Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten bişi oluor mesela, herif dio alırız ya ne olacak, bide üstüne sen alırsnnnn yaparsn dio, aklı sıra bana kakalayacak gaz verio,
He diorm mısırdaki dedemden miras kalırsa neden olmasın
Belkim vardır Mısır'da tanımadığımız dedelerimiz
İnşallaaaahhhhhhhhhhh
Tüp bebeğe kadar kendimiz deneyek dedik ovu testlerinden aldım ama bir sonraki regl i beklicem başlamadım daha hadi bakam hayırlısı

Belkim vardır Mısır'da tanımadığımız dedelerimiz

Tüp bebeğe kadar kendimiz deneyek dedik ovu testlerinden aldım ama bir sonraki regl i beklicem başlamadım daha hadi bakam hayırlısı

Hesabı yanlış yapmışım bu arada yaz tatiline kadar bebişin gelmesi için en geç önümüzdeki aya hamiş kalmak lazımmış neyse karnımda olur belkim ya

Neden olmasn hııı neden olmasnnnnn
İnşallah
Aferm kız... Dene tabi...
Mücadeleye devam

Kaç kaç erkek anası geldi N Neal

Hangi sofra nerde sofra hadi gidek

Oooo doğum günü beybisu su nice musmutlu huzurlu bol askli sağlıklı yaşların olsun
Çok sağol canım amin inşallah
Onlar çok iyi iz sürer İzmir kalmalik Hatay gezmelik

Paresilaaa

Nice mutlu yılların olsun bibiğimmmm
Yeni yaşın sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin
Canım çok teşekkür ederim amin inşallah Allah'ım nasip eder
Paresilaaa bak gör erinior
Ben erinmem
Yeme içme bahane sohbet şahane Nurzfr Bal0ncuk

Sayfalarca yazmışınız ha başına gidemedim bile. Akşam da ilk defa erkenden uyuyakalmışım. Tam bir tembel teneke oldum çıktım. Yürüyüşe çıktık akşam, yürürken bile ayakta uyuyorum. Nurzfr hanımların 40 gün 40 gece kutlaması bitmiş herhal, hızlı dönmüşler Ben de kardeşimin nikahından sonra evde verecekleri yemeğe gitmemeyi düşünüyorum. Abla dediğin böyle olur

Son düzenleme:
N Neal ve dayler dayler
Hanginiz bunu istiosunuz
Çıkın açk açk söyleyn saklamayn içinizdekileri
Ay yok bu biraz sönük kaldi sanki sjdhshhd
Oğlan anaları varken N Neal ve dayler dayler bana düşmez
Oldu her seyi biz yapalim kiz analari yatsin ahdhshdh
Onlar sünnet yapabilir asıl sen yapacaksın altı ay kinasini değil mi dayler dayler N Neal
Onaylıyorum seni en yurekten
Moralim bozk ya
Kaç gündür uyumuo.. Uyuduğunda irkliyot ve korkuor.. Ağlayarak uyanıor
Anlamıorm
Atak donemindedir, bozma moralini, gecicidir yevrum
Ne kaccam ya kızım olursa zati peşimden koscaklar dimi N Neal ve dayler dayler
Ah oglusum paşam ne canlar yakacak

@MNbeyaz gel bureyeeeee hepsi senin yüzünden

Miss Bride kız doğumdan sonra ne oldu sana.. Ahın gitti vahın kaldı kızzzz
Bütün gün uyumuyo, gece de kalkiyoruz tabi gaz sancilari basladi, ben baygın düşüyorum. Eşim de geldi. Kışlık yapıcaz bugün. Kedinin aşısı var. Hâlâ hasta. Sonra kızın aşısı var. Temizlik yemek koşturma yani.

Ay yok bu biraz sönük kaldi sanki sjdhshhd

Oldu her seyi biz yapalim kiz analari yatsin ahdhshdh

Onaylıyorum seni en yurekten

Atak donemindedir, bozma moralini, gecicidir yevrum

Ah oglusum paşam ne canlar yakacak
Benim kızımda hepsini peşinde kosturtacak hissediyorum kızım olacak falcı her ne kdr oğlan da dese falciya gittim bu arada geçen ay için hamile olabileceğimi söyledi oğlan olacak dedi regl 55 gün gecikince ama malesef tutturamadi taş çıktı taş düşürdüm Herifle dalga geçtim bebiş diil nur topu gibi bi taş veriyorum sana diye

Araya kışlığı nasıl sıkıştıracaksın ya benim domatesler dört gündür sebzelikte, hazırlanmayı bekliyorlar

Gerisinde yokum bende yavrum malum okul ama o bı hafta İzmir den kaçmaya ihtiyacım vardı bigun ankara bigun Muğla beş gün afyon iyi geldi kırk gününe katılamadım düğünün beş gününe katilabildim büyük gorumcelik bunu gerektirir dersim boş ya ondan hizliyim joo

Gez Gör Anadolu mu çektiniz bacım? O neydi öyle? Bizimkinin de Eskişehir'de bir etkinliği olacakmış nikahtan önce ama gidebilecek miyim bakalım
Tembellikte tekim saniodum dün akşam bosattim valizleri
Aa üstüme tanımam. Totomu yerinden kaldırmak için kendime motivasyon cümleleri hazırlamam gerekiyor "O barbunyalar bir haftadır dolapta. Kesin çürüdü. Kalk artık ayıkla" gibi

Bir hafta barbunya dolapta bekler mi aldığın gün ayıkla at dondurucuya sonra pişirmek istediğinde çıkar hasla yemeğini yap aaaa hiç yakistiramadim kalk kalk oğlan buyuteceksin daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…