu?
Normal herhalde ya bu zamanlarda. Bir de havaların da etkisi muhtemelen. Serinlemeye başlayınca belki biraz daha rahatlarsınKaç aylığını bir türlü hesaplayamıyorum ama 29. haftadayız
Evet sıcaklar çok etkılıo ya çok bunalıyor insan extra extraNormal herhalde ya bu zamanlarda. Bir de havaların da etkisi muhtemelen. Serinlemeye başlayınca belki biraz daha rahatlarsın
Ben doğruları söylüorm
Kız bebelerdr daha cok oluo sanırım bacıAyaklarımı ve bacaklarımı tanıtamıyorum sanki biri içerden hava basmış
Oğlanda hiç şişmedim hiç yani Allahtan bunda da sadece ayaklarım yüzüm burnum falan değil
Sağlıkla geçsin kuzum13:30da sonunda corona aşımı oluyorum
Çipte klavye/ekran takip sistemi de varsa gelme. Bütün sırlar ifşa sonraÇipi takıp gelcem
Beni takipte kalın
Aşı oldultan snra bakalm mıknatıs beni çekecekmiÇipte klavye/ekran takip sistemi de varsa gelme. Bütün sırlar ifşa sonra
Buna benzer bir şeyi geçen ben de okudum. Çok hak verdimNe kadar doğru....
Her gün bir delta varyant çıkıo kafayı yedirdiler insanlara artık hayırlısıyla bir doğursaydıkÇipi takıp gelcem
Beni takipte kalın
Erkek kardeşimin düğününde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?