- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.521
Acaba diorm geçen hafta cok stresliydim cok ağladm ondanmıAnne ile korkuturlarmis rüyasında genelde okuyun uyuturken de normal de de sık sık
Olmaz mı yavrum daha bebek diye hissiz mi sandın bol bol sarıl bu aralar bol bol olumlu konuş onunla kokla tabi arada benim içinde yapAcaba diorm geçen hafta cok stresliydim cok ağladm ondanmı
Acaba alakask varmı bilmiormki
Buyrun gelin tabısı de bu güzel güneşli bir gunde
Karataraklı neeeeeBuyrun gelin tabısı de bu güzel güneşli bir gunde
Ama o geldiğinde ben okuldaydim ki bide Afyon'a gittim ondan denk gelemedik diğer geldiğinde de yanında çantaları vardı ondan görüşemedik ins İzmir e yerlesecekler hatta komşu oluruz belkim dimiKarataraklı neeeee
Dur fesatlık yapaym az..
Bem olsamParesilaaa ile komuşmazdm
İzmire geldi seni görmedi
Bu arada yan tarafımıza da gece kulübü açtılar biz okula giriş yaparken onlar da çıkış yapıyor taksi dolu onu dikkatli bakarsan sabah bı gelioz okulun etrafı çöplük WC gibi olmuşKarataraklı neeeee
Dur fesatlık yapaym az..
Fesatlığı ben yapıodmAma o geldiğinde ben okuldaydim ki bide Afyon'a gittim ondan denk gelemedik diğer geldiğinde de yanında çantaları vardı ondan görüşemedik ins İzmir e yerlesecekler hatta komşu oluruz belkim dimiParesilaaa sende gel yerleş İzmir e boşver Hatay i
Nur şuan onlara ckk özendmBu arada yan tarafımıza da gece kulübü açtılar biz okula giriş yaparken onlar da çıkış yapıyor taksi dolu onu dikkatli bakarsan sabah bı gelioz okulun etrafı çöplük WC gibi olmuş
Kıyamam kız denk gelemedik o da çok üzüldü ondanFesatlığı ben yapıodm
Sana ne oluo
Nur şuan onlara ckk özendm
Nasıl kafa bi milyondur herşeyden habersiz felan
Ohhh misss
Offf yine o sofraKıyamam kız denk gelemedik o da çok üzüldü ondanbiraz fesatlık yapmış gibi oldum dimi sorma ya sabah zorla kalktım yataktan bu gece içeyim diye planlar yaparken birden akşama misafir geleceği geldi aklıma hayallerim suya düştü içip icip yatıp uyuyacaktim ben
Kimseye yakalanmadan gidek
Aaaa aşk olsunKarataraklı neeeee
Dur fesatlık yapaym az..
BakAma o geldiğinde ben okuldaydim ki bide Afyon'a gittim ondan denk gelemedik diğer geldiğinde de yanında çantaları vardı ondan görüşemedik ins İzmir e yerlesecekler hatta komşu oluruz belkim dimiParesilaaa sende gel yerleş İzmir e boşver Hatay i
Hangi sofra nerde sofra hadi gidekOfff yine o sofra
Kimseye yakalanmadan gidek
Aaaa aşk olsunzaten ne yapsam ne etsem kuyruklarım gelme çabasında.. arkadaşımın yanına giderken stresli mi gidem hem ben bugün doğum günü çocuğum bana laf yok
BakBal0ncuk nurum ne güzel açıklamış
Komşu olursak yerleşeyimhataya gezmeye gideriz
Benimle olduğun sürece yakalansanda gelemezler korkma bana güvenKimseye yakalanmadan gidek
Aaaa aşk olsunzaten ne yapsam ne etsem kuyruklarım gelme çabasında.. arkadaşımın yanına giderken stresli mi gidem hem ben bugün doğum günü çocuğum bana laf yok
BakBal0ncuk nurum ne güzel açıklamış
Komşu olursak yerleşeyimhataya gezmeye gideriz
Misafir yemeğe değilmi?Hangi sofra nerde sofra hadi gidek
Oooo doğum günü beybisu su nice musmutlu huzurlu bol askli sağlıklı yaşların olsun
Yok yavru bu sefer çaya yemek hazırlayamam daha geçen haftanın yorgunluğu var üzerimdeBenimle olduğun sürece yakalansanda gelemezler korkma bana güven
Aaaa nur güselmi açklamşşşşşşş
Sattn beni satttnnnn
Ama izmir için bende satardm
Misafir yemeğe değilmi?
Genelde yemeğe ağırlıosn die otomatiğe bağladk
Yok yavru bu sefer çaya yemek hazırlayamam daha geçen haftanın yorgunluğu var üzerimdepasta börek yapacaktım ona bile erindim dışardan alcam sen düşün nasıl yorgun olduğunu
Ohooi siz gelene kadar yaz tatili gelir belkim o zamana bebisler de gelir
Zaten bişi oluor mesela, herif dio alırız ya ne olacak, bide üstüne sen alırsnnnn yaparsn dio, aklı sıra bana kakalayacak gaz verio,Kipat okuom keşke bize kalan bı miras olaydı da bizde yeseydik
İnşallaaaahhhhhhhhhhhOhooi siz gelene kadar yaz tatili gelir belkim o zamana bebisler de gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?