Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çocuğun arabayla gezmesi gerektiğini fark edene kadar

Olmuyor ya sabaha karşı başladım dönmeye. Saatlerce dön Allah dön
Koca gun evde tut çocuğu
Yahu niye arabayla gezmek zorunda olsunki bide evde tutmam zorunlu duramlarda kucağıma alırım, bebe çantasıda var onuda geçtm halası kanguru getirmiş kendisine
Hiç sevmem kanguruyuda ama deniecez

Gün gelir devran döner keser döner sap döner diyorsun yani bacım
Seviliyosun
Sende öyleee canım beyazımmmmmmm

Eki Görüntüle 2910477

Sivilcemi gormemis gibi yapin gshshsh bende uzun zamandir topuklu gitmemiştim bi garip geldi
Aşkoş tam göreydik

Bal0ncuk gel sen de izle. Meşazımı sana da gönderiyorum bağalım hatırlayacan nı
Neoşşş hatırladm
Ama kaşınanın hayatına karışırız icabında

Omas

Nereye kadar kucakta ve kanguruda allasen, sen kendi soyledigine inaniyosan eyvallah da

Bacım valla benim oğlan arabaya 5 yaşında binmeye başladı asla binmedi ve kullanmadık hep kucak fıtık olduk ama neyse olsun

Neynnnnnn?

Nereye kadar kucakta ve kanguruda allasen, sen kendi soyledigine inaniyosan eyvallah da
Ee hadi teyzesi o zaman bize araba al
Ennn diittttt diittttttttt
Düttt dütttt

Bacım valla benim oğlan arabaya 5 yaşında binmeye başladı asla binmedi ve kullanmadık hep kucak fıtık olduk ama neyse olsun
Fıtık olma anam bacım... Daha 3. Bebeyi yapcen

Yahu niye arabayla gezmek zorunda olsunki bide evde tutmam zorunlu duramlarda kucağıma alırım, bebe çantasıda var onuda geçtm halası kanguru getirmiş kendisine
Hiç sevmem kanguruyuda ama deniecez
Zorunlu değil mecburi
Kanguru ben de sevmem ama bize de ablam verdi yeğeniminkini. Sevmem dedim ya kesin en çok onu kullanırız
Neoşşş hatırladm

Ama kaşınanın hayatına karışırız icabında
Karışmayacağız ülen. Herkesin popisi var

"Her eve bir bebek arabası" kampanyası başlatıyorum ben. Alın ulan. ALACAKSINIZ!!!11!1!

Yüz görümlüğü iste. Bedavaya açma ahshhshs

"İstemem, yan cebime koy" diyor hanımefendi
Bacim sen yine de sakin ol, neticede bebek arabasi yani seyetme o kadar, karnindaki bebegi dusun hahdshdh

Ya aynen öyle beee, istemem filan derken megerse bizim almamizi bekliyormuş baksana yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…