- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.561
O kadar İzmir'e gittim Kordon'da sadece sabah gidebildimAlsancak Kordon'a bı otururuz ne zaman gece olmuş anlamayız bile
Üç senedir izmirdeyim Çeşmealtı nerde hiç bilmiyorumO kadar İzmir'e gittim Kordon'da sadece sabah gidebildimvarsa yoksa Çeşmealtı
Yazın yapcan ki kışın yiyesin. Bana bi deli kuvveti geldiAraya kışlığı nasıl sıkıştıracaksın ya benim domatesler dört gündür sebzelikte, hazırlanmayı bekliyorlar
Ben de yoruldum şimdi sen böyle deyince psikolojik olarak.Sen anlatırken ben yoruldum valla Allah kolaylıklar versin
Bence hicbirsey kaybetmedinÜç senedir izmirdeyim Çeşmealtı nerde hiç bilmiyorum
Benim kızımda ben gibi olacak uykucu ve tembellYazın yapcan ki kışın yiyesin. Bana bi deli kuvveti geldi
Ben de yoruldum şimdi sen böyle deyince psikolojik olarak.
O değil de şimdi bunlar hamilelikle doğumla uğraşırken biz kızları N Neal de oğlanı büyütmüş olacak galiba yaBal0ncuk
N Neal 'e bunu söyleye söyleye hamile kaldı.Sira hepinizde. Ben gece uyumuyosam kimse uyumasın banane
Beklediğimiz yerler var oralar dışında hiç bi yerine gitmedim tek gitmiyorum herif de goturmuyoBence hicbirsey kaybetmedin
Ah bu adamlar ah ahBeklediğimiz yerler var oralar dışında hiç bi yerine gitmedim tek gitmiyorum herif de goturmuyo
Zaten kış için buzluğa atayım diye almıştım. Bir haftaya yakın kaldı valla. İlk 2-3 gün unutmuşum zaten. Sonra aklıma geldiğinde de bir tarafımı kaldıramadım. Az geldi zaten ya 2,5 kilo almıştım. 4 seferlik bir şey çıktı anca. Domatesleri halledeyim kalırsa biraz daha barbunya alacağımBir hafta barbunya dolapta bekler mialdığın gün ayıkla at dondurucuya sonra pişirmek istediğinde çıkar hasla yemeğini yap aaaa hiç yakistiramadim kalk kalk oğlan buyuteceksin daha
Alma alma canın çekerse kışın marketlerden alırsın çöpe gidecek yoksa çürüyüp bı anlamı kalmayacak aldığınınZaten kış için buzluğa atayım diye almıştım. Bir haftaya yakın kaldı valla. İlk 2-3 gün unutmuşum zaten. Sonra aklıma geldiğinde de bir tarafımı kaldıramadım. Az geldi zaten ya 2,5 kilo almıştım. 4 seferlik bir şey çıktı anca. Domatesleri halledeyim kalırsa biraz daha barbunya alacağım
Bana gelemiyor o kuvvetten. Yeterince de deliyim aslında ama başka bir şeyler eksik demek ki bendeYazın yapcan ki kışın yiyesin. Bana bi deli kuvveti geldi
Hayattan dersimi almış olurum o zaman. Yok yav ben de hayret ettim ama bozulmamışlardı. Attım buzluğa mis gibi. Normalde ben hazır dondurulmuş ıspanak, bamya falan çok alıyordum da doktora sordum, "Onları yeme, kendi dondurduklarını yiyebilirsin" dedi :/ Ben de kalanları pişirip buzluğu boşaltmaya çalışıyorum bir yandan. Kendi donduracaklarıma yer açılsın diyeAlma alma canın çekerse kışın marketlerden alırsın çöpe gidecek yoksa çürüyüp bı anlamı kalmayacak aldığının
Yaaa deliii, o bebe bu yakınlarda gelecek sen raad ol yavrum, bana da hep ikiz dedilerdi de nolduBenim kızımda hepsini peşinde kosturtacakhissediyorum kızım olacak falcı her ne kdr oğlan da dese falciya gittim bu arada geçen ay için hamile olabileceğimi söyledi oğlan olacak dedi regl 55 gün gecikince ama malesef tutturamadi taş çıktı taş düşürdüm Herifle dalga geçtim bebiş diil nur topu gibi bi taş veriyorum sana diye
İyyyy şuan kendimden tiksindimmmmE delikanlı oğlan tabii bazı ihtiyaçları olacak
Allah kolaylıklar versin artık yemek yememeyi düşünüyorumHayattan dersimi almış olurum o zaman. Yok yav ben de hayret ettim ama bozulmamışlardı. Attım buzluğa mis gibi. Normalde ben hazır dondurulmuş ıspanak, bamya falan çok alıyordum da doktora sordum, "Onları yeme, kendi dondurduklarını yiyebilirsin" dedi :/ Ben de kalanları pişirip buzluğu boşaltmaya çalışıyorum bir yandan. Kendi donduracaklarıma yer açılsın diye
Gelirse de hayırlısı gelmezse de belki bizim imtihanimiz da budur rabbim daha büyük sikintilar vermesin cidden ama tabi olmuyo diyip kenara çekilmicem de uğraşmaya devamYaaa deliii, o bebe bu yakınlarda gelecek sen raad ol yavrum, bana da hep ikiz dedilerdi de noldu
İyyyy şuan kendimden tiksindimmmm
Dışarıdan alınan daha yüksek kalorili. Aç mı geziyon bacım? Çorba ve sulu sebze yemekleriyle çok güzel kilo veriliyor. Eşimde test ettimAllah kolaylıklar versin artık yemek yememeyi düşünüyorumzayıflamak için ondan evde bişi yapmiom artik
İste buuuu, harikasinGelirse de hayırlısı gelmezse de belki bizim imtihanimiz da budur rabbim daha büyük sikintilar vermesin cidden ama tabi olmuyo diyip kenara çekilmicem de uğraşmaya devam
Canimsinizzzİste buuuu, harikasinher zaman desteğiz guzuuu
Offf beeeee lafa baaakkkkkkkkkk
Görümceye gel.. OhaaağğğğğğSayfalarca yazmışınız ha başına gidemedim bile. Akşam da ilk defa erkenden uyuyakalmışım. Tam bir tembel teneke oldum çıktım. Yürüyüşe çıktık akşam, yürürken bile ayakta uyuyorum.Nurzfr hanımların 40 gün 40 gece kutlaması bitmiş herhal, hızlı dönmüşler Ben de kardeşimin nikahından sonra evde verecekleri yemeğe gitmemeyi düşünüyorum. Abla dediğin böyle olur
Tabeee.... Topluma ayak uydurmak grrekAy yok bu biraz sönük kaldi sanki sjdhshhd
Oldu her seyi biz yapalim kiz analari yatsin ahdhshdh
Onaylıyorum seni en yurekten
Atak donemindedir, bozma moralini, gecicidir yevrum
Ah oglusum paşam ne canlar yakacak
Off bizim gaz sancısı sabaha karşı5te başlıo... Öğlene kdar devam edio..Bütün gün uyumuyo, gece de kalkiyoruz tabi gaz sancilari basladi, ben baygın düşüyorum. Eşim de geldi. Kışlık yapıcaz bugün. Kedinin aşısı var. Hâlâ hasta. Sonra kızın aşısı var. Temizlik yemek koşturma yani.
Ohhhhh biz kahve içecezzzzzz kahveeeeeeeeYazın yapcan ki kışın yiyesin. Bana bi deli kuvveti geldi
Ben de yoruldum şimdi sen böyle deyince psikolojik olarak.
O değil de şimdi bunlar hamilelikle doğumla uğraşırken biz kızları N Neal de oğlanı büyütmüş olacak galiba yaBal0ncuk
N Neal 'e bunu söyleye söyleye hamile kaldı.Sira hepinizde. Ben gece uyumuyosam kimse uyumasın banane
Ay lav yu nurummCanimsinizzziyiki varsınız
Ağlayan bi çocukla uykusuzluk eksikBana gelemiyor o kuvvetten. Yeterince de deliyim aslında ama başka bir şeyler eksik demek ki bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?