Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tutar beyaaa, olur olurrrr mis gibin artiz gibin oluuusun

O kdr yogun hissetmenin sebebi de yanındakiler kuzum, sen olsan ve yanindakiler sana destek olsa bu kdr kotu hssetmez hemencik toparlardiniz. Sukur ki simdi her şey yoluna girdi dmi
Çok şükür yavaş yavaş kilo alıyor gibi. Gram gram gözünün içine bakıyoruz.

Çok şükür yavaş yavaş kilo alıyor gibi. Gram gram gözünün içine bakıyoruz.
Alir benim guzummm, maasallah diyelim sonrasinda cillop olcak, az ye kizim kilo ver diceniz
Aa doğru. Denklik alırsınız doğduktan sonra. "15 yaşında üniveristeye kabul edildi" diye haberlerde izleriz sonra
İnanir misin, şimdiden teklifler var tatttlim yaaaa hshhshx

Alir benim guzummm, maasallah diyelim sonrasinda cillop olcak, az ye kizim kilo ver diceniz
Çocuk zayıf diye beni mahvettiler, kilo alsın ki yakamdan düşsünler.
Çocuğa bakamıyomuşum, aç kalmış, sütümün gelip gelmediğini bilmiyomuşum, neler söylediler. Şimdi hem emziriyorum hem mama veriyorum. Bu sefer de doktor çok kilo almış derse tek tek hepsinin canına okucam. Lohusa halimle ağlamaktan helak oldum.

Ah bir verebilsen ağızlarının payını. Ben hala "Karnın neden çıkmadı" linci yiyorum. İnsanlararın ağzına bakarsak ohoo sonu asla gelmez. Ağzı olan hep konuşacak maalesef. Kim senin kadar düşünebilir ki bebeğini?

Cok cok cok iyi sabrediyorsun, sen cidden hem cok sabırlı bir insansin, hem de cok iyi bir annesin, kimin ne dedigini bosver olur mu, sadece bebeğine ve ic huzuruna odaklan... Böyleleri insani cileden cikarir ! Ve duygularini soylemekten de cekinme, her seyi kabullenip susma..

Teşekkür ederiz 35 36 da geleceğini sanmıyorum belli olmaz tabi de :) zaten ana kucağı hediye geldi.erken gelirse ona yatırırız sallanıyor müzikle falan idare eder.beşik de hemen kuruluyor zaten aceleye gerek yok yer kaplamasın şimdiden Miss Bride ruh ikizim zaten
Bu da kızını kimseye vermez gibi geliyo bana ama. Matematik mühendisi olcakmis. Meslek de seçmiş kız daha bir aylık.
Bir insan ancak bu kadar planlı olur bencede enişte kimseye vermez ilk önce kriterlerine uyacak mı ona bakar damadın mesleği de önemli ay şimdiden üzüldüm damada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…