- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.681
Yok yav ben nasıl yapayım. Süpürgeyi şaapma diye ebe hemşire kendi dedi zaten. "Dokuz ay dikkat edeceksin, geçti diye salma" dedi. Gittiği yere kadar artık napamHeh ben sen yapıon sandm...
Yapsn enişte... Valla bizdede öyleydi
Sezeryan oldım dr 6-8 hafta dikkat et dedi ama yapabilirisnde dedi
Yinede yapmadm eşim yaptı.. Bizim gibi olmasada oldupu kdar..
Genel temizliği doğumdan önce annemle yaptılar..
Amannnnnn yapılıyor yani... Birşekilde...
Ben gebe kalınca cok boşvermiş oldum
Aynen oyle maalesefOhh emin ellerde
Aslında Hayat o kadar kısaki...
He saklayın saklayin bebeleri, sonra bu cocok okula basladi hasta oldu okulda ne var ahshshhdlenamı kokulu kokulu öpüyorum
Tam hastalık havsı bacım balkon teras neyimize yetmiyor
Heh eferim neoş..Yok yav ben nasıl yapayım. Süpürgeyi şaapma diye ebe hemşire kendi dedi zaten. "Dokuz ay dikkat edeceksin, geçti diye salma" dedi. Gittiği yere kadar artık napam
Aha dur kocama atacam.. Vereceği tepkiyide buraya atacam
Yahu arkidişşşşşş ha dışar çıkarmışsnAynen oyle maalesef
He saklayın saklayin bebeleri, sonra bu cocok okula basladi hasta oldu okulda ne var ahshshhd
Kendi ailesi kaçıyor resmen memlekete... diğer kardeşi ile sürekli kavga ediyor.Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Benimkinin kendi öz annesi bile bana şikayet ediyor bazen. Artık sabrını ne kadar zorluyorsa... Yine de ben ortak olup kötü tek kelime etmiyorum. Sonra döner beni bulur o oklar. "Sen böyle demişsin/demiştin"e gelir. Hiç uğraşamam. Eşinle konuşsanız buna ortak bir çözüm bulamaz mısınız acaba? Herkesin kendi derdi başından aşkın. Yetişkin insan en nihayetinde. Siz de onun velisi değilsiniz, vasisi değilsiniz. Ne bileyim ya koskoca insanın sorumluluğa da kendi kardeşiyle onun karısına kalmaz yani kendi ailesi dururken
Dün de dediğim gibi uzun zamandır konuşmadık bunları senle...susmuyorum kadına herşeyi diyorum ve haklısın diyor sadece... Kv ko memlekette.. diğer abi İzmir'de bu burda ve intihara kalkışan ablasını evde tek başına eşim bırakamaz canım.İlk torun olmanın hazzını dibine kadar yaşıor...
Dayısıda cuma gnü askerden geliyor...
Tam bir şımarık olacak...
Off evet aynen aklım evde olacak.
Zaten tempoda olduğum için özlemedm
Ama onun dışındada huzursuz bir ortam olduğu içinde özlemedim
Paresilaaa doğum günün bittiğine göre artık bal kabağına döndün
Senin o görümcenin suçu yok.. Elbet ailesi gelir gider ama bu kadar içinize alması eniştenin.. Seninfr sevdiğin içn susman bilemedim...
Şöyle diyim uzun zamandır herifle aram limoni.. Annem 2 kat üstümde.. Herif antebe gitti okullar açıldı..ben annemde kalıorm.. Ama haftasonu geldiğinde ben aşağo eve iniorm.. Öz annem olduğu halde.. Ve eşimle aram limonu olduğu hlde..
Neden? Cnkü çekirdek aile kavramı var..
Kaldıki sizin cokkkk baş başa kalmanz lazm
Hem bebek yapmak için.. Hemde buna ihtiyacnz olduğu içim..
N Neal neoş sen tüp bebek yapmadn demi
Kanamanda olmadı
Bebeği zor eldede etmedin...
Bu yüzden daha fazla temizlik yapman lazm
Elin değmişken banada gel
Her geldiklerinde kahvaltı dahi tüm öğünleri kendileri hazırlar. Ben yapmıyorum zaten
Söylememe gerek yok ki zaten onlar varken ya eşim ya da onlar hazırlar. Uyansam dahi yataktan kalkmam.Heh eferim neoş..
Paresilaaa bunu söyleyebilse oho
Yahu arkidişşşşşş ha dışar çıkarmışsn
Ha terasta balkonda oturmuş
Hava aynı hava değilmi
Çıldireceğimmmmmmmm
Dellendireyn leeyynnn çekilin yoldan
Corona var coronaaaa
En son ben istanbula gelecemKendi ailesi kaçıyor resmen memlekete... diğer kardeşi ile sürekli kavga ediyor.
Dün de dediğim gibi uzun zamandır konuşmadık bunları senle...susmuyorum kadına herşeyi diyorum ve haklısın diyor sadece... Kv ko memlekette.. diğer abi İzmir'de bu burda ve intihara kalkışan ablasını evde tek başına eşim bırakamaz canım.
Her geldiklerinde kahvaltı dahi tüm öğünleri kendileri hazırlar. Ben yapmıyorum zaten
Söylememe gerek yok ki zaten onlar varken ya eşim ya da onlar hazırlar. Uyansam dahi yataktan kalkmam.
Ne kadar akıllı insanlardan müteşekkil bir aile. Hepsi başını almış gitmiş. Bir şey olsa sorumlusu da eşin mi olacak "Sana emanetti" diye. Böyle saçmalık mı olur ya götürsünler tedavi ettirsinler o zaman. Herkesin derdi kendine yetiyor. Anası babası dururken siz hayatınızı ablaya mı vakfedeceksiniz?Kendi ailesi kaçıyor resmen memlekete... diğer kardeşi ile sürekli kavga ediyor.
Dün de dediğim gibi uzun zamandır konuşmadık bunları senle...susmuyorum kadına herşeyi diyorum ve haklısın diyor sadece... Kv ko memlekette.. diğer abi İzmir'de bu burda ve intihara kalkışan ablasını evde tek başına eşim bırakamaz canım.
Söylememe gerek yok ki zaten onlar varken ya eşim ya da onlar hazırlar. Uyansam dahi yataktan kalkmam.
Daha öncede psikolojik sorun yaşamış evdeki eşyaları çöpe atmış, attığı için eşimden hesap sormuşlar neden atmasına engel olmadın diye.. adam çalışırken görmemiş bile attığını... Tuhaf bir aile yapısı var.Ne kadar akıllı insanlardan müteşekkil bir aile. Hepsi başını almış gitmiş. Bir şey olsa sorumlusu da eşin mi olacak "Sana emanetti" diye. Böyle saçmalık mı olur ya götürsünler tedavi ettirsinler o zaman. Herkesin derdi kendine yetiyor. Anası babası dururken siz hayatınızı ablaya mı vakfedeceksiniz?
Eşinin de bu sorumluluğu kabul etmemesi lazım. Bir de Allah korusun yani bir şey olsa kimse suçlamasa bile kendisi vicdan yapacak. Şu anda da çalışıyorsunuz ve bütün gün evde değilsiniz. Ayrıca ömrü boyunca size bağımlı da yaşayamaz. Kendi kafaları rahat etsin diye kızlarına daha çok zarar veriyorlar. O yetmiyor oğullarına da zarar veriyorlar. Senin eşin de benimki gibi ailesine hayır diyemiyor galibaDaha öncede psikolojik sorun yaşamış evdeki eşyaları çöpe atmış, attığı için eşimden hesap sormuşlar neden atmasına engel olmadın diye.. adam çalışırken görmemiş bile attığını... Tuhaf bir aile yapısı var.
Şöyle bir şey var onlarda ne dersen de kabul etmiyorlar sadece kendi dedikleri... Duymuyorlar bile..kv gorumceme benim yanımda sadece evden geç çıktı diye Allah b.lani versin dedi. Düşünebiliyor musun. Benim kendi anneme görümcem anne dedi ya. Düşün benimkiler nasıl davranıyor ona. İstediği kadar hayır desin eşim duymuyorlar bir şekilde yapıyorlar. Değişik bir türlerEşinin de bu sorumluluğu kabul etmemesi lazım. Bir de Allah korusun yani bir şey olsa kimse suçlamasa bile kendisi vicdan yapacak. Şu anda da çalışıyorsunuz ve bütün gün evde değilsiniz. Ayrıca ömrü boyunca size bağımlı da yaşayamaz. Kendi kafaları rahat etsin diye kızlarına daha çok zarar veriyorlar. O yetmiyor oğullarına da zarar veriyorlar. Senin eşin de benimki gibi ailesine hayır diyemiyor galiba
Hava almasindan ziyade farkli ortamlarda bulunmasi, az da olsa maruz kalarak bağışıklığını guclendirmesi kismindayiz yavrukusum. İnsanlarin gobeene gobeene gidin demiyorum tabii ki, ama cok kisitli alanda tutularak da tum tehlikelerden korumaniz namumkun. Dışarı çıkmak deyince neden insanların en yogun oldugu yerler dusunulur bilmemHeh eferim neoş..
Paresilaaa bunu söyleyebilse oho
Yahu arkidişşşşşş ha dışar çıkarmışsn
Ha terasta balkonda oturmuş
Hava aynı hava değilmi
Çıldireceğimmmmmmmm
Dellendireyn leeyynnn çekilin yoldan
Corona var coronaaaa
Ee heryerdr insan varrrrrHava almasindan ziyade farkli ortamlarda bulunmasi, az da olsa maruz kalarak bağışıklığını guclendirmesi kismindayiz yavrukusum. İnsanlarin gobeene gobeene gidin demiyorum tabii ki, ama cok kisitli alanda tutularak da tum tehlikelerden korumaniz namumkun. Dışarı çıkmak deyince neden insanların en yogun oldugu yerler dusunulur bilmem
Kıyafetler küvet battaniyeler ana kucağı tamam dolapta tamam.yarın eczaneden şampuan emzik kutusu bebek yağı göğüs kremi depend alıcam.deterjan olarak da marketten duru granül alıcam.elimde bir düzenleyici bir küçük hurç bir bebek çantası bir de kendi çantam var onları yıkayıp içine koyucam.17 eylülde bime çok güzel düzenleyiciler geliyor onlardan da almayı düşünüyorum.beşik de ekimin başında alırız oldu bitti :)
Yoo her yerde insan varsa biz nasil az insanli ya da insansiz yerleri buluyoruz, oluyor yani isteyinceEe heryerdr insan varrrrr
Bakkk dellendirme beni sana getirirm bakarsn ha
Babasının arabası var olmazmıYoo her yerde insan varsa biz nasil az insanli ya da insansiz yerleri buluyoruz, oluyor yani isteyinceama bebek arabasi olmayinca kucakta zor tabii
Olur da, bebek koltugunuz yok yavrukusum yaBabasının arabası var olmazmı
Olsun bak anlaşalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?