Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekte giyineceğini dedm le
Yok işte elbise yok. Mağaza gezemiyorum. Denemeye değer elbise bile bulamadım
Ana kucağı hangisinden? Fotoğrafını at bize

Hemsirecik Kirpikleri komple teslim edip mi geldin naptın ses ver. Ses deneme birki birki

E bebek de indirimde.baby comfort koltuğu ayarlanıyor.5 hız ayarı var.5 6 müzik 5 6 doğa sesi var.ama ilk aylar için uygun bence daha sonra taşımayabilir

Bütün abiyeler soyunuk ya artık neden azıcık usturuplu kıyafet arayınca bulamıyoruz Düz siyah elbise buldum bir tane. Askıdan aldım, almaz olaydım, beline kadar sırt dekoltesi
Çok haklısın bende bulamadım her yerimizi açmak zorundaymışız gibi hepsi gerçekten ortası yok
Evdekilerden ayarladım bende

Evden ayarlayacak bir şey de yok benim ya her nikahta/düğünde aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Var olanlar da şu an çok dar
Hm den iki tane pantolon almıştım başta hala oluyor ve bu kadar rahat hamii pantolonu görmedim biraz ğahalıydı ama sürekli almaktansa bir kere verdim aynı hesaba geldi
Mama tregging diye geçiyor bir bak istersen

Sağlıkla güzellikle yatsın kuzu e bebekte görmüştük biz de baya indirim var kaçırmamak lazım
Teşekkür ederiz evet indirim baya oluyor ama bazıları yalancı indirim dışarıda da aynı fiyata oluyor.geriye kalan şeyleri gözümle görüp almak daha mantıklı geliyor bakalım sen ne aldın ne ettin

Teşekkür ederiz evet indirim baya oluyor ama bazıları yalancı indirim dışarıda da aynı fiyata oluyor.geriye kalan şeyleri gözümle görüp almak daha mantıklı geliyor bakalım sen ne aldın ne ettin
Yeni almaya başladık bizde cano beşik aldık şimdilik bir kaç kıyafet zıbın tulum çorap çok eksik var bir de ben gezememeye başladım ya fazla yürüryemiyorum ayakta kalma sürem azalıo acele etmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…