Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güle güle kullanın o zaman şimdiden halletmen lazım..ben Allahtan mağaza gezmeyi sevmiyorum 2 yere giriyorum hesaplı güzel olanı alıp çıkıyorum o yüzden rahatım acele etmiyorum
Bebek arabasını da geçen hafta aldık işte ne acelesi var? DusunceBulutu
Hep sabır diyorum da, bakalım.. dayler dayler N Neal
bence de ilk aşamada acelesi yok bana kalsa ben de 4 5 aydan sonra alırdım ama kv alcak yok mok demem Güle güle kullanın enişte sabrını sınamasın patlaması büyük olur

Dışarı illa ki çıkıyorsun ama ya. Kanguruyu da hiç sevmem. Zaten yenidoğanda kullanılmaz bence o. Araba lazım her türlü

Ya kina vardi aksam giremedim hic gsgshsh cok mikemmel olmadilar cunku benim pek kirpigim yok
Oo herkeşler düğüning. Nurzfr de 40 gün 40 gece kutlamada. Yüzünü göremiyoz

Haftaya cuma ben de eşimin arkadaşının kokteyli varmış ona gideceğim. Hiç de istemiyorum ya corona sayesinde eşofmanla gezmeye o kadar alışmışım ki o kıyafetlerin içine girince feci daralıyorum

Kirpik bende de pek yok bacım, olanlar da kısa. Lifting yapın desem "Nereye?" diyebilirler

Sivilcemi gormemis gibi yapin gshshsh bende uzun zamandir topuklu gitmemiştim bi garip geldi

Eki Görüntüle 2910477

Sivilcemi gormemis gibi yapin gshshsh bende uzun zamandir topuklu gitmemiştim bi garip geldi
Olmuş olum işte. Bizim kirpiklere ancak bu kadar. Kıvıracağım diye 50 kat maskara sürüp örümcek bacağı görüntüsü elde etmek zorunda kalmayacaksın en azından bir süre de olsa

kış günü nereye çıkcaz ki üşütür bebe.sizin bahara geliyor galiba lazım olabilir
Şubat ama bebeklerin de temiz havaya, açık havada dolaşmaya ihtiyacı var. Asıl sürekli eve kapandıklarında daha çok hasta oluyorlar. İlk 40 gün belki sadece zorunlu hallerde, doktora giderken çıkarılır ama sonrasına fırtına, tipi gibi zorlayıcı hava şartları olmadığı sürece her gün yarım saatliğine bile olsa dışarı çıkarmayı öneriyor doktorlar. Yine belki çok küçükken her gün olmaz, orasını çok bilemiyorum ama doğru giydirmek kaydıyla dışarı çıkılır diye düşünüyorum ben. Hatta 40 gün bebekle eve tıkılmak bile artık çok önerilmiyor çünkü annenin kafa sağlığı zorlanıyor bu sefer. Kafası giden annenin bebeğe zaten nasıl hayrı dokunacak? Her durumda çıkılmalı yani bence

Dediğim gibi bizim kışa geliyor fırtına tipi her şey oluyor bir yere gidemeyiz bahar gelince elbetteki çıkarırız bende çocuk gelişimiyle büyütmesiyle ilgili epey tecrübe ve birikim sahibi olduğumu düşünüyorum her görüşe saygım var

Bal0ncuk gel sen de izle. Meşazımı sana da gönderiyorum bağalım hatırlayacan nı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…