- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.301
Ben bu yola baş koydum. Kimse engel olamaaaaağz, olamaz! Hala bebek arabası araştırıyoruz bu arada ya. Hem hafif hem rahat sürülen hem de az yer kaplayanı yok bunların. Sonunda mühendis yapacaklar beni. Kendi arabamı kendim tasarlayacağım, az kaldıBacim sen yine de sakin ol, neticede bebek arabasi yani seyetme o kadar, karnindaki bebegi dusunhahdshdh
Ya aynen öyle beee, istemem filan derken megerse bizim almamizi bekliyormuş baksana yaaa
Ee sizde mexbur diosnzE sen karşısın, alip da napayim
Kanguruyu kullandğnda yeriz bi tatlıZorunlu değil mecburi
Kanguru ben de sevmem ama bize de ablam verdi yeğeniminkini. Sevmem dedim ya kesin en çok onu kullanırız
Karışmayacağız ülen. Herkesin popisi var
Sana diyorBal0ncuk
Devlet destekli, üç ay geri ödemesiz, 15 taksitli bebek arabası kredisine başvuracaksın bacımEe sizde mexbur diosnz
Hediye edin gari
Yiyin, izin veriyorum. Ben tatlı görmeye gelemiyorum halaKanguruyu kullandğnda yeriz bi tatlı
Eved@Hemsirecik yüz görümlüğümü istio
Kredi neym çekemem benDevlet destekli, üç ay geri ödemesiz, 15 taksitli bebek arabası kredisine başvuracaksın bacım
Yiyin, izin veriyorum. Ben tatlı görmeye gelemiyorum hala
Eved
İnanır mısın bu sabah bir arkadaşa yolladım bu videoyu tesadüfe bak
zaman zaman bende böyle düşünüyorumYanlızlık cesareti galiba çok kötü bir hismiş yanlızlığı güzel zannederdim severdim ıııhh istemiorum şimdi her kapıdan biri çıksın kardeşlik o sevgi evimi donatsın istiyom bacım
Ben kollarıma ve kucağıma o kadar güvenmiyorum ki arabayı bile itebilir miyim diye şüpheye düşüyorum bazenKredi neym çekemem ben
Arabasız kalsm
Anasının kolları ve kucağı var
Her yere cuk oturan bir video değil mi yaİnanır mısın bu sabah bir arkadaşa yolladım bu videoyu tesadüfe bak
O zaman nie alıonBen kollarıma ve kucağıma o kadar güvenmiyorum ki arabayı bile itebilir miyim diye şüpheye düşüyorum bazen
Her yere cuk oturan bir video değil mi ya
Kesinlikle öyleBen kollarıma ve kucağıma o kadar güvenmiyorum ki arabayı bile itebilir miyim diye şüpheye düşüyorum bazen
Her yere cuk oturan bir video değil mi ya
Babası itsinO zaman nie alıon
Tmm işte seninkibi teyze aldğına göre
Benmkini teyze olarak sen alacan
1.den sonra bu his daha da artıyo bulutum emin ol beraber doğururuz napalımİnanır mısın bu sabah bir arkadaşa yolladım bu videoyu tesadüfe bak
zaman zaman bende böyle düşünüyorumannelik enerjisi gelirse neden olmasın
Ben bu yola baş koydum. Kimse engel olamaaaaağz, olamaz! Hala bebek arabası araştırıyoruz bu arada ya. Hem hafif hem rahat sürülen hem de az yer kaplayanı yok bunların. Sonunda mühendis yapacaklar beni. Kendi arabamı kendim tasarlayacağım, az kaldı
Oto koltuğu da geldi. Bozuk mozuk çıkar da iade gerekirse deneyelim dedik. Ön koltuğu ön cama yapıştırırsam çocuk arkama oturabiliyor. Benim aklıma yattı şahsen ahshhsjs Eşim de diyor ki "Sen de yanında oturursun, sorun olmaz" Makamımı kaptırmama planlarımdan haberi yok tabiiiy
Travel demiş ama travel değil ki bunun puseti yok. 9-36 kg diyor. 9 kg olana kadar
Yoh bacim yoh onlardan ahahahah, senden bi atak bekliyorz yaparsin bsyler artkBen bu yola baş koydum. Kimse engel olamaaaaağz, olamaz! Hala bebek arabası araştırıyoruz bu arada ya. Hem hafif hem rahat sürülen hem de az yer kaplayanı yok bunların. Sonunda mühendis yapacaklar beni. Kendi arabamı kendim tasarlayacağım, az kaldı
Oto koltuğu da geldi. Bozuk mozuk çıkar da iade gerekirse deneyelim dedik. Ön koltuğu ön cama yapıştırırsam çocuk arkama oturabiliyor. Benim aklıma yattı şahsen ahshhsjs Eşim de diyor ki "Sen de yanında oturursun, sorun olmaz" Makamımı kaptırmama planlarımdan haberi yok tabiiiy
Mecbur dememizden ziyade, senin gerenk yok yiaaa diyen tavrin gomik ahdhshdhEe sizde mexbur diosnz
Hediye edin gari
Kanguruyu kullandğnda yeriz bi tatlı
@Hemsirecik yüz görümlüğümü istio
Sadece ufak bi ayrinti var, bebek buyuyo filan ya onu dicektim ahdhhdKredi neym çekemem ben
Arabasız kalsm
Anasının kolları ve kucağı var
Kiz arabanin kendisi 9kg max kapasite 30kg gxgsgsgTravel demiş ama travel değil ki bunun puseti yok. 9-36 kg diyor. 9 kg olana kadarBal0ncuk mu taşıyacak?
Joie brisk lx bastonla Joie Litetrax 4 arasında gidip geliyorum bu ara
O iş bendeYoh bacim yoh onlardan ahahahah, senden bi atak bekliyorz yaparsin bsyler artk
Hahah olsun ya gidecekse bebeğe gitsin nabalım. "Çilemse çekerim, kaderimse gülerim" yazdırırım arabanın arkasınaMakamin gitti haberin yok, hey gdi hey
Yok başka siteden baktım. Araba ağırlığını da orada daha fazla yazmışlar zaten. Bu işte 6 aydan sonra "Başlarım travel'ına" denip hantalları satanların ikame olarak aldıkları arabalardan ya kabin ya baston alıyorlar son çare olarak ama ilk 6 ay pusetli lazım. Yapana kadar az paralar döktüğümüz için "Siz hamile kalınca bitti mi sandınız" hediyesi galiba bunlarKiz arabanin kendisi 9kg max kapasite 30kg gxgsgsgbunun ucakta kabine sigacak kadar kucuk olmasi hojj
Gerçekten cok para lazim cocuklar içinYok başka siteden baktım. Araba ağırlığını da orada daha fazla yazmışlar zaten. Bu işte 6 aydan sonra "Başlarım travel'ına" denip hantalları satanların ikame olarak aldıkları arabalardan ya kabin ya baston alıyorlar son çare olarak ama ilk 6 ay pusetli lazım. Yapana kadar az paralar döktüğümüz için "Siz hamile kalınca bitti mi sandınız" hediyesi galiba bunlar
Hataliysam arayın da yaz mitlaka ahdhsbdbO iş bende🛠
Hahah olsun ya gidecekse bebeğe gitsin nabalım. "Çilemse çekerim, kaderimse gülerim" yazdırırım arabanın arkasına
Ya benim hatalı olmam gibi bir durum söz konusu olabilir mi, he, olabilir mi? OlamazHataliysam arayın da yaz mitlaka ahdhsbdb
Yaptigin arabanin arkasina da sey yaz 'boyle bi sey yoktu, icimden geldi' hdhdhd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?