Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimkinin temizlik anlayışı da mükemmel ama artık "Göz görmeyince gönül katlanır" mottosunu benimsedim. O temizlik yaparken ortamdan uzaklaşıyorum müdahale etmemek için

Oluyor canım oluyor kendilerine de diyor. Ancak bazı özel durumlardan tek kalmaması gerekiyor. Kalınca başımız belaya giriyor
Hangisinin tek kalmaması gerekiyor? Üç kişilik ordu. Başınızı bilerek belaya sokuyor olabilirler mi? Ay bu neydi böyle ya yeter toplanıp evinizi basacağız, az kaldı

Buzluk domatesleri ilk taksidi tamam. Yemeği de yaptım. Çamaşırları katlayıp yerleştirdim ama ben de bittim. Bunlara ilave olarak temizlik yapıp çocuk bakan Miss Bride arkadaşımıza huzurlarınızda selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Doping mi veriyorlar sana gözüm?

Mecburiyet ahahahsdfg

Başın sağolsun bacım Rabbim sabır versin
Hoşgeldin sensiz hiç tadı yok
Sensiz kaldımmmmm inankiiii
Dünyama gün doğmuoooooo
Bas gitsin. Kızınla vakit geçir. Çıkıp geziyor musunuz?
Hayır... İnanırmsn doktor ve aşı dışında kızı bir kere dışarı cıkardık
Oda akşamdı kmsenin olmadığı bi yeşillik alana gittik cok bunalmştm die..
Yavaş yavaş kış gelmeden cıkaraym diodm ama etraftakş herkes corona.. İyisimi evde oturmak

Hadi ya Havalar hala iyiyken tenha yerlere gitseydiniz aslında. İkinize de iyi gelir

Yevrum disari ile sifir temas da iyi değil, biraz maruz kalmasi hava almasi farklı ortamlar deneyimlemesi gerek. Sonrasi daha zorlar emin ol.

Benim model de takıntılı ama takıntılarımız örtüşmüyor
Ahhahaah bizim de ortusmuyor, ben cesitli farkli yemekler isterim o istemez, kahvaltici, ben yasayacak kadar temizlik isterim o olcek kadar ben raadim o diil, ben kendi icimde daginigm o asiri duzenli, napim bi şekilde buluyoz yolunu ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…