- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.541
Belkim vardır Mısır'da tanımadığımız dedelerimizZaten bişi oluor mesela, herif dio alırız ya ne olacak, bide üstüne sen alırsnnnn yaparsn dio, aklı sıra bana kakalayacak gaz verio,
He diorm mısırdaki dedemden miras kalırsa neden olmasın
Tüp bebeğe kadar kendimiz deneyek dedik ovu testlerinden aldım ama bir sonraki regl i beklicem başlamadım daha hadi bakam hayırlısıİnşallaaaahhhhhhhhhhh
Hesabı yanlış yapmışım bu arada yaz tatiline kadar bebişin gelmesi için en geç önümüzdeki aya hamiş kalmak lazımmış neyse karnımda olur belkim yaİnşallaaaahhhhhhhhhhh
Belkim vardır Mısır'da tanımadığımız dedelerimiz
Tüp bebeğe kadar kendimiz deneyek dedik ovu testlerinden aldım ama bir sonraki regl i beklicem başlamadım daha hadi bakam hayırlısı
Hesabı yanlış yapmışım bu arada yaz tatiline kadar bebişin gelmesi için en geç önümüzdeki aya hamiş kalmak lazımmış neyse karnımda olur belkim ya
Ne kaccam ya kızım olursa zati peşimden koscaklar dimi N Neal ve
Belki de yaşadıklarınızdan etkilendi yaMoralim bozk ya
Kaç gündür uyumuo.. Uyuduğunda irkliyot ve korkuor.. Ağlayarak uyanıor
Anlamıorm
Çok sağol canım amin inşallahHangi sofra nerde sofra hadi gidek
Oooo doğum günü beybisu su nice musmutlu huzurlu bol askli sağlıklı yaşların olsun
Onlar çok iyi iz sürerBenimle olduğun sürece yakalansanda gelemezler korkma bana güven
Aaaa nur güselmi açklamşşşşşşş
Sattn beni satttnnnn
Ama izmir için bende satardm
Misafir yemeğe değilmi?
Genelde yemeğe ağırlıosn die otomatiğe bağladk
Canım çok teşekkür ederim amin inşallah Allah'ım nasip eder
Yeme içme bahane sohbet şahane
En güzel zamanlarin tadını çıkartSayfalarca yazmışınız ha başına gidemedim bile. Akşam da ilk defa erkenden uyuyakalmışım. Tam bir tembel teneke oldum çıktım. Yürüyüşe çıktık akşam, yürürken bile ayakta uyuyorum
Ay yok bu biraz sönük kaldi sanki sjdhshhd
Oldu her seyi biz yapalim kiz analari yatsin ahdhshdh
Onaylıyorum seni en yurekten
Atak donemindedir, bozma moralini, gecicidir yevrumMoralim bozk ya
Kaç gündür uyumuo.. Uyuduğunda irkliyot ve korkuor.. Ağlayarak uyanıor
Anlamıorm
Ah oglusum paşam ne canlar yakacak
Bütün gün uyumuyo, gece de kalkiyoruz tabi gaz sancilari basladi, ben baygın düşüyorum. Eşim de geldi. Kışlık yapıcaz bugün. Kedinin aşısı var. Hâlâ hasta. Sonra kızın aşısı var. Temizlik yemek koşturma yani.@MNbeyaz gel bureyeeeee hepsi senin yüzünden
Miss Bride kız doğumdan sonra ne oldu sana.. Ahın gitti vahın kaldı kızzzz
Sen de jet gibi yakalamışın ha meşazı güncelledim, devamında sana laflar hazırladım. Geri dön bak. Benimki hamilelikten değil bence ya, kişisel başarım tembellikEn güzel zamanlarin tadını çıkart
Benim kızımda hepsini peşinde kosturtacakAy yok bu biraz sönük kaldi sanki sjdhshhd
Oldu her seyi biz yapalim kiz analari yatsin ahdhshdh
Onaylıyorum seni en yurekten
Atak donemindedir, bozma moralini, gecicidir yevrum
Ah oglusum paşam ne canlar yakacak
Sen anlatırken ben yoruldum valla Allah kolaylıklar versinBütün gün uyumuyo, gece de kalkiyoruz tabi gaz sancilari basladi, ben baygın düşüyorum. Eşim de geldi. Kışlık yapıcaz bugün. Kedinin aşısı var. Hâlâ hasta. Sonra kızın aşısı var. Temizlik yemek koşturma yani.
E delikanlı oğlan tabii bazı ihtiyaçları olacakAh oglusum paşam ne canlar yakacak
Araya kışlığı nasıl sıkıştıracaksın ya benim domatesler dört gündür sebzelikte, hazırlanmayı bekliyorlarBütün gün uyumuyo, gece de kalkiyoruz tabi gaz sancilari basladi, ben baygın düşüyorum. Eşim de geldi. Kışlık yapıcaz bugün. Kedinin aşısı var. Hâlâ hasta. Sonra kızın aşısı var. Temizlik yemek koşturma yani.
Gerisinde yokum bende yavrum malum okul ama o bı hafta İzmir den kaçmaya ihtiyacım vardı bigun ankara bigun Muğla beş gün afyon iyi geldiSayfalarca yazmışınız ha başına gidemedim bile. Akşam da ilk defa erkenden uyuyakalmışım. Tam bir tembel teneke oldum çıktım. Yürüyüşe çıktık akşam, yürürken bile ayakta uyuyorum.Nurzfr hanımların 40 gün 40 gece kutlaması bitmiş herhal, hızlı dönmüşler Ben de kardeşimin nikahından sonra evde verecekleri yemeğe gitmemeyi düşünüyorum. Abla dediğin böyle olur
Tembellikte tekim saniodum dün akşam bosattim valizleriAraya kışlığı nasıl sıkıştıracaksın ya benim domatesler dört gündür sebzelikte, hazırlanmayı bekliyorlar
Gez Gör Anadolu mu çektiniz bacım? O neydi öyle? Bizimkinin de Eskişehir'de bir etkinliği olacakmış nikahtan önce ama gidebilecek miyim bakalımGerisinde yokum bende yavrum malum okul ama o bı hafta İzmir den kaçmaya ihtiyacım vardı bigun ankara bigun Muğla beş gün afyon iyi geldikırk gününe katılamadım düğünün beş gününe katilabildim büyük gorumcelik bunu gerektirir dersim boş ya ondan hizliyim joo
Aa üstüme tanımam. Totomu yerinden kaldırmak için kendime motivasyon cümleleri hazırlamam gerekiyor "O barbunyalar bir haftadır dolapta. Kesin çürüdü. Kalk artık ayıkla" gibiTembellikte tekim saniodum dün akşam bosattim valizleri
Bir hafta barbunya dolapta bekler miGez Gör Anadolu mu çektiniz bacım? O neydi öyle? Bizimkinin de Eskişehir'de bir etkinliği olacakmış nikahtan önce ama gidebilecek miyim bakalım
Aa üstüme tanımam. Totomu yerinden kaldırmak için kendime motivasyon cümleleri hazırlamam gerekiyor "O barbunyalar bir haftadır dolapta. Kesin çürüdü. Kalk artık ayıkla" gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?