Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok yav ben nasıl yapayım. Süpürgeyi şaapma diye ebe hemşire kendi dedi zaten. "Dokuz ay dikkat edeceksin, geçti diye salma" dedi. Gittiği yere kadar artık napam

Yok yav ben nasıl yapayım. Süpürgeyi şaapma diye ebe hemşire kendi dedi zaten. "Dokuz ay dikkat edeceksin, geçti diye salma" dedi. Gittiği yere kadar artık napam
Heh eferim neoş..

Paresilaaa bunu söyleyebilse oho

Aha dur kocama atacam.. Vereceği tepkiyide buraya atacam

Aynen oyle maalesef

He saklayın saklayin bebeleri, sonra bu cocok okula basladi hasta oldu okulda ne var ahshshhd
Yahu arkidişşşşşş ha dışar çıkarmışsn
Ha terasta balkonda oturmuş
Hava aynı hava değilmi
Çıldireceğimmmmmmmm
Dellendireyn leeyynnn çekilin yoldan
Corona var coronaaaa

Kendi ailesi kaçıyor resmen memlekete... diğer kardeşi ile sürekli kavga ediyor.
Dün de dediğim gibi uzun zamandır konuşmadık bunları senle...susmuyorum kadına herşeyi diyorum ve haklısın diyor sadece... Kv ko memlekette.. diğer abi İzmir'de bu burda ve intihara kalkışan ablasını evde tek başına eşim bırakamaz canım.
Her geldiklerinde kahvaltı dahi tüm öğünleri kendileri hazırlar. Ben yapmıyorum zaten
Söylememe gerek yok ki zaten onlar varken ya eşim ya da onlar hazırlar. Uyansam dahi yataktan kalkmam.

En son ben istanbula gelecem

Ne kadar akıllı insanlardan müteşekkil bir aile. Hepsi başını almış gitmiş. Bir şey olsa sorumlusu da eşin mi olacak "Sana emanetti" diye. Böyle saçmalık mı olur ya götürsünler tedavi ettirsinler o zaman. Herkesin derdi kendine yetiyor. Anası babası dururken siz hayatınızı ablaya mı vakfedeceksiniz?

Daha öncede psikolojik sorun yaşamış evdeki eşyaları çöpe atmış, attığı için eşimden hesap sormuşlar neden atmasına engel olmadın diye.. adam çalışırken görmemiş bile attığını... Tuhaf bir aile yapısı var.

Eşinin de bu sorumluluğu kabul etmemesi lazım. Bir de Allah korusun yani bir şey olsa kimse suçlamasa bile kendisi vicdan yapacak. Şu anda da çalışıyorsunuz ve bütün gün evde değilsiniz. Ayrıca ömrü boyunca size bağımlı da yaşayamaz. Kendi kafaları rahat etsin diye kızlarına daha çok zarar veriyorlar. O yetmiyor oğullarına da zarar veriyorlar. Senin eşin de benimki gibi ailesine hayır diyemiyor galiba

Şöyle bir şey var onlarda ne dersen de kabul etmiyorlar sadece kendi dedikleri... Duymuyorlar bile..kv gorumceme benim yanımda sadece evden geç çıktı diye Allah b.lani versin dedi. Düşünebiliyor musun. Benim kendi anneme görümcem anne dedi ya. Düşün benimkiler nasıl davranıyor ona. İstediği kadar hayır desin eşim duymuyorlar bir şekilde yapıyorlar. Değişik bir türler bakalım nereye kadar böyle gidecek... Bende mi bir sinir krizine girsem de hastaneye yatsam da toparlansalar

Hava almasindan ziyade farkli ortamlarda bulunmasi, az da olsa maruz kalarak bağışıklığını guclendirmesi kismindayiz yavrukusum. İnsanlarin gobeene gobeene gidin demiyorum tabii ki, ama cok kisitli alanda tutularak da tum tehlikelerden korumaniz namumkun. Dışarı çıkmak deyince neden insanların en yogun oldugu yerler dusunulur bilmem

Ee heryerdr insan varrrrr
Bakkk dellendirme beni sana getirirm bakarsn ha

Kıyafetler küvet battaniyeler ana kucağı tamam dolapta tamam.yarın eczaneden şampuan emzik kutusu bebek yağı göğüs kremi depend alıcam.deterjan olarak da marketten duru granül alıcam.elimde bir düzenleyici bir küçük hurç bir bebek çantası bir de kendi çantam var onları yıkayıp içine koyucam.17 eylülde bime çok güzel düzenleyiciler geliyor onlardan da almayı düşünüyorum.beşik de ekimin başında alırız oldu bitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…