Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyyyhhhhh allam daha neler duyacagim yarabbim mmmmm kesin koymuştur kesin
Yanlış anlama kardeşim. Sana da fikir olsun diye söylüyorum. Sonra oğlun kucağında bebekle gelmesin okuduğu şehirden. İhtiyaçları olacak tabii kanı deli akacak. Dalyan gibi delikanlı, boru deYil. İsterse birini alır, birini bırakır. Keyfine kalmış

Napim içimde istek yok ki 34 yaşı da kutlamayayım bence ne kadar ağza dolu dolu gelen rakam
Sadece uyumak istiyorum başka hiçbir şey değil
Ayrıca teşekkür ederim amin inşallah,
Yaa demesene öyle. Ben de 34 yaşımı kutladım bu yaz. Kapalı ortama girmiyorum diye kardeşler açık havada bir araya geldik. Çok da iyi, çok da güzel oldu taam mı? Yani 30'lu yaşları söylemek hala tuhaf geliyor evet ama her yaşın ayrı güzelliği var. Bunları güzel değerlendirelim ki gelecek yaşlarımızda "Ah kıymetini bilememişiz" demeyelim

Misler gibi bir hava var. Al kocanı da çıkın dışarı, dolaşın

Tamam fıstık alırım burdaki guzelliklerle yenir
Enşşte süpriz hazırlıodur sana
Şakamısın neoş?

Herşey keşke o kadar güzel olsa..
Misafirim var.. sanırım bu zamana kadar sadece sevgili iken kutladık beraber... Belki de o yüzden istemiyorumdur

Aglaycam simdi, sacimi basimi yolcam s.çam kanina

Şakamısın neoş?
Ben değilim, başkaları
Misafirim var.. sanırım bu zamana kadar sadece sevgili iken kutladık beraber... Belki de o yüzden istemiyorumdur
Ne misafiri yine ya
Aglaycam simdi, sacimi basimi yolcam s.çam kanina
O zaman kız çocuğu doğuracaktın
Dizinin dibinde oturtur, ev işi öğretirdin. Akşam ezanından önce de eve giriyor mis gibi. Irgat gibi koştur evde

Iyim beybim heryerim agriyor ya sag taraf omuzum belim boynup hep tutuluyot cok agriyor bisi yapcak halde olmuyorm sen nasil oldun daha iyimisin

Ben değilim, başkaları

Ne misafiri yine ya

O zaman kız çocuğu doğuracaktın
Dizinin dibinde oturtur, ev işi öğretirdin. Akşam ezanından önce de eve giriyor mis gibi. Irgat gibi koştur evde
Her zaman ki kişiler kapıdan kovsan bacadan geliyorlar
Bencede inshallah icime doguyor gibi
Tahminen salı regl bakalım tutacak mı tutmasa da öbür ay

Kaldıkça da nasıl pis olduklarını anlıyorsun.
Ben hayatımda böyle insanlar görmedim
Acaba eşimi yuvadan almış olma ihtimalleri var mi
Eşin bu durumdan rahatsız olmuyor mu? Yani dünyanın en temiz en iyi insanları da olsalar herkesin kendi evi, kendi düzeni var. Niye ısrarla koloni hayatı sürmek istiyorlar ki? İşten yorgun argın geliyorsunuz. Kendi salonunuzda şöyle ağız tadıyla yayılıp bir şeyler izleyemeyecek misiniz ya da ne bileyim baş başa vakit geçiremeyecek misiniz bunların bir tarafı rahat edecek diye

Sey yabarim, hizmet ettirtmeyi ogretirim, nasi fikir
Keşke her çocuğa her iş öğretilse de herkes bi rahat etse. Eşimle biz ev işlerini ya bölüşürüz ya beraber yaparız ama o bile bazen bir şey için "Ben onu senin gibi yapamam" dediğinde sinirlerim hopluyor. Sanki bana doğumla geldi nevresim katlama yeteneği

Yinemi....
Şaka değil demi...

Iyim beybim heryerim agriyor ya sag taraf omuzum belim boynup hep tutuluyot cok agriyor bisi yapcak halde olmuyorm sen nasil oldun daha iyimisin
Geçmiş olsn akmoşum.. Ceryandamı duruosn
Ben daha iyiyim kuzum

Onlarınki artık misafirlik değil, başka bir şey de neyse ağzımı bozmayayım
Valla suç bizim kızda demek isterdm ama bugn doğum günü..
Bizimki temiz kalpli sessiz diye... Fırsat biliolar.. Utanmaları gerek
Bozzz ama özelden

E o dogum paketi gibi bsy degil miydi? Dogunca yüklenmiyo mu ya bize hastanede oyle dedilerdi....

O diil de is ogretmeyi geçtim, bakis acisi ogretilse yetecek, zaten sonrasinda her is herkesin sorumlulugunda diyerek bilmedigi seyi de öğrenecek karsi taraf. Ama islerine oyle geliyor. Neyse ki esim temizlik katlama vs konularında benden daha iyi

Oluyor canım oluyor kendilerine de diyor. Ancak bazı özel durumlardan tek kalmaması gerekiyor. Kalınca başımız belaya giriyor

Maalesef değil
Durumlar karıştı.
Müsait bir zamanda dertlesiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…