Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay lav u beybisu gazsız olacak benim yavrum daha karnımda ogretcem gaz çıkarmayıoturup sizinle gayfe iccem
Ohheeeağğğğğ bir gaz çıkarttıraym dedm kaç sayfa yazmşsnz..
Demek bizim pırtlama o kdar uzun sürüo
Narin yavrumuz çıkarmayı bilmiyo utaniyo ondan

Bizimkinin zamanı belli değil. 2. Aya girdik gireli anne delirtme çalışmalarına hız verdi bizim kız. Bal0ncuk
2. Ayda zillileşti
Sinirlenince kendi saçını yoluo

Ay lav u beybisu gazsız olacak benim yavrum daha karnımda ogretcem gaz çıkarmayıoturup sizinle gayfe iccem

Narin yavrumuz çıkarmayı bilmiyo utaniyo ondan
Umarm nurum
Evrene pozitif enerjiyi şimdiden verki gazsız olsn

O kadar kalabalığın içine giremem sori, corona var. Sonunu anlamadım la kardeşimi mi sordu? Erkek. Ben görümce oluyom yani
Görümceeeeeee
Görmimmm seni ömrümceeeee

Heee gorursem soylerm

Bu yaşta doğum günü pastası istemiyorum
Eskiden çok çok mutlu olurdum doğum günümde yeni yaş yeni umut diye ama bu sene hicbirsey istemiyorum
Kızzzz nie istemiosn
Immm ağzm sulandı bak
Senin yerine ben yiyim sen al

Kıyamam saçlarını yolmaya başlamış şimdiden pozitif enerji git evrene
Heee allahım bu dünyaya ben nie geldim şarkısını söliecek ilerde

Heee gorursem soylerm
Yahu canın saolsn senin dünya güzeli kızınla, sen kraliçe hanıma feda olsn desene

Sana kavga edecek madem bu dünya böyleydi neden geleyim diye uğraştın diyecek

Tamam fıstık alırım burdaki guzelliklerle yenir

Bu yaşta doğum günü pastası istemiyorum
Eskiden çok çok mutlu olurdum doğum günümde yeni yaş yeni umut diye ama bu sene hicbirsey istemiyorum
Pasta sevmem içine krem şanti boca ediyorlar, sanki kaşık kaşık margarin yiyormuş gibi hissediyorum ama doğum günü kutlanmaz mı yaa! Her yaşta kutlanır bence. Bir sene arkadaşım pasta sevmiyorum diye cheesecake ve ekler alıp gelmişti doğum günümde Sağlıklı, mutlu, nice yılların olsun
Heee gorursem soylerm
Aklıma şey geldi bu oğlan anası muhabbetleriyle. Yıllaaar yıllar önce bir tanıdığım komşusunun akıl vermesiyle, üniversite okumak için başka şehre gidecek olan oğlunun çantasına lazım olur diye prezervatif alıp koymuştu. Kızlarınınkine de koymuş mudur acaba

Kesin derim, tam benlik laflar hahdshhd
İyyyhhhhh allam daha neler duyacagim yarabbim mmmmm kesin koymuştur kesin

Napim içimde istek yok ki 34 yaşı da kutlamayayım bence ne kadar ağza dolu dolu gelen rakam
Sadece uyumak istiyorum başka hiçbir şey değil
Ayrıca teşekkür ederim amin inşallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…