- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.221
Yok bacim, ana karnindan yazili o okula bak gidip geliyor, zaman mi kaybetseydim, cocugum ogrenmekten geri mi kalsaydi ya luffennnn amaaa shdhhdhfTaam yenge. Doğurur, hastane çıgışı ogula yazdırırsın artıg. Bağa uyar
Hadi inşallah. Temennimiz o yönde
Çok şükür yavaş yavaş kilo alıyor gibi. Gram gram gözünün içine bakıyoruz.Tutar beyaaa, olur olurrrr mis gibin artiz gibin oluuusun
O kdr yogun hissetmenin sebebi de yanındakiler kuzum, sen olsan ve yanindakiler sana destek olsa bu kdr kotu hssetmez hemencik toparlardiniz. Sukur ki simdi her şey yoluna girdi dmi
Aa doğru. Denklik alırsınız doğduktan sonra. "15 yaşında üniveristeye kabul edildi" diye haberlerde izleriz sonraYok bacim, ana karnindan yazili o okula bak gidip geliyor, zaman mi kaybetseydim, cocugum ogrenmekten geri mi kalsaydi ya luffennnn amaaa shdhhdhf
Alir benim guzummm, maasallah diyelimÇok şükür yavaş yavaş kilo alıyor gibi. Gram gram gözünün içine bakıyoruz.
İnanir misin, şimdiden teklifler var tatttlim yaaaaAa doğru. Denklik alırsınız doğduktan sonra. "15 yaşında üniveristeye kabul edildi" diye haberlerde izleriz sonra
Girer die umud ediorm bendeFazla seviyormuşsunAlışmam zor ama yaşayıp görücez bakalım bir yıl dayancaz sonra düzene girer herhalde
Dayloşşşş aşı oldum ağırıoNabuyonuz beyaaaaa
Hee dedmYok olmadım aşı bacım
Pasaklı mı dedin bana
Çöp poşeti giyip beline kuşak bağlamayı düşünüyorum. Avm gezme becerimi de kaybetmişim zaten. 1 saat 15 dk. dayanabildim. O kadar mağaza gezdim, sadece iki elbise denedim. İkisi de emanet gibi durdu
Ben oberim ammaaa, gecer mi bilmem hahdhshdGirer die umud ediorm bende
Dayloşşşş aşı oldum ağırıo
Öp geçsn kanka
Hee dedm
Çocuk zayıf diye beni mahvettiler, kilo alsın ki yakamdan düşsünler.Alir benim guzummm, maasallah diyelimsonrasinda cillop olcak, az ye kizim kilo ver diceniz
Ah bir verebilsen ağızlarının payını. Ben hala "Karnın neden çıkmadı" linci yiyorum. İnsanlararın ağzına bakarsak ohoo sonu asla gelmez. Ağzı olan hep konuşacak maalesef. Kim senin kadar düşünebilir ki bebeğini?Çocuk zayıf diye beni mahvettiler, kilo alsın ki yakamdan düşsünler.
Çocuğa bakamıyomuşum, aç kalmış, sütümün gelip gelmediğini bilmiyomuşum, neler söylediler. Şimdi hem emziriyorum hem mama veriyorum. Bu sefer de doktor çok kilo almış derse tek tek hepsinin canına okucam. Lohusa halimle ağlamaktan helak oldum.
Ayy merak ederimÇöp poşeti giyip beline kuşak bağlamayı düşünüyorum. Avm gezme becerimi de kaybetmişim zaten. 1 saat 15 dk. dayanabildim. O kadar mağaza gezdim, sadece iki elbise denedim. İkisi de emanet gibi durdu
GüvenemedimmmBen oberim ammaaa, gecer mi bilmem hahdhshd
Cok cok cok iyi sabrediyorsun, sen cidden hem cok sabırlı bir insansin, hem de cok iyi bir annesin, kimin ne dedigini bosver olur mu, sadece bebeğine ve ic huzuruna odaklan... Böyleleri insani cileden cikarir ! Ve duygularini soylemekten de cekinme, her seyi kabullenip susma..Çocuk zayıf diye beni mahvettiler, kilo alsın ki yakamdan düşsünler.
Çocuğa bakamıyomuşum, aç kalmış, sütümün gelip gelmediğini bilmiyomuşum, neler söylediler. Şimdi hem emziriyorum hem mama veriyorum. Bu sefer de doktor çok kilo almış derse tek tek hepsinin canına okucam. Lohusa halimle ağlamaktan helak oldum.
O sebeple sen yine baska bir yolu dene derim ahdhshdh. Yabrucuk napiyorrrAyy merak ederim
Güvenemedimmm
Gazmanlık yapıoO sebeple sen yine baska bir yolu dene derim ahdhshdh. Yabrucuk napiyorrr
Normalli çöp poşeti, mavi, jumbo boyAyy merak ederim
E en buyuk ve onemli isleri o bebeklerinGazmanlık yapıo
Gerçekte giyineceğini dedm leNormalli çöp poşeti, mavi, jumbo boy
Aşırı severim sırt dekoltesiBütün abiyeler soyunuk ya artık neden azıcık usturuplu kıyafet arayınca bulamıyoruzDüz siyah elbise buldum bir tane. Askıdan aldım, almaz olaydım, beline kadar sırt dekoltesi
Teşekkür ederizNe zaman doğuracaksınız diye bekliyoruz
Adıyla yaşasınYa bebek yataktan önce gelirse Ben çok manyak bir insanım Miss Bride de rahatlık uzmanı. Kız doğururken taşındı
Ooo reyiz fotola bizi
Bir insan ancak bu kadar planlı olurBu da kızını kimseye vermez gibi geliyo bana ama.Matematik mühendisi olcakmis. Meslek de seçmiş kız daha bir aylık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?