Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Araya kışlığı nasıl sıkıştıracaksın ya benim domatesler dört gündür sebzelikte, hazırlanmayı bekliyorlar
Yazın yapcan ki kışın yiyesin. Bana bi deli kuvveti geldi
Sen anlatırken ben yoruldum valla Allah kolaylıklar versin
Ben de yoruldum şimdi sen böyle deyince psikolojik olarak.
O değil de şimdi bunlar hamilelikle doğumla uğraşırken biz kızları N Neal de oğlanı büyütmüş olacak galiba ya Bal0ncuk
N Neal 'e bunu söyleye söyleye hamile kaldı.Sira hepinizde. Ben gece uyumuyosam kimse uyumasın banane

Benim kızımda ben gibi olacak uykucu ve tembell

Bir hafta barbunya dolapta bekler mi aldığın gün ayıkla at dondurucuya sonra pişirmek istediğinde çıkar hasla yemeğini yap aaaa hiç yakistiramadim kalk kalk oğlan buyuteceksin daha
Zaten kış için buzluğa atayım diye almıştım. Bir haftaya yakın kaldı valla. İlk 2-3 gün unutmuşum zaten. Sonra aklıma geldiğinde de bir tarafımı kaldıramadım. Az geldi zaten ya 2,5 kilo almıştım. 4 seferlik bir şey çıktı anca. Domatesleri halledeyim kalırsa biraz daha barbunya alacağım

Alma alma canın çekerse kışın marketlerden alırsın çöpe gidecek yoksa çürüyüp bı anlamı kalmayacak aldığının

Alma alma canın çekerse kışın marketlerden alırsın çöpe gidecek yoksa çürüyüp bı anlamı kalmayacak aldığının
Hayattan dersimi almış olurum o zaman. Yok yav ben de hayret ettim ama bozulmamışlardı. Attım buzluğa mis gibi. Normalde ben hazır dondurulmuş ıspanak, bamya falan çok alıyordum da doktora sordum, "Onları yeme, kendi dondurduklarını yiyebilirsin" dedi :/ Ben de kalanları pişirip buzluğu boşaltmaya çalışıyorum bir yandan. Kendi donduracaklarıma yer açılsın diye

Yaaa deliii, o bebe bu yakınlarda gelecek sen raad ol yavrum, bana da hep ikiz dedilerdi de noldu
E delikanlı oğlan tabii bazı ihtiyaçları olacak
İyyyy şuan kendimden tiksindimmmm

Allah kolaylıklar versin artık yemek yememeyi düşünüyorum zayıflamak için ondan evde bişi yapmiom artik

Yaaa deliii, o bebe bu yakınlarda gelecek sen raad ol yavrum, bana da hep ikiz dedilerdi de noldu

İyyyy şuan kendimden tiksindimmmm
Gelirse de hayırlısı gelmezse de belki bizim imtihanimiz da budur rabbim daha büyük sikintilar vermesin cidden ama tabi olmuyo diyip kenara çekilmicem de uğraşmaya devam

Ne kaccam ya kızım olursa zati peşimden koscaklar dimi N Neal ve dayler dayler
Offf beeeee lafa baaakkkkkkkkkk
Vişşşşşşşş yürü be nur

Görümceye gel.. Ohaaağğğğğğ
Ayyy resmen düşmanlkk
Gidecen gelin hanmla ilgilenecen
Ne demek gitmiecrnnnnn
Ayyy bir dakika erkek kızmı erkekmi oda var

Ay yok bu biraz sönük kaldi sanki sjdhshhd

Oldu her seyi biz yapalim kiz analari yatsin ahdhshdh

Onaylıyorum seni en yurekten

Atak donemindedir, bozma moralini, gecicidir yevrum

Ah oglusum paşam ne canlar yakacak
Tabeee.... Topluma ayak uydurmak grrek
Devir bunu gerektirio
Erkek anaları olarak herşey sizden
Gerçi ben erkek anasından bir halt görmedm kızımda görmezse şaşırmam

Off bizim gaz sancısı sabaha karşı5te başlıo... Öğlene kdar devam edio..
Az önce dayak cennetten cıkmaz kızım lütfen yeter pırtla dedim mesela

Ohhhhh biz kahve içecezzzzzz kahveeeeeeee
Onlar bebe gazıyla uğraşsn

Canimsinizzz iyiki varsınız
Ay lav yu nurumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…