Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karataraklı neeeee

Dur fesatlık yapaym az..
Bem olsam Paresilaaa ile komuşmazdm
İzmire geldi seni görmedi
Ama o geldiğinde ben okuldaydim ki bide Afyon'a gittim ondan denk gelemedik diğer geldiğinde de yanında çantaları vardı ondan görüşemedik ins İzmir e yerlesecekler hatta komşu oluruz belkim dimi Paresilaaa sende gel yerleş İzmir e boşver Hatay i

Karataraklı neeeee

Dur fesatlık yapaym az..
Bu arada yan tarafımıza da gece kulübü açtılar biz okula giriş yaparken onlar da çıkış yapıyor taksi dolu onu dikkatli bakarsan sabah bı gelioz okulun etrafı çöplük WC gibi olmuş

Fesatlığı ben yapıodm
Sana ne oluo

Bu arada yan tarafımıza da gece kulübü açtılar biz okula giriş yaparken onlar da çıkış yapıyor taksi dolu onu dikkatli bakarsan sabah bı gelioz okulun etrafı çöplük WC gibi olmuş
Nur şuan onlara ckk özendm
Nasıl kafa bi milyondur herşeyden habersiz felan
Ohhh misss

Fesatlığı ben yapıodm
Sana ne oluo

Nur şuan onlara ckk özendm
Nasıl kafa bi milyondur herşeyden habersiz felan
Ohhh misss
Kıyamam kız denk gelemedik o da çok üzüldü ondan biraz fesatlık yapmış gibi oldum dimi sorma ya sabah zorla kalktım yataktan bu gece içeyim diye planlar yaparken birden akşama misafir geleceği geldi aklıma hayallerim suya düştü içip icip yatıp uyuyacaktim ben

Offf yine o sofra

Kimseye yakalanmadan gidek
Karataraklı neeeee

Dur fesatlık yapaym az..
Aaaa aşk olsun zaten ne yapsam ne etsem kuyruklarım gelme çabasında.. arkadaşımın yanına giderken stresli mi gidem hem ben bugün doğum günü çocuğum bana laf yok
Bak Bal0ncuk nurum ne güzel açıklamış
Komşu olursak yerleşeyim hataya gezmeye gideriz

Offf yine o sofra
Hangi sofra nerde sofra hadi gidek
Oooo doğum günü beybisu su nice musmutlu huzurlu bol askli sağlıklı yaşların olsun

Benimle olduğun sürece yakalansanda gelemezler korkma bana güven
Aaaa nur güselmi açklamşşşşşşş
Sattn beni satttnnnn
Ama izmir için bende satardm

Hangi sofra nerde sofra hadi gidek

Oooo doğum günü beybisu su nice musmutlu huzurlu bol askli sağlıklı yaşların olsun
Misafir yemeğe değilmi?
Genelde yemeğe ağırlıosn die otomatiğe bağladk

Yok yavru bu sefer çaya yemek hazırlayamam daha geçen haftanın yorgunluğu var üzerimde pasta börek yapacaktım ona bile erindim dışardan alcam sen düşün nasıl yorgun olduğunu

Kipat okuom keşke bize kalan bı miras olaydı da bizde yeseydik
Zaten bişi oluor mesela, herif dio alırız ya ne olacak, bide üstüne sen alırsnnnn yaparsn dio, aklı sıra bana kakalayacak gaz verio,
He diorm mısırdaki dedemden miras kalırsa neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…