Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sanada vere

Neyse sana alıştırma oluor.. Gece uyumamak.. Ama gündüzde uyumuosn

Bacım kaç gün düğün yapıosunuz
Valla sanırım yakında geliyor kuzenimin çocuğu 10 yaşında durup dururken yolda yürüdüğümüz de belime sarılarak senin çocuğun var mı dedi. Yok dedim. İstiyor musun dedi. Dedim senin gibi tatlı bir çocuğum tabi ki olsun isterim dedim. Küçücük çocuk hiç konusu geçmemiş geziyoruz erkek bir de hani kız çocuğu olsa hani evcilik şu bu bilir.. şok oldum. Çocukların kalbi niyeti temizdir. Lafları dua yerine geçsin

Kurban olurummmmmmmm
İnşallah paremmmm inşallah

İnşallah kuzum ya inşallah çocuklar hissediyor gerçekten Rabbim de nasip etmiştir inşallah

Yaa ne tatlı Hayırlısıyla, sağlıkla inşallah en kısa zamanda güzel haberi verirsin

Allah sanada vere

Neyse sana alıştırma oluor.. Gece uyumamak.. Ama gündüzde uyumuosn

Bacım kaç gün düğün yapıosunuz
Evet baya alıştırma oluyor tüm gün robot gibi gezdim söylenenleri algılayamadım ama ben uykusuz yapamam ki gündüz uyurum o da benle uyur anasına kıyamaz bizim prenses

Benimki galiba. Ben ameliyattan çıkana kadar herkesi darlamış. Çocuğu hiç sormadı dediler. Gel gelelim buna çok da güvenmemek lazım. Çünkü artık işe giderken once kızı öpüyo
Yaaa ne güzel sana düşkün o zaman en güzel öpücüğü sona saklıyordur enişte

Bu evin işi niye bitmiyor acaba anlamadım daha dün sildim süpürdüm çamaşır bugün yine dağınık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…