- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.641
Ayy biz de biz de. Ben gerçekten dağınık bir insanım. Canım temizlik yapmak isterse dip köşe yaparım öyle de psikopatım ama canımın istemesi lazım ve bu çok nadir olur. O sürekli etraf derli toplu olsun istiyor. Elimi attığımda bulduğum şeyleri, ortadan kaldırmak istiyor. Temizlik yapılacağı zaman gününe ve saatine önceden karar verilsin istiyor. Ben de aksine anlık dürtülerle harekete geçen bir insanım. Planlı iş yapamam, yaparsam kesin ertelerim. Biz de yuvarlanıp gidiyoruz işte bize rağmenAhhahaah bizim de ortusmuyor, ben cesitli farkli yemekler isterim o istemez, kahvaltici, ben yasayacak kadar temizlik isterim o olcek kadarben raadim o diil, ben kendi icimde daginigm o asiri duzenli, napim bi şekilde buluyoz yolunu ahahaha
Hadi yaHavalar hala iyiyken tenha yerlere gitseydiniz aslında. İkinize de iyi gelir
Yevrum disari ile sifir temas da iyi değil, biraz maruz kalmasi hava almasi farklı ortamlar deneyimlemesi gerek. Sonrasi daha zorlar emin ol.
SeviliyorsunTamam güzel kalplim
Yine yeniden...Paremmm yine mi yaaa
Gorumcemin tek kalmaması gerekiyor. O biraz bencil. Kendinden başkasını bazı konularda hiç düşünmüyor. Bize ne... kendi hayatı desek dahi etkileri bizi fazlasıyla vuruyor... Basın kız sizin gibi misafirler başımın tacıHangisinin tek kalmaması gerekiyor? Üç kişilik ordu. Başınızı bilerek belaya sokuyor olabilirler mi? Ay bu neydi böyle ya yeter toplanıp evinizi basacağız, az kaldı
Hepimizin gunleri oyle olsun kuzumCokkkk
Saol akmoşum
Nasılsın?
Eee doktora gitmiosan yazacak daha cok şey var
İkinizde kıskanıosunuz ya...
Sizde yazınnnnnn
Yap paremm hakkındır sende yap
Kıskanıo bunlar
Hep dır dır dır
Maşallah kuzum
Her günün öyle olsn
Tavşanck oteldemi
Bize ragmen aynenAyy biz de biz de. Ben gerçekten dağınık bir insanım. Canım temizlik yapmak isterse dip köşe yaparım öyle de psikopatım ama canımın istemesi lazım ve bu çok nadir olur. O sürekli etraf derli toplu olsun istiyor. Elimi attığımda bulduğum şeyleri, ortadan kaldırmak istiyor. Temizlik yapılacağı zaman gününe ve saatine önceden karar verilsin istiyor. Ben de aksine anlık dürtülerle harekete geçen bir insanım. Planlı iş yapamam, yaparsam kesin ertelerim. Biz de yuvarlanıp gidiyoruz işte bize rağmen
Yaa bastan guldm sonradan uzuldum, aci dunya icinde kendimize nefes alacak yer bulmaya çalışıyoruz ne zorBilmiorm hatunlar... Cenazeden sonra psikolojim pert oldu.. Yaşamadığım lohusa saçmalığını şimdi yaşıoda olabilirim
Ohh emin ellerdeHepimizin gunleri oyle olsun kuzum
Yok o evde kardesim bakiyor
Aslında Hayat o kadar kısaki...Bize ragmen aynen
Yaa bastan guldm sonradan uzuldum, aci dunya icinde kendimize nefes alacak yer bulmaya çalışıyoruz ne zor
Görümcenin tek kalmayacağı başka seçenekleri değerlendirsinler o zaman. Benim aklıma birkaç şey geliyor da ağzımı bozmama kararımdan dolayı dile getiremiyorumGorumcemin tek kalmaması gerekiyor. O biraz bencil. Kendinden başkasını bazı konularda hiç düşünmüyor. Bize ne... kendi hayatı desek dahi etkileri bizi fazlasıyla vuruyor... Basın kız sizin gibi misafirler başımın tacı
Çok normal ya hormonlar kim bilir ne hale giriyor. Siz bir de üstüne neler yaşadınız. Kızınla kendine vakit ayırmaya çalış, çıkabilirseniz açık havaya çıkın. Bana dışarı çıkmak eziyet gibi geliyor her seferinde ama çıkınca da içeri girmek istemiyorumBilmiorm hatunlar... Cenazeden sonra psikolojim pert oldu.. Yaşamadığım lohusa saçmalığını şimdi yaşıoda olabilirim
Şu an ovülasyon dönemiyse ayın 3 ve 6'sındaki ilişkiyle nasıl gebelik oluşacak ki?Hanımlar merhaba, ovülasyon dönemindeyim regl 13 gün var. Bugün kasığımda kısa süreli batma oldu. Göğüslerim dokundukça ağrıyor. Sizce gebelik ihtimali var mı ? Çok korunma sayılmayacak (geri çekilme )şekilde ayın 3 ve 6 sinda ilişki oldu. Akıntılarım da arttı sanki ilaç kullanıyorum sizce kan testine gitmeli miyim ?
Sensiz kaldımmmmm inankiiii
Dünyama gün doğmuoooooo
Hayır... İnanırmsn doktor ve aşı dışında kızı bir kere dışarı cıkardık
Oda akşamdı kmsenin olmadığı bi yeşillik alana gittik cok bunalmştm die..
Yavaş yavaş kış gelmeden cıkaraym diodm ama etraftakş herkes corona.. İyisimi evde oturmak
Nasıl yani ovülasyon öncesi gebelik olmuyor mu ? Bilmediğim için soruyorum konuya çok hakim değilimŞu an ovülasyon dönemiyse ayın 3 ve 6'sındaki ilişkiyle nasıl gebelik oluşacak ki?
Teras benmde değeellenamı kokulu kokulu öpüyorum
Tam hastalık havsı bacım balkon teras neyimize yetmiyor
Lenanın o zaman bacım terasTeras benmde değeel
Anamın
Regl takip uygulamalarında her ay hangi günlerin gebelik oluşmasına elverişli olduğu yazarNasıl yani ovülasyon öncesi gebelik olmuyor mu ? Bilmediğim için soruyorum konuya çok hakim değilim
Ben hamileyken temizlik yapamadım da, taşınma zamanı bebeğim üç günlük ağrım vardı. Anneme yalvardım, anî çıktım evimi biraz toparla diye gitmedi.Hic bir talebim olmamasına rağmen kayinvalidem gidip temizlemiş. Haliyle dağınıktı biraz. Arkamdan böyle giderse oğlum onu boşar demişti. Arkamdan bunu söyleyen insan 10 gün önce arayıp aman kızım iş güç yemek sakin yapma erken doğum riskin var da demişti.Ayy biz de biz de. Ben gerçekten dağınık bir insanım. Canım temizlik yapmak isterse dip köşe yaparım öyle de psikopatım ama canımın istemesi lazım ve bu çok nadir olur. O sürekli etraf derli toplu olsun istiyor. Elimi attığımda bulduğum şeyleri, ortadan kaldırmak istiyor. Temizlik yapılacağı zaman gününe ve saatine önceden karar verilsin istiyor. Ben de aksine anlık dürtülerle harekete geçen bir insanım. Planlı iş yapamam, yaparsam kesin ertelerim. Biz de yuvarlanıp gidiyoruz işte bize rağmen
Senin hamilelik boyunca yaptığın temizliği ben iki yılda yapmadım. Fırının camlarının arasına kadar sildin nasıl becerdiysen. O ev ne kadar pis olabilir ki? Üstelik "Oğlum boşar" ne ya sen oğlunun maaşlı hizmetçisi misin? Beğenmiyorsa kendi temizlesin. Evlenirken iki kişi evleniyor ama boşanırken tek taraflı fesih mi oluyormuş? Cahillik diyeceğim ama değil, düpedüz art niyet. Annenle kardeşin de ağzının payını verememiş miBen hamileyken temizlik yapamadım da, taşınma zamanı bebeğim üç günlük ağrım vardı. Anneme yalvardım, anî çıktım evimi biraz toparla diye gitmedi.Hic bir talebim olmamasına rağmen kayinvalidem gidip temizlemiş. Haliyle dağınıktı biraz. Arkamdan böyle giderse oğlum onu boşar demişti. Arkamdan bunu söyleyen insan 10 gün önce arayıp aman kızım iş güç yemek sakin yapma erken doğum riskin var da demişti.
Ne zaman biri temizlik dese aklıma geliyo o gün bugün oldu.
Lohusa kadını annesine kız kardesine şikayet etmek ne, ağlatmak ne ya. Insanlar kırmaktan korkmuyor. Kaynanamdan çok çektim diyen biri neden gelinine aynı şeyleri yapar ki..
Eşim arkamda olmasa belki de evliliğimiz büyük yara alırdı. Ağzının payını vermek mesele değil de, söylenen söylendi bi kere. Ben bugüne kadar annem gibi görmüştüm. Hayal kırıklığım kızgınlığımı aştı. Benzer bir şeyi nişanlıyken de yapmıştı zaten. Kadın masumlar apartmanındaki safiye gibi abartısız. Senin o yaptın dediğin temizlikler onun için hiç.Senin hamilelik boyunca yaptığın temizliği ben iki yılda yapmadım. Fırının camlarının arasına kadar sildin nasıl becerdiysen. O ev ne kadar pis olabilir ki? Üstelik "Oğlum boşar" ne ya sen oğlunun maaşlı hizmetçisi misin? Beğenmiyorsa kendi temizlesin. Evlenirken iki kişi evleniyor ama boşanırken tek taraflı fesih mi oluyormuş? Cahillik diyeceğim ama değil, düpedüz art niyet. Annenle kardeşin de ağzının payını verememiş mi
Bende zor olur diodum ama tempoyu da özlemişimOhhh misss bende 6 aydır çalışmıorm
İşe başlamak zor gelcek
Sıkıntı görümce ve bekar olması evlenememesiGörümcenin tek kalmayacağı başka seçenekleri değerlendirsinler o zaman. Benim aklıma birkaç şey geliyor da ağzımı bozmama kararımdan dolayı dile getiremiyorumYok, bizimki misafirlik için değil "Salın şu çifti" diye ev basması olacak
Hehehhh bugün bende herife dedim annen bana temizliğimle ilgili bişi derse dicem önce oğluna ogretseydin pis pasaklı oğlunu bana kakalamadan önce dicem dedim geçti karşıma guluyo şöyle valla diyoBen hamileyken temizlik yapamadım da, taşınma zamanı bebeğim üç günlük ağrım vardı. Anneme yalvardım, anî çıktım evimi biraz toparla diye gitmedi.Hic bir talebim olmamasına rağmen kayinvalidem gidip temizlemiş. Haliyle dağınıktı biraz. Arkamdan böyle giderse oğlum onu boşar demişti. Arkamdan bunu söyleyen insan 10 gün önce arayıp aman kızım iş güç yemek sakin yapma erken doğum riskin var da demişti.
Ne zaman biri temizlik dese aklıma geliyo o gün bugün oldu.
Lohusa kadını annesine kız kardesine şikayet etmek ne, ağlatmak ne ya. Insanlar kırmaktan korkmuyor. Kaynanamdan çok çektim diyen biri neden gelinine aynı şeyleri yapar ki..
Fırının camları miSenin hamilelik boyunca yaptığın temizliği ben iki yılda yapmadım. Fırının camlarının arasına kadar sildin nasıl becerdiysen. O ev ne kadar pis olabilir ki? Üstelik "Oğlum boşar" ne ya sen oğlunun maaşlı hizmetçisi misin? Beğenmiyorsa kendi temizlesin. Evlenirken iki kişi evleniyor ama boşanırken tek taraflı fesih mi oluyormuş? Cahillik diyeceğim ama değil, düpedüz art niyet. Annenle kardeşin de ağzının payını verememiş mi
O zaman gitsin kendi tedavi görsün size bulaşacağına. Hayal kırıklığı da yaşama hiç. Benim karşı taraftan beklentim sıfırlandı çok önce. "Zararları dokunmasın yeter" kafasındayım artıkEşim arkamda olmasa belki de evliliğimiz büyük yara alırdı. Ağzının payını vermek mesele değil de, söylenen söylendi bi kere. Ben bugüne kadar annem gibi görmüştüm. Hayal kırıklığım kızgınlığımı aştı. Benzer bir şeyi nişanlıyken de yapmıştı zaten. Kadın masumlar apartmanındaki safiye gibi abartısız. Senin o yaptın dediğin temizlikler onun için hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?