- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.321
Babası işe gitmiomu le?Babası itsinOnun da taşıma gücüne çok güvenmiyorum. Market poşetlerini arabadan eve taşıyana kadar söyleniyor
Hafif araba bakmamın sebebi o zaten ya. Düzgünce kullanabileyim. Çocuğa yazık
Kanka haksızmıym
Başka bak neoş ne bu 9 kg...Travel demiş ama travel değil ki bunun puseti yok. 9-36 kg diyor. 9 kg olana kadarBal0ncuk mu taşıyacak?
Joie brisk lx bastonla Joie Litetrax 4 arasında gidip geliyorum bu ara
Ee sizin traveldi felan mercedesmi alıosunuz dayloşYoh bacim yoh onlardan ahahahah, senden bi atak bekliyorz yaparsin bsyler artk
Makamin gitti haberin yok, hey gdi hey
Mecbur dememizden ziyade, senin gerenk yok yiaaa diyen tavrin gomik ahdhshdh
Sadece ufak bi ayrinti var, bebek buyuyo filan ya onu dicektim ahdhhd
Babası 7/24 çalışmıyor ama bebeğin mesaisi 7/24Babası işe gitmiomu le?
Kanka haksızmıym
Bu nasıl?Başka bak neoş ne bu 9 kg...
Zaten az daha büyürse yürüyecek
Onunki buEe sizin traveldi felan mercedesmi alıosunuz dayloş
Sen bundan alİştte oda bana komik gelio
Baktım zorlanıyorum 50tlye pazar arabası var ondsn alcam
Haklısın kankaBabası işe gitmiomu le?
Kanka haksızmıym
Başka bak neoş ne bu 9 kg...
Ee sizin traveldi felan mercedesmi alıosunuz dayloş
İştte oda bana komik gelio
Hadi ya diğer aya görücez bakalım1.den sonra bu his daha da artıyo bulutum emin ol beraber doğururuz napalım
Aslaaa nealim aslaYa benim hatalı olmam gibi bir durum söz konusu olabilir mi, he, olabilir mi? Olamaz
Ona şey yazdırırım: "Her icat bir ihtiyaçtan doğar..." Bu üç noktayı da her cümlenin sonuna koyuyorlar ya bayılıyorum ahshhs
İyi de travel al diyen kim sen komple bebek arabasi gereksiz diyon of balus siviyon da siviyon ahdhshdhsh. Burda para konusan sensinBabası işe gitmiomu le?
Kanka haksızmıym
Başka bak neoş ne bu 9 kg...
Ee sizin traveldi felan mercedesmi alıosunuz dayloş
İştte oda bana komik gelio
ahahhajshshshahahgahahsjdnAslaaa nealim asla
O uc nokta sey, ben yazdim sen dusun artik aq fhdhhfhdfh
Sizin kist kaç cmdi alındı mi hamile kaldınız mıFarklı kistlerde nasıl oluyordur bilemedim ki. Benim dermoid kist vardı. Bu doğuştan oluyormuş ve bilemedikleri bir sebepten büyümeye başlayabiliyormuş. Benimki tesadüfen görülmüştü mesela. Bir doktor demişti ki "bu kisti görmek zordur, özellikle bunun için bakmak gerekir".
Belki de bu seferki kist de değil bilemedim ama sen yine de cumartesiyi beklemeden başka bir doktora git istersen tedbiren. Nolur nolmaz regl olmadan iyice bir baksın iyi bir doktor
Bir yıl arayla iki yumurtalığımdan alındı aynı kist. İlki 5-6 cm kadar olmuştu. Diğeri daha küçükken ben ameliyat istedim hemen, o da o kadar büyümesin diye. Yalnız ölçülerini hatırlayamıyorum. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ama ameliyatlardan ya da kistten kaynaklı bir durum olmadı benim. Eşimin sperm değerlerinden dolayı tedavi gördümSizin kist kaç cmdi alındı mi hamile kaldınız mı
E tabii ki ya nolcakti ahdhhdhd nossun ben de dogurmaklara dogru gidiyom gelcemHamileyiz sen nasilsin
Tbrk edrm cnm ksra bkma glmdk ahsshjdHamileyiz sen nasilsin
İkiz ki, hem kiz hem erkek ki.Tbrk edrm cnm ksra bkma glmdk ahsshjd
Cinsiyet partisine çağır ama bak mutlaka. Darılırım
Firlat ben tutarim daylos hadi bekliyomE tabii ki ya nolcakti ahdhhdhd nossun ben de dogurmaklara dogru gidiyom gelcem
Gsgsgsgsfs çaktırmıyorum hamile oldugumu ya durun ikiz bile olabilirTbrk edrm cnm ksra bkma glmdk ahsshjd
Cinsiyet partisine çağır ama bak mutlaka. Darılırım
Ayni seyi dusunmemissİkiz ki, hem kiz hem erkek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?