- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.241
Yok işte elbise yok. Mağaza gezemiyorum. Denemeye değer elbise bile bulamadımGerçekte giyineceğini dedm le
Ana kucağı hangisinden? Fotoğrafını at bizeTeşekkür ederiz35 36 da geleceğini sanmıyorum belli olmaz tabi de :) zaten ana kucağı hediye geldi.erken gelirse ona yatırırız sallanıyor müzikle falan idare eder.beşik de hemen kuruluyor zaten aceleye gerek yok yer kaplamasın şimdiden @Uykulu ve Bebekli ruh ikizim zaten
Dekolte istemiyorum ya yaşlı elbisesi istiyorum kısa kollu midi boy. O da yok. 50 beden falan var öyle elbiseler. Mayolar da böyle hep
İçin geçmiş bacişkoDekolte istemiyorum ya yaşlı elbisesi istiyorum kısa kollu midi boy. O da yok. 50 beden falan var öyle elbiseler. Mayolar da böyle hep
Yeni moda büstiyer etek takım. Öyle mi gitsemİçin geçmiş bacişko
E bebek de indirimde.baby comfort koltuğu ayarlanıyor.5 hız ayarı var.5 6 müzik 5 6 doğa sesi var.ama ilk aylar için uygun bence daha sonra taşımayabilirYok işte elbise yok. Mağaza gezemiyorum. Denemeye değer elbise bile bulamadım
Ana kucağı hangisinden? Fotoğrafını at bize
Hemsirecik Kirpikleri komple teslim edip mi geldin naptın ses ver. Ses deneme birki birki
Aa güzelmiş. Sağlıkla, güzel günlerde kullanın inşallahE bebek de indirimde.baby comfort koltuğu ayarlanıyor.5 hız ayarı var.5 6 müzik 5 6 doğa sesi var.ama ilk aylar için uygun bence daha sonra taşımayabilir Eki Görüntüle 2910161
Hassasım her yerim şiş şiş komacan bir göbüşüm var ce sen bana pasaklı dedinGirer die umud ediorm bende
Dayloşşşş aşı oldum ağırıo
Öp geçsn kanka
Hee dedm
Çok haklısın bende bulamadım her yerimizi açmak zorundaymışız gibi hepsi gerçekten ortası yokBütün abiyeler soyunuk ya artık neden azıcık usturuplu kıyafet arayınca bulamıyoruzDüz siyah elbise buldum bir tane. Askıdan aldım, almaz olaydım, beline kadar sırt dekoltesi
Evden ayarlayacak bir şey de yok benim ya her nikahta/düğünde aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Var olanlar da şu an çok darÇok haklısın bende bulamadım her yerimizi açmak zorundaymışız gibi hepsi gerçekten ortası yok
Evdekilerden ayarladım bende
Hm den iki tane pantolon almıştım başta hala oluyor ve bu kadar rahat hamii pantolonu görmedim biraz ğahalıydı ama sürekli almaktansa bir kere verdim aynı hesaba geldiEvden ayarlayacak bir şey de yok benim ya her nikahta/düğünde aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Var olanlar da şu an çok dar
İnşallah teşekkür ederizAa güzelmiş. Sağlıkla, güzel günlerde kullanın inşallah
Sağlıkla güzellikle yatsın kuzu e bebekte görmüştük biz de baya indirim var kaçırmamak lazımİnşallah teşekkür ederiz
Off işte onu hiç sevmiormYeni moda büstiyer etek takım. Öyle mi gitsem
Kanka öpsek barışırmıyızHassasım her yerim şiş şiş komacan bir göbüşüm var ce sen bana pasaklı dedindemezdin kıyamazsın yiğenine
Teşekkür ederizSağlıkla güzellikle yatsın kuzu e bebekte görmüştük biz de baya indirim var kaçırmamak lazım
Yeni almaya başladık bizde cano beşik aldık şimdilik bir kaç kıyafet zıbın tulum çorap çok eksik var bir de ben gezememeye başladım ya fazla yürüryemiyorum ayakta kalma sürem azalıo acele etmem lazımTeşekkür ederizevet indirim baya oluyor ama bazıları yalancı indirim dışarıda da aynı fiyata oluyor.geriye kalan şeyleri gözümle görüp almak daha mantıklı geliyor bakalım sen ne aldın ne ettin
Şuan kıskandım yaaaYeni almaya başladık bizde cano beşik aldık şimdilik bir kaç kıyafet zıbın tulum çorap çok eksik var bir de ben gezememeye başladım ya fazla yürüryemiyorum ayakta kalma sürem azalıo acele etmem lazım
GünaydınŞuan kıskandım yaaa
Yani olabilir bakarızOff işte onu hiç sevmiorm
Kanka öpsek barışırmıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?