- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.621
Tamam güzel kalplimMaalesef değil
Durumlar karıştı.
Müsait bir zamanda dertlesiriz
Oluyor canım oluyor kendilerine de diyor. Ancak bazı özel durumlardan tek kalmaması gerekiyor. Kalınca başımız belaya giriyor
Paremmm yine mi yaaaMaalesef değil
Durumlar karıştı.
Müsait bir zamanda dertlesiriz
Benimkinin temizlik anlayışı da mükemmel ama artık "Göz görmeyince gönül katlanır" mottosunu benimsedim. O temizlik yaparken ortamdan uzaklaşıyorum müdahale etmemek içinE o dogum paketi gibi bsy degil miydi? Dogunca yüklenmiyo mu ya bize hastanede oyle dedilerdi....
O diil de is ogretmeyi geçtim, bakis acisi ogretilse yetecek, zaten sonrasinda her is herkesin sorumlulugunda diyerek bilmedigi seyi de öğrenecek karsi taraf. Ama islerine oyle geliyor. Neyse ki esim temizlik katlama vs konularında benden daha iyi
Hangisinin tek kalmaması gerekiyor? Üç kişilik ordu. Başınızı bilerek belaya sokuyor olabilirler mi? Ay bu neydi böyle ya yeter toplanıp evinizi basacağız, az kaldıOluyor canım oluyor kendilerine de diyor. Ancak bazı özel durumlardan tek kalmaması gerekiyor. Kalınca başımız belaya giriyor
Yarn tatilmiŞükür bu haftayı bitirdik beee
Ohhh misss bende 6 aydır çalışmıormYessss
Ne zaman başlayacaksın?Ohhh misss bende 6 aydır çalışmıorm
İşe başlamak zor gelcek
Ekimin ilk haftası.. Ama 60 gün yıllık iznim var.. Heran onu basabilirimNe zaman başlayacaksın?
Başın sağolsun bacım Rabbim sabır versinSelam kızlar nasılsınız...
Tşk ederim herkese
Paresilaaa saçın cok güzel olmuş kuzum bayıldım
@Hemsirecik akılı dursan şaşardm
N Neal vedayler dayler size inat oğlum olursa öyle bir sünnet düğünü yapcem hıh
@cukulatam sesin cıksın
@anonimbirbayan tatil nasıl
MNbeyaz seviorm merkez
Nurzfr ay lav yu beybi
@DusunceBulutu canmmm bulut
Bas gitsin. Kızınla vakit geçir. Çıkıp geziyor musunuz?Ekimin ilk haftası.. Ama 60 gün yıllık iznim var.. Heran onu basabilirim
Mecburiyet ahahahsdfgBuzluk domatesleri ilk taksidi tamam. Yemeği de yaptım. Çamaşırları katlayıp yerleştirdim ama ben de bittim. Bunlara ilave olarak temizlik yapıp çocuk bakanMiss Bride arkadaşımıza huzurlarınızda selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Doping mi veriyorlar sana gözüm?
Sensiz kaldımmmmm inankiiiiBaşın sağolsun bacım Rabbim sabır versin
Hoşgeldinsensiz hiç tadı yok
Hayır... İnanırmsn doktor ve aşı dışında kızı bir kere dışarı cıkardıkBas gitsin. Kızınla vakit geçir. Çıkıp geziyor musunuz?
Hadi yaHayır... İnanırmsn doktor ve aşı dışında kızı bir kere dışarı cıkardık
Oda akşamdı kmsenin olmadığı bi yeşillik alana gittik cok bunalmştm die..
Yavaş yavaş kış gelmeden cıkaraym diodm ama etraftakş herkes corona.. İyisimi evde oturmak
Ay yok yaa, ben daha savruk kaliyorum ona göre, o cok takintiliBenimkinin temizlik anlayışı da mükemmel ama artık "Göz görmeyince gönül katlanır" mottosunu benimsedim. O temizlik yaparken ortamdan uzaklaşıyorum müdahale etmemek için
Yevrum disari ile sifir temas da iyi değil, biraz maruz kalmasi hava almasi farklı ortamlar deneyimlemesi gerek. Sonrasi daha zorlar emin ol.Sensiz kaldımmmmm inankiiii
Dünyama gün doğmuoooooo
Hayır... İnanırmsn doktor ve aşı dışında kızı bir kere dışarı cıkardık
Oda akşamdı kmsenin olmadığı bi yeşillik alana gittik cok bunalmştm die..
Yavaş yavaş kış gelmeden cıkaraym diodm ama etraftakş herkes corona.. İyisimi evde oturmak
Benim model de takıntılı ama takıntılarımız örtüşmüyorAy yok yaa, ben daha savruk kaliyorum ona göre, o cok takintili
Ahhahaah bizim de ortusmuyor, ben cesitli farkli yemekler isterim o istemez, kahvaltici, ben yasayacak kadar temizlik isterim o olcek kadarBenim model de takıntılı ama takıntılarımız örtüşmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?