Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bacim sen yine de sakin ol, neticede bebek arabasi yani seyetme o kadar, karnindaki bebegi dusun hahdshdh

Ya aynen öyle beee, istemem filan derken megerse bizim almamizi bekliyormuş baksana yaaa
Ben bu yola baş koydum. Kimse engel olamaaaaağz, olamaz! Hala bebek arabası araştırıyoruz bu arada ya. Hem hafif hem rahat sürülen hem de az yer kaplayanı yok bunların. Sonunda mühendis yapacaklar beni. Kendi arabamı kendim tasarlayacağım, az kaldı

Oto koltuğu da geldi. Bozuk mozuk çıkar da iade gerekirse deneyelim dedik. Ön koltuğu ön cama yapıştırırsam çocuk arkama oturabiliyor. Benim aklıma yattı şahsen ahshhsjs Eşim de diyor ki "Sen de yanında oturursun, sorun olmaz" Makamımı kaptırmama planlarımdan haberi yok tabiiiy

Bal0ncuk gel sen de izle. Meşazımı sana da gönderiyorum bağalım hatırlayacan nı
İnanır mısın bu sabah bir arkadaşa yolladım bu videoyu tesadüfe bak
Yanlızlık cesareti galiba çok kötü bir hismiş yanlızlığı güzel zannederdim severdim ıııhh istemiorum şimdi her kapıdan biri çıksın kardeşlik o sevgi evimi donatsın istiyom bacım
zaman zaman bende böyle düşünüyorum annelik enerjisi gelirse neden olmasın

Yoh bacim yoh onlardan ahahahah, senden bi atak bekliyorz yaparsin bsyler artk

Makamin gitti haberin yok, hey gdi hey
Ee sizde mexbur diosnz
Hediye edin gari

Kanguruyu kullandğnda yeriz bi tatlı

@Hemsirecik yüz görümlüğümü istio
Mecbur dememizden ziyade, senin gerenk yok yiaaa diyen tavrin gomik ahdhshdh
Kredi neym çekemem ben
Arabasız kalsm
Anasının kolları ve kucağı var
Sadece ufak bi ayrinti var, bebek buyuyo filan ya onu dicektim ahdhhd

Kiz arabanin kendisi 9kg max kapasite 30kg gxgsgsg bunun ucakta kabine sigacak kadar kucuk olmasi hojj
Yok başka siteden baktım. Araba ağırlığını da orada daha fazla yazmışlar zaten. Bu işte 6 aydan sonra "Başlarım travel'ına" denip hantalları satanların ikame olarak aldıkları arabalardan ya kabin ya baston alıyorlar son çare olarak ama ilk 6 ay pusetli lazım. Yapana kadar az paralar döktüğümüz için "Siz hamile kalınca bitti mi sandınız" hediyesi galiba bunlar

Gerçekten cok para lazim cocuklar için

Hataliysam arayın da yaz mitlaka ahdhsbdb

Yaptigin arabanin arkasina da sey yaz 'boyle bi sey yoktu, icimden geldi' hdhdhd
Ya benim hatalı olmam gibi bir durum söz konusu olabilir mi, he, olabilir mi? Olamaz

Ona şey yazdırırım: "Her icat bir ihtiyaçtan doğar..." Bu üç noktayı da her cümlenin sonuna koyuyorlar ya bayılıyorum ahshhs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…