- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.161
Aynı gibi çukum. Günleri doldurmaya çalışıyoruz merakla. Havadan nem kapıyorum hala bir şey mi oldu korkusuyla. Bazen hala tedavi sürecinde sanıyorum kendimi. Kafam yerine gelemedi daha
İnşallah hepimizin başına o günlerah kucağına aldığında tüm korkuların geçip gidecek inşallah hayırlısıyla kuzum. Akışına bırak herşeyi gebeliğin tadını çıkar
Senden haber bekliyoruz cukom
İnşallah hepimizin başına o günler
Bende işe başlamadan 2. Dozuda olurum denk getiririm bari dedim ondan oluorm..Her gün bir delta varyant çıkıo kafayı yedirdiler insanlara artık hayırlısıyla bir doğursaydık
Aboo bizi nie davet etmednErkek kardeşimin düğününde
Cnmm cukommmmregl bekliyorum baluşum 6sı regl günüm. Eğer olmamışsa doktorla devam edeceğiz yine. Hayırlısıyla verebilirim inşallah güzel haberi
Benim değil
İyi öpmüş bari. Benimki yüzüme bakar mı emin değilimBenim değildirek bebeğe odaklandı biz ameliyathaneden çıkınca
Sonra zahmet edip alnımdan öptü
Vur patlasın çal oynasın
Ben sana uyu demiştim dinlemedin bebeler böyle kendıleri gündüz uyur anaları gece uyutmazAllahını seven üzerime uyku atsın
Gündüzde uyumuo oyun istioBen sana uyu demiştim dinlemedin bebeler böyle kendıleri gündüz uyur anaları gece uyutmaz
Alışacak annesi az daha sabırGündüzde uyumuo oyun istio
Kim demiş gündüz uyuyo die
Bende özledim leee
Çık gel daha bunlar ön hazırlık düğün Perşembe cumaBende işe başlamadan 2. Dozuda olurum denk getiririm bari dedim ondan oluorm..
Aboo bizi nie davet etmedn
2 karşılıklı göbek atardık
Cnmm cukommmm
Vereceksin tabiiiiii
Kız ben verdiysem herkes verir
Benim değildirek bebeğe odaklandı biz ameliyathaneden çıkınca
Sonra zahmet edip alnımdan öptü
Yine 40 gün 40 gece düğün yapıyor bunlar. Devlet bu işe el atsınÇık gel daha bunlar ön hazırlık düğün Perşembe cuma
Aynen vallaYine 40 gün 40 gece düğün yapıyor bunlar. Devlet bu işe el atsın
Allah sanada vereAlışacak annesi az daha sabır
Neyse sana alıştırma oluor.. Gece uyumamak.. Ama gündüzde uyumuosnGünaydın eşim gece vardiyasına geçti yine uykusuz bir gece oldu benim içinşimdi daha yeni bastırdı yatıyorum ben hayırlı sabahlar
Bacım kaç gün düğün yapıosunuzBende özledim leee
Çık gel daha bunlar ön hazırlık düğün Perşembe cuma
Oyun muGündüzde uyumuo oyun istio
Kim demiş gündüz uyuyo die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?