- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.581
Ay lav u beybisuOfff beeeee lafa baaakkkkkkkkkk
Vişşşşşşşş yürü be nur
Görümceye gel.. Ohaaağğğğğğ
Ayyy resmen düşmanlkk
Gidecen gelin hanmla ilgilenecen
Ne demek gitmiecrnnnnn
Ayyy bir dakika erkek kızmı erkekmi oda var
Tabeee.... Topluma ayak uydurmak grrek
Devir bunu gerektirio
Erkek anaları olarak herşey sizden
Gerçi ben erkek anasından bir halt görmedmkızımda görmezse şaşırmam
Off bizim gaz sancısı sabaha karşı5te başlıo... Öğlene kdar devam edio..
Az önce dayak cennetten cıkmaz kızım lütfen yeter pırtla dedim mesela
Ohhhhh biz kahve içecezzzzzz kahveeeeeeee
Onlar bebe gazıyla uğraşsn
Ay lav yu nurumm
Narin yavrumuz çıkarmayı bilmiyo utaniyo ondanOhheeeağğğğğ bir gaz çıkarttıraym dedm kaç sayfa yazmşsnz..
Demek bizim pırtlama o kdar uzun sürüo
O kadar kalabalığın içine giremem sori, corona var. Sonunu anlamadım la kardeşimi mi sordu? Erkek. Ben görümce oluyom yaniGörümceye gel.. Ohaaağğğğğğ
Ayyy resmen düşmanlkk
Ne demek gitmiecrnnnnn
2. Ayda zillileştiBizimkinin zamanı belli değil. 2. Aya girdik gireli anne delirtme çalışmalarına hız verdi bizim kız.Bal0ncuk
Umarm nurumAy lav u beybisugazsız olacak benim yavrum daha karnımda ogretcem gaz çıkarmayı oturup sizinle gayfe iccem
Narin yavrumuz çıkarmayı bilmiyo utaniyo ondan
GörümceeeeeeeO kadar kalabalığın içine giremem sori, corona var. Sonunu anlamadım la kardeşimi mi sordu? Erkek. Ben görümce oluyom yani
Bu yaşta doğum günü pastası istemiyorumParesilaaa hani doğum güni pastası?
Kıyamam saçlarını yolmaya başlamış şimdiden2. Ayda zillileşti
Sinirlenince kendi saçını yoluo
Umarm nurum
Evrene pozitif enerjiyi şimdiden verki gazsız olsn
Görümceeeeeee
Görmimmm seni ömrümceeeee
Heee gorursem soylermOfff beeeee lafa baaakkkkkkkkkk
Vişşşşşşşş yürü be nur
Görümceye gel.. Ohaaağğğğğğ
Ayyy resmen düşmanlkk
Ne demek gitmiecrnnnnn
Tabeee.... Topluma ayak uydurmak grrek
Devir bunu gerektirio
Erkek anaları olarak herşey sizden
Gerçi ben erkek anasından bir halt görmedmkızımda görmezse şaşırmam
Off bizim gaz sancısı sabaha karşı5te başlıo... Öğlene kdar devam edio..
Az önce dayak cennetten cıkmaz kızım lütfen yeter pırtla dedim mesela
Ohhhhh biz kahve içecezzzzzz kahveeeeeeee
Onlar bebe gazıyla uğraşsn
Ay lav yu nurumm
Benimki beni çimcikliyo2. Ayda zillileşti
Sinirlenince kendi saçını yoluo
Kızzzz nie istemiosnBu yaşta doğum günü pastası istemiyorum
Eskiden çok çok mutlu olurdum doğum günümde yeni yaş yeni umut diye ama bu sene hicbirsey istemiyorum
Heee allahım bu dünyaya ben nie geldim şarkısını söliecek ilerdeKıyamam saçlarını yolmaya başlamış şimdidenpozitif enerji git evrene
Yahu canın saolsn senin dünya güzeli kızınla, sen kraliçe hanıma feda olsn deseneHeee gorursem soylerm
Sana kavga edecek madem bu dünya böyleydi neden geleyim diye uğraştın diyecekKızzzz nie istemiosn
Immm ağzm sulandı bak
Senin yerine ben yiyim sen al
Heee allahım bu dünyaya ben nie geldim şarkısını söliecek ilerde
Yahu canın saolsn senin dünya güzeli kızınla, sen kraliçe hanıma feda olsn desene
Kesinlikle öyle diyecekSana kavga edecek madem bu dünya böyleydi neden geleyim diye uğraştın diyecek
Hayırlısı ve gulumKesinlikle öyle diyecek
Hele bu ülke
Kolay gelsn nurumBen artık kaçar kizcelerim
Tamam fıstık alırım burdaki guzelliklerle yenirKızzzz nie istemiosn
Immm ağzm sulandı bak
Yahu canın saolsn senin dünya güzeli kızınla, sen kraliçe hanıma feda olsn desene
Pasta sevmem içine krem şanti boca ediyorlar, sanki kaşık kaşık margarin yiyormuş gibi hissediyorum ama doğum günü kutlanmaz mı yaa! Her yaşta kutlanır bence. Bir sene arkadaşım pasta sevmiyorum diye cheesecake ve ekler alıp gelmişti doğum günümdeBu yaşta doğum günü pastası istemiyorum
Eskiden çok çok mutlu olurdum doğum günümde yeni yaş yeni umut diye ama bu sene hicbirsey istemiyorum
Aklıma şey geldi bu oğlan anası muhabbetleriyle. Yıllaaar yıllar önce bir tanıdığım komşusunun akıl vermesiyle, üniversite okumak için başka şehre gidecek olan oğlunun çantasına lazım olur diye prezervatif alıp koymuştu. Kızlarınınkine de koymuş mudur acabaHeee gorursem soylerm
Kesin derim, tam benlik laflar hahdshhdKızzzz nie istemiosn
Immm ağzm sulandı bak
İyyyhhhhh allam daha neler duyacagim yarabbim mmmmm kesin koymuştur kesinPasta sevmem içine krem şanti boca ediyorlar, sanki kaşık kaşık margarin yiyormuş gibi hissediyorum ama doğum günü kutlanmaz mı yaa! Her yaşta kutlanır bence. Bir sene arkadaşım pasta sevmiyorum diye cheesecake ve ekler alıp gelmişti doğum günümdeSağlıklı, mutlu, nice yılların olsun
Aklıma şey geldi bu oğlan anası muhabbetleriyle. Yıllaaar yıllar önce bir tanıdığım komşusunun akıl vermesiyle, üniversite okumak için başka şehre gidecek olan oğlunun çantasına lazım olur diye prezervatif alıp koymuştu. Kızlarınınkine de koymuş mudur acaba
Napim içimde istek yok kiPasta sevmem içine krem şanti boca ediyorlar, sanki kaşık kaşık margarin yiyormuş gibi hissediyorum ama doğum günü kutlanmaz mı yaa! Her yaşta kutlanır bence. Bir sene arkadaşım pasta sevmiyorum diye cheesecake ve ekler alıp gelmişti doğum günümdeSağlıklı, mutlu, nice yılların olsun
Aklıma şey geldi bu oğlan anası muhabbetleriyle. Yıllaaar yıllar önce bir tanıdığım komşusunun akıl vermesiyle, üniversite okumak için başka şehre gidecek olan oğlunun çantasına lazım olur diye prezervatif alıp koymuştu. Kızlarınınkine de koymuş mudur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?