- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.181
Valla sanırım yakında geliyorAllah sanada vere
Neyse sana alıştırma oluor.. Gece uyumamak.. Ama gündüzde uyumuosn
Bacım kaç gün düğün yapıosunuz
Kurban olurummmmmmmmValla sanırım yakında geliyorkuzenimin çocuğu 10 yaşında durup dururken yolda yürüdüğümüz de belime sarılarak senin çocuğun var mı dedi. Yok dedim. İstiyor musun dedi. Dedim senin gibi tatlı bir çocuğum tabi ki olsun isterim dedim. Küçücük çocuk hiç konusu geçmemiş geziyoruz erkek bir de hani kız çocuğu olsa hani evcilik şu bu bilir.. şok oldum. Çocukların kalbi niyeti temizdir. Lafları dua yerine geçsin
İnşallah kuzum ya inşallah çocuklar hissediyor gerçekten Rabbim de nasip etmiştir inşallahValla sanırım yakında geliyorkuzenimin çocuğu 10 yaşında durup dururken yolda yürüdüğümüz de belime sarılarak senin çocuğun var mı dedi. Yok dedim. İstiyor musun dedi. Dedim senin gibi tatlı bir çocuğum tabi ki olsun isterim dedim. Küçücük çocuk hiç konusu geçmemiş geziyoruz erkek bir de hani kız çocuğu olsa hani evcilik şu bu bilir.. şok oldum. Çocukların kalbi niyeti temizdir. Lafları dua yerine geçsin
Yaa ne tatlıValla sanırım yakında geliyorkuzenimin çocuğu 10 yaşında durup dururken yolda yürüdüğümüz de belime sarılarak senin çocuğun var mı dedi. Yok dedim. İstiyor musun dedi. Dedim senin gibi tatlı bir çocuğum tabi ki olsun isterim dedim. Küçücük çocuk hiç konusu geçmemiş geziyoruz erkek bir de hani kız çocuğu olsa hani evcilik şu bu bilir.. şok oldum. Çocukların kalbi niyeti temizdir. Lafları dua yerine geçsin
İnşallah canım inşallahKurban olurummmmmmmm
İnşallah paremmmm inşallah
İnşallah canım öyle diyorlar bakalım nasibimiz ne zaman gelecekİnşallah kuzum ya inşallah çocuklar hissediyor gerçekten Rabbim de nasip etmiştir inşallah
Amin inşallah verebilirimYaa ne tatlıHayırlısıyla, sağlıkla inşallah en kısa zamanda güzel haberi verirsin
Evet baya alıştırma oluyor tüm gün robot gibi gezdim söylenenleri algılayamadımAllah sanada vere
Neyse sana alıştırma oluor.. Gece uyumamak.. Ama gündüzde uyumuosn
Bacım kaç gün düğün yapıosunuz
Benimki galiba. Ben ameliyattan çıkana kadar herkesi darlamış. Çocuğu hiç sormadı dediler. Gel gelelim buna çok da güvenmemek lazım. Çünkü artık işe giderken once kızı öpüyo
Yaaa ne güzel sana düşkün o zamanBenimki galiba. Ben ameliyattan çıkana kadar herkesi darlamış. Çocuğu hiç sormadı dediler. Gel gelelim buna çok da güvenmemek lazım. Çünkü artık işe giderken once kızı öpüyo
Demek her halükarda kadınların pabuç damaBenimki galiba. Ben ameliyattan çıkana kadar herkesi darlamış. Çocuğu hiç sormadı dediler. Gel gelelim buna çok da güvenmemek lazım. Çünkü artık işe giderken once kızı öpüyo
İlk zamanlar öyle oluoda somra görecem ben seniEvet baya alıştırma oluyor tüm gün robot gibi gezdim söylenenleri algılayamadımama ben uykusuz yapamam ki gündüz uyurum o da benle uyur anasına kıyamaz bizim prenses
Ben el kızıyım, kızı kendi kızı.Yaaa ne güzel sana düşkün o zamanen güzel öpücüğü sona saklıyordur enişte
İşte gerçekçi bir insanDemek her halükarda kadınların pabuç dama
Zamanla geçer bacım antremen şimdi bunlarKolum cok ağırıor ya
Kız ondan değil..Zamanla geçer bacım antremen şimdi bunlar
Bu evin işi niye bitmiyor acaba anlamadım daha dün sildim süpürdüm çamaşır bugün yine dağınık
Görüşürüzİlk zamanlar öyle oluoda somra görecem ben seni
farklı bir düşünceBen el kızıyım, kızı kendi kızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?