- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.661
Doğru diyon ha. Benimki evli mesela. Kocasıyla roket takımı olmuşlarSıkıntı görümce ve bekar olması evlenememesiama evlendirseler daha sıkınti
Evet. Bu akıllı kız hamileyken onları sildiFırının camları mi
Görümcenin tek kalmayacağı başka seçenekleri değerlendirsinler o zaman. Benim aklıma birkaç şey geliyor da ağzımı bozmama kararımdan dolayı dile getiremiyorumYok, bizimki misafirlik için değil "Salın şu çifti" diye ev basması olacak
VallaBende zor olur diodum ama tempoyu da özlemişimbelkim sende öyle olursun ortam değiştirmek iyi gelebilir ama senin aklın daha çok evde olacak bırakıp gitmek istemeyeceksin
Sıkıntı görümce ve bekar olması evlenememesiama evlendirseler daha sıkınti
Hehehhh bugün bende herife dedim annen bana temizliğimle ilgili bişi derse dicem önce oğluna ogretseydin pis pasaklı oğlunu bana kakalamadan önce dicem dedim geçti karşıma guluyo şöyle valla diyo
Fırının camları mi
Hamile degilken silmiom hamile olsam fena naz yaparım sanırımDoğru diyon ha. Benimki evli mesela. Kocasıyla roket takımı olmuşlar
Evet. Bu akıllı kız hamileyken onları sildi
Everin ya sizinkiler de kursun bir roket takımı. Çok eğlenceli oluyor. Hafta sonu "İyi
Eee kaç senenin kardeşliği var bacimmm
Diyorum ya onun hamileyken yaptığı temizliği ben iki yıllık evlilikte yapmadım. Yine de beğendirememiş baksana evi pis damgası yemiş. Bizim etrafımızda niye hiç normal insan yok?Hamile degilken silmiom hamile olsam fena naz yaparım sanırımgörümce gorumceee görmeyeyim seni omrumceee
Yok işte bunlarinki onu yapmaz elin herifinin adı boşuna dul a çıkar anında bozar adam kadınıEverin ya sizinkiler de kursun bir roket takımı. Çok eğlenceli oluyor. Hafta sonu "İyi
misiniz? Öldünüz mü kaldınız mı? demeden iki gün eşimi telefonda kilitledi kendi sorunlarını anlatmak için. Sonra sorunlarını çözdü. Elini eteğini çekti yine. Bir haftadır ses soluk yok. Sadece kendi dertleri olunca aklına bir kardeşi olduğu geliyor. Sinirden saçımı başımı yolacaktım geçen hafta sonu
İyiki yapmamışim o zaman yapsak da pis damgası yioz yapmasak daDiyorum ya onun hamileyken yaptığı temizliği ben iki yıllık evlilikte yapmadım. Yine de beğendirememiş baksana evi pis damgası yemiş. Bizim etrafımızda niye hiç normal insan yok?
Şaka yaptım zaten. Görümcem bekar olsa asla evlenmesi için aracı olmazdım. Hatta kendi imkanlarıyla evlenecek olsa ortadan toz olurdum ihale bana kalmasın diye. Şahit yazarlar neme lazımYok işte bunlarinki onu yapmaz elin herifinin adı boşuna dul a çıkar anında bozar adam kadını
Yazarlar valla böyleleriŞaka yaptım zaten. Görümcem bekar olsa asla evlenmesi için aracı olmazdım. Hatta kendi imkanlarıyla evlenecek olsa ortadan toz olurdum ihale bana kalmasın diye. Şahit yazarlar neme lazım
Anlatamıyorum birazcık değişik biri. Ben hayatımda böyle bir insan görmedim görememdeEverin ya sizinkiler de kursun bir roket takımı. Çok eğlenceli oluyor. Hafta sonu "İyi
misiniz? Öldünüz mü kaldınız mı? demeden iki gün eşimi telefonda kilitledi kendi sorunlarını anlatmak için. Sonra sorunlarını çözdü. Elini eteğini çekti yine. Bir haftadır ses soluk yok. Sadece kendi dertleri olunca aklına bir kardeşi olduğu geliyor. Sinirden saçımı başımı yolacaktım geçen hafta sonu
Canımsın yaEee kaç senenin kardeşliği var bacimmm
İlla ki vardır da biz normallerini bulamamışız. Benimki de şahsına münhasır bir kişilik. Anlatsam sabaha kadar bitmez. Uzak durmak en temizi. Eşimi uzak tutamam tabii ama ben elimden geldiğince mesafeyi korumaya devam edeceğimAnlatamıyorum birazcık değişik biri. Ben hayatımda böyle bir insan görmedim görememde
Evlende ayrı dert evlenmese ayrı dert değişik bir ruh halinde ben henüz çözemedim bu gidişle de cozemeyecegim de... Gerçekten artık düşünüyorum eşim acaba evlatlık mi diye o kadar mı fark olur diğer kardeşleri ile.. yani aşktan gözüm mu kör diyorum.. yoo etrafimdaki herkes ki buna ailesi de dahil eşimin farklı olduğunu diyor Seninkiler de ayrı bir değişikmişhiç mi normali yok anacim bunların
Uzak tutmaya çalışıyorum. Bunun için elinden geleni yapıyorum.Azarladım. Sen bencil insansın dedim ağzıma geleni dedim en son.herşeyi dedim ki benden en az 10 yaş büyük... Haklısın dedi sadece.. benim iyiliğin için diyorsun dedi... Bana başka biri dese benim dediklerimi dönüp bir bakarım halime.. ama yok NATO kafa NATO mermerİlla ki vardır da biz normallerini bulamamışız. Benimki de şahsına münhasır bir kişilik. Anlatsam sabaha kadar bitmez. Uzak durmak en temizi. Eşimi uzak tutamam tabii ama ben elimden geldiğince mesafeyi korumaya devam edeceğim
Artık yok beklentim. Ama konuşasım gelmiyor. Hiçbişey olmamış gibi konuşmaya devam ediyor ben yapamıyorum. Hep arar sorardım doğumdan beri hiç aramadım.O zaman gitsin kendi tedavi görsün size bulaşacağına. Hayal kırıklığı da yaşama hiç. Benim karşı taraftan beklentim sıfırlandı çok önce. "Zararları dokunmasın yeter" kafasındayım artık
Arama tabii ki. O aradığında da kısa kes gitsin. Böyle insanları alttan alınca iyice tepene çıkıp hayatına müdahale etmeye devam etme hakkı buluyorlar kendilerinde. Büyüğe saygı öyle sandıkları gibi bir şey değil. Bu yaptığın saygısızlık olmaz yani. Olsa olsa hak edene hak ettiği muamele olurArtık yok beklentim. Ama konuşasım gelmiyor. Hiçbişey olmamış gibi konuşmaya devam ediyor ben yapamıyorum. Hep arar sorardım doğumdan beri hiç aramadım.
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Benimkinin kendi öz annesi bile bana şikayet ediyor bazen. Artık sabrını ne kadar zorluyorsa... Yine de ben ortak olup kötü tek kelime etmiyorum. Sonra döner beni bulur o oklar. "Sen böyle demişsin/demiştin"e gelir. Hiç uğraşamam. Eşinle konuşsanız buna ortak bir çözüm bulamaz mısınız acaba? Herkesin kendi derdi başından aşkın. Yetişkin insan en nihayetinde. Siz de onun velisi değilsiniz, vasisi değilsiniz. Ne bileyim ya koskoca insanın sorumluluğa da kendi kardeşiyle onun karısına kalmaz yani kendi ailesi dururkenUzak tutmaya çalışıyorum. Bunun için elinden geleni yapıyorum.Azarladım. Sen bencil insansın dedim ağzıma geleni dedim en son.herşeyi dedim ki benden en az 10 yaş büyük... Haklısın dedi sadece.. benim iyiliğin için diyorsun dedi... Bana başka biri dese benim dediklerimi dönüp bir bakarım halime.. ama yok NATO kafa NATO mermer
Artık ne çözüm olur bilmiyorum
İlk torun olmanın hazzını dibine kadar yaşıor...Lenanın o zaman bacım terasanneannesi ve dedesinin prensesidir o şimdi
Off evet aynen aklım evde olacak.Bende zor olur diodum ama tempoyu da özlemişimbelkim sende öyle olursun ortam değiştirmek iyi gelebilir ama senin aklın daha çok evde olacak bırakıp gitmek istemeyeceksin
Süpürgeye elimi bile sürmüyorum korkudan. Geçenlerde bebeğin gelişimine baktığım uygulamanın forumuna bir bakayım dedim neler yazıyorlar diye. Doğum öncesi karınları burunlarındayken bayram temizliği gibi temizlik yaptıklarını okudum. Hayretler içinde kaldım. Bende mi bir sorun var diye düşündüm. Camlar leşin de leşine döndü. Silemiyorum korkudan. Eşim ne kadar temizlik yapıyorsa onunla yaşıyoruz. Hayatımızı idame ettirmeye yetecek kadar
Heh ben sen yapıon sandm...Süpürgeye elimi bile sürmüyorum korkudan. Geçenlerde bebeğin gelişimine baktığım uygulamanın forumuna bir bakayım dedim neler yazıyorlar diye. Doğum öncesi karınları burunlarındayken bayram temizliği gibi temizlik yaptıklarını okudum. Hayretler içinde kaldım. Bende mi bir sorun var diye düşündüm. Camlar leşin de leşine döndü. Silemiyorum korkudan. Eşim ne kadar temizlik yapıyorsa onunla yaşıyoruz. Hayatımızı idame ettirmeye yetecek kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?