Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Valla Nurzfr süper özetlemiş canımsın ya beni nasılda tanıyor

Valla Nurzfr süper özetlemiş canımsın ya beni nasılda tanıyor
Everin ya sizinkiler de kursun bir roket takımı. Çok eğlenceli oluyor. Hafta sonu "İyi
misiniz? Öldünüz mü kaldınız mı? demeden iki gün eşimi telefonda kilitledi kendi sorunlarını anlatmak için. Sonra sorunlarını çözdü. Elini eteğini çekti yine. Bir haftadır ses soluk yok. Sadece kendi dertleri olunca aklına bir kardeşi olduğu geliyor. Sinirden saçımı başımı yolacaktım geçen hafta sonu

Yok işte bunlarinki onu yapmaz elin herifinin adı boşuna dul a çıkar anında bozar adam kadını

Diyorum ya onun hamileyken yaptığı temizliği ben iki yıllık evlilikte yapmadım. Yine de beğendirememiş baksana evi pis damgası yemiş. Bizim etrafımızda niye hiç normal insan yok?
İyiki yapmamışim o zaman yapsak da pis damgası yioz yapmasak da

Anlatamıyorum birazcık değişik biri. Ben hayatımda böyle bir insan görmedim görememde
Evlende ayrı dert evlenmese ayrı dert değişik bir ruh halinde ben henüz çözemedim bu gidişle de cozemeyecegim de... Gerçekten artık düşünüyorum eşim acaba evlatlık mi diye o kadar mı fark olur diğer kardeşleri ile.. yani aşktan gözüm mu kör diyorum.. yoo etrafimdaki herkes ki buna ailesi de dahil eşimin farklı olduğunu diyor Seninkiler de ayrı bir değişikmiş hiç mi normali yok anacim bunların

Eee kaç senenin kardeşliği var bacimmm
Canımsın ya iyikilerimin arasındasın

İlla ki vardır da biz normallerini bulamamışız. Benimki de şahsına münhasır bir kişilik. Anlatsam sabaha kadar bitmez. Uzak durmak en temizi. Eşimi uzak tutamam tabii ama ben elimden geldiğince mesafeyi korumaya devam edeceğim

Uzak tutmaya çalışıyorum. Bunun için elinden geleni yapıyorum.Azarladım. Sen bencil insansın dedim ağzıma geleni dedim en son.herşeyi dedim ki benden en az 10 yaş büyük... Haklısın dedi sadece.. benim iyiliğin için diyorsun dedi... Bana başka biri dese benim dediklerimi dönüp bir bakarım halime.. ama yok NATO kafa NATO mermer
Artık ne çözüm olur bilmiyorum

Artık yok beklentim. Ama konuşasım gelmiyor. Hiçbişey olmamış gibi konuşmaya devam ediyor ben yapamıyorum. Hep arar sorardım doğumdan beri hiç aramadım.

Artık yok beklentim. Ama konuşasım gelmiyor. Hiçbişey olmamış gibi konuşmaya devam ediyor ben yapamıyorum. Hep arar sorardım doğumdan beri hiç aramadım.
Arama tabii ki. O aradığında da kısa kes gitsin. Böyle insanları alttan alınca iyice tepene çıkıp hayatına müdahale etmeye devam etme hakkı buluyorlar kendilerinde. Büyüğe saygı öyle sandıkları gibi bir şey değil. Bu yaptığın saygısızlık olmaz yani. Olsa olsa hak edene hak ettiği muamele olur

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Benimkinin kendi öz annesi bile bana şikayet ediyor bazen. Artık sabrını ne kadar zorluyorsa... Yine de ben ortak olup kötü tek kelime etmiyorum. Sonra döner beni bulur o oklar. "Sen böyle demişsin/demiştin"e gelir. Hiç uğraşamam. Eşinle konuşsanız buna ortak bir çözüm bulamaz mısınız acaba? Herkesin kendi derdi başından aşkın. Yetişkin insan en nihayetinde. Siz de onun velisi değilsiniz, vasisi değilsiniz. Ne bileyim ya koskoca insanın sorumluluğa da kendi kardeşiyle onun karısına kalmaz yani kendi ailesi dururken

Lenanın o zaman bacım teras anneannesi ve dedesinin prensesidir o şimdi
İlk torun olmanın hazzını dibine kadar yaşıor...
Dayısıda cuma gnü askerden geliyor...
Tam bir şımarık olacak...

Bende zor olur diodum ama tempoyu da özlemişimbelkim sende öyle olursun ortam değiştirmek iyi gelebilir ama senin aklın daha çok evde olacak bırakıp gitmek istemeyeceksin
Off evet aynen aklım evde olacak.
Zaten tempoda olduğum için özlemedm
Ama onun dışındada huzursuz bir ortam olduğu içinde özlemedim

Paresilaaa doğum günün bittiğine göre artık bal kabağına döndün
Senin o görümcenin suçu yok.. Elbet ailesi gelir gider ama bu kadar içinize alması eniştenin.. Seninfr sevdiğin içn susman bilemedim...
Şöyle diyim uzun zamandır herifle aram limoni.. Annem 2 kat üstümde.. Herif antebe gitti okullar açıldı..ben annemde kalıorm.. Ama haftasonu geldiğinde ben aşağo eve iniorm.. Öz annem olduğu halde.. Ve eşimle aram limonu olduğu hlde..
Neden? Cnkü çekirdek aile kavramı var..
Kaldıki sizin cokkkk baş başa kalmanz lazm
Hem bebek yapmak için.. Hemde buna ihtiyacnz olduğu içim..

N Neal neoş sen tüp bebek yapmadn demi
Kanamanda olmadı
Bebeği zor eldede etmedin...
Bu yüzden daha fazla temizlik yapman lazm
Elin değmişken banada gel

N Neal neoş sen tüp bebek yapmadn demi
Kanamanda olmadı
Bebeği zor eldede etmedin...
Bu yüzden daha fazla temizlik yapman lazm
Elin değmişken banada gel
Süpürgeye elimi bile sürmüyorum korkudan. Geçenlerde bebeğin gelişimine baktığım uygulamanın forumuna bir bakayım dedim neler yazıyorlar diye. Doğum öncesi karınları burunlarındayken bayram temizliği gibi temizlik yaptıklarını okudum. Hayretler içinde kaldım. Bende mi bir sorun var diye düşündüm. Camlar leşin de leşine döndü. Silemiyorum korkudan. Eşim ne kadar temizlik yapıyorsa onunla yaşıyoruz. Hayatımızı idame ettirmeye yetecek kadar

Heh ben sen yapıon sandm...
Yapsn enişte... Valla bizdede öyleydi
Sezeryan oldım dr 6-8 hafta dikkat et dedi ama yapabilirisnde dedi
Yinede yapmadm eşim yaptı.. Bizim gibi olmasada oldupu kdar..
Genel temizliği doğumdan önce annemle yaptılar..
Amannnnnn yapılıyor yani... Birşekilde...
Ben gebe kalınca cok boşvermiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…