- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.201
Uykusuzluğa alış bulutumGörüşürüz
farklı bir düşüncebence eş daha önemli çoluk çocuk evlenip gidiyor sen kalacaksın geriye
Ben yine yatış moduna geçtim. 3 gündür midem çok kötü. 19'unda kardeşimin nikahı var, çıkıp elbise bakamadım hala amaaaağn
Fazla seviyormuşsunUykusuzluğa alış bulutum
Bende sen gbiydim
Eşim şehşr dşnda çalışıo
5te işten gelirdim uyurdum, anneme yemepe çıkar yer geri iner yine uyurdum
Düşüj yani
Anam 31. hafta diyor ya. Ne ka az kalmııışFazla seviyormuşsunAlışmam zor ama yaşayıp görücez bakalım bir yıl dayancaz sonra düzene girer herhalde
Evet az kaldıAnam 31. hafta diyor ya. Ne ka az kalmııışİsmi hazır mıydı? Yatağını aldınız mı?
Kirpik lifting yaptirmaya geldim hdhdhe sen napion beybimNabuyonuz beyaaaaa
Ne zaman doğuracaksınız diye bekliyoruzNabuyonuz beyaaaaa
Adıyla yaşasınEvet az kaldıEce olucak yatak bir ay sonra alıcaz yer kaplamasın şimdiden dedik
Ooo reyiz fotola biziKirpik lifting yaptirmaya geldim hdhdhe sen napion beybim
Vaayssss, hadi bagalimmm harika olacaksinKirpik lifting yaptirmaya geldim hdhdhe sen napion beybim
Ahhahaha daha erken dur accikkk, bekleee,Ne zaman doğuracaksınız diye bekliyoruz
Adıyla yaşasınYa bebek yataktan önce gelirse Ben çok manyak bir insanım Miss Bride de rahatlık uzmanı. Kız doğururken taşındı
Ooo reyiz fotola bizi
Bu da kızını kimseye vermez gibi geliyo bana ama.Görüşürüz
farklı bir düşüncebence eş daha önemli çoluk çocuk evlenip gidiyor sen kalacaksın geriye
Kız canıma okundu ya. Rahatlıktan değil mecbur kaldım valla. Adamlar çıkmadı ki evden.Adıyla yaşasınYa bebek yataktan önce gelirse Ben çok manyak bir insanım Miss Bride de rahatlık uzmanı. Kız doğururken taşındı
Kuzum 36. Haftanin bitiminde dogdu ya. Ama asil sorun haftasi degildi. 2900 dogup sonra bir anda 2400 gr. Düşmesiydi. Onla çok uğraştık.Ahhahaha daha erken dur accikkk, bekleee,Miss Bride gibi 42de dogurcam erken geldi dicem
Anam bir annem rahatsizlandi vertigo atagi, dun gece de esim ishal sitma vs, ondan biraz değişik gecti ama şükür iyiyiz suan
Yok olmadım aşı bacımKız ondan değil..
Covid aşısı vuruldum ya..
Sen vuruldnmu
demekki pasaklısın
Yaa geçmiş olsun çok. 42 bana biraz erken geldi ama sen bilirsin. Pazarlığa yanaşmadığından ısrar edemiyomAhhahaha daha erken dur accikkk, bekleee,Miss Bride gibi 42de dogurcam erken geldi dicem
Anam bir annem rahatsizlandi vertigo atagi, dun gece de esim ishal sitma vs, ondan biraz değişik gecti ama şükür iyiyiz suan
Çocuğu salsın bari. Ona da başlamış müdahaleye. Adam rahat durmuyorBu da kişini kimseye vermez gibi geliyo bana ama.Matematik mühendisi olcakmis. Meslek de seçmiş kız daha bir aylık.
Basacaktın evi nakliye kamyonuylaKız canıma okundu ya. Rahatlıktan değil mecbur kaldım valla. Adamlar çıkmadı ki evden.
Erken dogdu dedin ya ondan uğraşıyorum senleKuzum 36. Haftanin bitiminde dogdu ya. Ama asil sorun haftasi degildi. 2900 dogup sonra bir anda 2400 gr. Düşmesiydi. Onla çok uğraştık.
Bizde neyse o, pazarlik yok, zaten gelişi ne kdr ajhdjshdYaa geçmiş olsun çok. 42 bana biraz erken geldi ama sen bilirsin. Pazarlığa yanaşmadığından ısrar edemiyom
Çocuğu salsın bari. Ona da başlamış müdahaleye. Adam rahat durmuyor
Basacaktın evi nakliye kamyonuyla
Insallah guzel olursaNe zaman doğuracaksınız diye bekliyoruz
Adıyla yaşasınYa bebek yataktan önce gelirse Ben çok manyak bir insanım Miss Bride de rahatlık uzmanı. Kız doğururken taşındı
Ooo reyiz fotola bizi
Insallah tutarda guzel olur ya benim kirpiklerim cok inatçıVaayssss, hadi bagalimmm harika olacaksinnabim beyaa, okuldayim aksama kadar sisiyorum sonra evde uzanip inmeye calisiyorum
Ahhahaha daha erken dur accikkk, bekleee,Miss Bride gibi 42de dogurcam erken geldi dicem
Çocuk büyüsün onun hakkindan gelir.Çocuğu salsın bari. Ona da başlamış müdahaleye. Adam rahat durmuyor
Basacaktın evi nakliye kamyonuyla
Şişlik atıyor ama bir günde yarim kilo vermesi doktorları endişelendirdi.Erken dogdu dedin ya ondan uğraşıyorum senleaslinda erken de degil zayif da, ablamin zamaninda dogdu 2800 idi, sonra topac oldu. Ama her bebek dogduktan sonra biraz sislik atar vücuttan, birkac yuz gr verir. Sizde en büyük sorn cevre idi bence. Surekli olumsuz olmalari seni gerdi haliyle..
Tutar beyaaa, olur olurrrr mis gibin artiz gibin oluuusunInsallah guzel olursa
Insallah tutarda guzel olur ya benim kirpiklerim cok inatçı
O kdr yogun hissetmenin sebebi de yanındakiler kuzum, sen olsan ve yanindakiler sana destek olsa bu kdr kotu hssetmez hemencik toparlardiniz. Sukur ki simdi her şey yoluna girdi dmiŞişlik atıyor ama bir günde yarim kilo vermesi doktorları endişelendirdi.
Herşey üst üste geldi. Hepsi birden. Hani blr yılda yaşanacak şey bir haftada yaşanmış gibi oldu.
Taam yenge. Doğurur, hastane çıgışı ogula yazdırırsın artıg. Bağa uyarErken dogdu dedin ya ondan uğraşıyorum senleaslinda erken de degil zayif da, ablamin zamaninda dogdu 2800 idi, sonra topac oldu. Ama her bebek dogduktan sonra biraz sislik atar vücuttan, birkac yuz gr verir. Sizde en büyük sorn cevre idi bence. Surekli olumsuz olmalari seni gerdi haliyle..
Bizde neyse o, pazarlik yok, zaten gelişi ne kdr ajhdjshd
Hadi inşallah. Temennimiz o yöndeÇocuk büyüsün onun hakkindan gelir.Ancak onun kizi onu dize getirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?