- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.601
Yanlış anlama kardeşim. Sana da fikir olsun diye söylüyorum. Sonra oğlun kucağında bebekle gelmesin okuduğu şehirden. İhtiyaçları olacak tabii kanı deli akacak. Dalyan gibi delikanlı, boru deYil. İsterse birini alır, birini bırakır. Keyfine kalmışİyyyhhhhh allam daha neler duyacagim yarabbim mmmmm kesin koymuştur kesin
Yaa demesene öyle. Ben de 34 yaşımı kutladım bu yaz. Kapalı ortama girmiyorum diye kardeşler açık havada bir araya geldik. Çok da iyi, çok da güzel oldu taam mı? Yani 30'lu yaşları söylemek hala tuhaf geliyor evet ama her yaşın ayrı güzelliği var. Bunları güzel değerlendirelim ki gelecek yaşlarımızda "Ah kıymetini bilememişiz" demeyelimNapim içimde istek yok ki34 yaşı da kutlamayayım bence ne kadar ağza dolu dolu gelen rakam
Sadece uyumak istiyorum başka hiçbir şey değil
Ayrıca teşekkür ederim amin inşallah,
Enşşte süpriz hazırlıodur sanaTamam fıstık alırım burdaki guzelliklerle yenir
Şakamısın neoş?Pasta sevmem içine krem şanti boca ediyorlar, sanki kaşık kaşık margarin yiyormuş gibi hissediyorum ama doğum günü kutlanmaz mı yaa! Her yaşta kutlanır bence. Bir sene arkadaşım pasta sevmiyorum diye cheesecake ve ekler alıp gelmişti doğum günümdeSağlıklı, mutlu, nice yılların olsun
Aklıma şey geldi bu oğlan anası muhabbetleriyle. Yıllaaar yıllar önce bir tanıdığım komşusunun akıl vermesiyle, üniversite okumak için başka şehre gidecek olan oğlunun çantasına lazım olur diye prezervatif alıp koymuştu. Kızlarınınkine de koymuş mudur acaba
Herşey keşke o kadar güzel olsa..Yaa demesene öyle. Ben de 34 yaşımı kutladım bu yaz. Kapalı ortama girmiyorum diye kardeşler açık havada bir araya geldik. Çok da iyi, çok da güzel oldu taam mı? Yani 30'lu yaşları söylemek hala tuhaf geliyor evet ama her yaşın ayrı güzelliği var. Bunları güzel değerlendirelim ki gelecek yaşlarımızda "Ah kıymetini bilememişiz" demeyelim
Misler gibi bir hava var. Al kocanı da çıkın dışarı, dolaşın
Yok canım sürpriz vs yok sağolsun kutladı unutmadı ama olsa dahi şu an supriz kaldıracak halde değilimEnşşte süpriz hazırlıodur sana
Şakamısın neoş?
Aglaycam simdi, sacimi basimi yolcamYanlış anlama kardeşim. Sana da fikir olsun diye söylüyorum. Sonra oğlun kucağında bebekle gelmesin okuduğu şehirden. İhtiyaçları olacak tabii kanı deli akacak. Dalyan gibi delikanlı, boru deYil. İsterse birini alır, birini bırakır. Keyfine kalmış
Ben değilim, başkalarıŞakamısın neoş?
Ne misafiri yine yaHerşey keşke o kadar güzel olsa..
Misafirim var.. sanırım bu zamana kadar sadece sevgili iken kutladık beraber... Belki de o yüzden istemiyorumdur
O zaman kız çocuğu doğuracaktınAglaycam simdi, sacimi basimi yolcams.çam kanina
Bencede inshallah icime doguyor gibiYaaaaa güzel anne ne güzel dedin
Bence de bu ay ben hamileyim
Evrene bu mesajı veriyorum artikin
Iyim beybim heryerim agriyor ya sag taraf omuzum belim boynup hep tutuluyot cok agriyor bisi yapcak halde olmuyormCokkkk
Saol akmoşum
Nasılsın?
Eee doktora gitmiosan yazacak daha cok şey var
İkinizde kıskanıosunuz ya...
Sizde yazınnnnnn
Yap paremm hakkındır sende yap
Kıskanıo bunlar
Hep dır dır dır
Maşallah kuzum
Her günün öyle olsn
Tavşanck oteldemi
Her zaman ki kişilerBen değilim, başkaları
Ne misafiri yine ya
O zaman kız çocuğu doğuracaktın
Dizinin dibinde oturtur, ev işi öğretirdin. Akşam ezanından önce de eve giriyor mis gibi. Irgat gibi koştur evde
Tahminen salı regl bakalım tutacak mı tutmasa da öbür ayBencede inshallah icime doguyor gibi
Onlarınki artık misafirlik değil, başka bir şey de neyse ağzımı bozmayayımHer zaman ki kişilerkapıdan kovsan bacadan geliyorlar
Tahminen salı regl bakalım tutacak mı tutmasa da öbür ay
Kaldıkça da nasıl pis olduklarını anlıyorsun.Onlarınki artık misafirlik değil, başka bir şey de neyse ağzımı bozmayayım
Sey yabarim, hizmet ettirtmeyi ogretirim, nasi fikirBen değilim, başkaları
Ne misafiri yine ya
O zaman kız çocuğu doğuracaktın
Dizinin dibinde oturtur, ev işi öğretirdin. Akşam ezanından önce de eve giriyor mis gibi. Irgat gibi koştur evde
Eşin bu durumdan rahatsız olmuyor mu? Yani dünyanın en temiz en iyi insanları da olsalar herkesin kendi evi, kendi düzeni var. Niye ısrarla koloni hayatı sürmek istiyorlar ki? İşten yorgun argın geliyorsunuz. Kendi salonunuzda şöyle ağız tadıyla yayılıp bir şeyler izleyemeyecek misiniz ya da ne bileyim baş başa vakit geçiremeyecek misiniz bunların bir tarafı rahat edecek diyeKaldıkça da nasıl pis olduklarını anlıyorsun.
Ben hayatımda böyle insanlar görmedim
Acaba eşimi yuvadan almış olma ihtimalleri var mi
Keşke her çocuğa her iş öğretilse de herkes bi rahat etse. Eşimle biz ev işlerini ya bölüşürüz ya beraber yaparız ama o bile bazen bir şey için "Ben onu senin gibi yapamam" dediğinde sinirlerim hopluyor. Sanki bana doğumla geldi nevresim katlama yeteneğiSey yabarim, hizmet ettirtmeyi ogretirim, nasi fikir
Yinemi....Herşey keşke o kadar güzel olsa..
Misafirim var.. sanırım bu zamana kadar sadece sevgili iken kutladık beraber... Belki de o yüzden istemiyorumdur
Geçmiş olsn akmoşum.. Ceryandamı duruosnIyim beybim heryerim agriyor ya sag taraf omuzum belim boynup hep tutuluyot cok agriyor bisi yapcak halde olmuyormsen nasil oldun daha iyimisin
Valla suç bizim kızda demek isterdm ama bugn doğum günü..Onlarınki artık misafirlik değil, başka bir şey de neyse ağzımı bozmayayım
E o dogum paketi gibi bsy degil miydi? Dogunca yüklenmiyo mu ya bize hastanede oyle dedilerdi....Keşke her çocuğa her iş öğretilse de herkes bi rahat etse. Eşimle biz ev işlerini ya bölüşürüz ya beraber yaparız ama o bile bazen bir şey için "Ben onu senin gibi yapamam" dediğinde sinirlerim hopluyor. Sanki bana doğumla geldi nevresim katlama yeteneği
Oluyor canım oluyor kendilerine de diyor. Ancak bazı özel durumlardan tek kalmaması gerekiyor. Kalınca başımız belaya giriyorEşin bu durumdan rahatsız olmuyor mu? Yani dünyanın en temiz en iyi insanları da olsalar herkesin kendi evi, kendi düzeni var. Niye ısrarla koloni hayatı sürmek istiyorlar ki? İşten yorgun argın geliyorsunuz. Kendi salonunuzda şöyle ağız tadıyla yayılıp bir şeyler izleyemeyecek misiniz ya da ne bileyim baş başa vakit geçiremeyecek misiniz bunların bir tarafı rahat edecek diye
Maalesef değilYinemi....
Şaka değil demi...
Geçmiş olsn akmoşum.. Ceryandamı duruosn
Ben daha iyiyim kuzum
Valla suç bizim kızda demek isterdm ama bugn doğum günü..
Bizimki temiz kalpli sessiz diye... Fırsat biliolar.. Utanmaları gerek
Bozzz ama özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?